Sparing (27.07): Borussia 1-3 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
JuveFilip_8_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 15:22

Gdzie ogladacie??

Bo co gdzies wejde to zaczyna sie scinac, na pewno nie przez mojego neta? ktore zrodlo polecacie, zeby chociaz druga polowe obejrzec bez problemow...
pls.. ;/

Obrazek
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 15:23

Nedved w adasiach? Czy ja coś przegapiłem? Od kiedy Pavel nie gra w uhlsportach?

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 15:24

Amauri grą i zachowaniem jak żywy przypomina Ibrahimovica.

Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 15:26

Bardzo mnie martwi to że kompletnie nie potrafimy utrzymać się przy piłce :/ Borussia dominuje, prowadzi grę, grają spokojnie, a my na siłę, mamy piłkę i zaraz al;bo długa do przodu i strata albo jakiś zawodnik traci. Musimy po woli rozegrać akcje a nie cały czas do przodu, tutaj wychodzi brak Ofensywnego pomocnika który by wziął na siebie ciężar gry, pociągnął z piłka, zagrał nieszablonowo. Kilka groźnych ataków z kontr. Amauri ładnie, to nie jest taki sam zawodnik jak Treze jak ludzie mówili ale nie jest także jak Alex. Amauri jest pomiędzy Treze i Alexem, David tylko stoi w linii ze stoperami i czeka a Amauri widzieliśmy go bardzo dużo razy przy linii, na własnej połowie, walczy, cofa się, narazie ładnie, ma najwięcej chęci.

Zmienił bym:
Treze, w jego miejsce Alex.
Za Sissoko ktoś, Tiago lub Almirona bym chciał zobaczyć bo to bardziej ofensywni pomocnicy od grającej dwójki w ale ich chyba nie ma w takim razie Ekdal
Na ostatnie 10-15 min Polsen

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 15:28

Bobek1991 pisze:Borussia dominuje, prowadzi grę, graja spokojnie, a my na siłe, mamy piłkję i zaraz al;bo długa do przodu i strata albo jakis zawodnik traci.
Inny mecz chyba oglądamy, bo właśnie odwrotnie jest (choc nasza gra pozostawia sporo do życzenia).

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 15:28

No i pierwsza polowa za nami. Prowadzimy 1-0. Z poczatku bylo widac roznice w etapach przygotowan do sezonu, Borussia duzo biegala, my staralismy sie uspokoic gre i pograc nieco pilka. Z czasem jednak ta roznica zacierala sie coraz bardziej, co wiecej, to my strzelilismy wczesnie bramke po ladnej kontrze. Jesli Amauri dalej bedzie strzelal jak na zawolanie to dosyc szybko moze stac sie ulubiencem kibicow z Turynu. Mi sie dzis bardzo podoba, ma wszystko czego potrzeba dobremu napastnikowi. Dobra technika (do czego nie bylem przekonany), nie boi sie walki jeden na jeden (a nawet na dwoch :D ), duzo biega, szuka gry. To moze byc naprawde dobry transfer. Atak to rzeczywiscie mamy jeden z najsilniejszych w Europie. Kolejna sprawa to nasz Molinaro. Jesli bedzie tak dalej to nie bedzie zle. :wink: Mozliwe, ze troche dojrzal, nie jest juz tak chaotyczny w swoich poczynaniach. Na pewno ma lepsze wrzutki (wolej Treze), wydaje sie byc pewniejszy w defensywie. Ogolnie nasza gra mi sie podoba, gramy kombinacyjnie, wymieniamy sporo podan, mamy dobre crossy. Kilka ciekawych skladnych akcji, na tym etapie przygotowan jest pozytywnie.

PS. Ole! Ole! :D

marcinek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 15:30

prosze o link do meczu

Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 15:37

ludzie :/ Wam tez tak tnie na tym bet ? Iaq mial sam na sam teraz... CHYBA

Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 15:43

jakich zmian dokonał Ranieri?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Sossar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 15:45

marcinek pisze:prosze o link do meczu

http://www.justin.tv/mundofutbol#

BVB : Juve 0:2

Max_LP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 15:45

No i mamy 2-0 ;] bardzo ładna wrzutka Nedveda i rownie ładna głowka Iaquinty :D Ogolnie caly ten mecz jest narazie na duuuuży plus 8)

bianco che abbraccia il nero..
biel, która obejmuje czerń..
Karol_Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 15:46

A kto mi teraz opisze to bramke w skrócie ?:)Niesteny nie moge oglondac tego meczu.Na bet strasznie mi sie tnie.Z góry dzięki ;)

Obrazek
.::::::FORZA JUVE::::::.
zagroo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 15:49

Łukasz pisze:
Bobek1991 pisze:Borussia dominuje, prowadzi grę, graja spokojnie, a my na siłe, mamy piłkję i zaraz al;bo długa do przodu i strata albo jakis zawodnik traci.
Inny mecz chyba oglądamy, bo właśnie odwrotnie jest (choc nasza gra pozostawia sporo do życzenia).
zgadzam sie z Łukaszem ,Borussia umiejetnie potrafi utrzymac sie przy pilce na naszej polowie ,graja z pierwszej pilki a u nas tego nie ma choc moze to przez to ze jestesmy na innym etapie przygotowan .

Wie ktos moze jakie zmiany byly po 1 polowie ?

Karol_Juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 15:52

Sossar pisze:
marcinek pisze:prosze o link do meczu

http://www.justin.tv/mundofutbol#

BVB : Juve 0:2
Sossar włonczyłem link pokazany został strzał jakiegoś zawodnika z BVB i zrobił sie czarny ekran a nastepnie filmik o Pablo Di Canio

Obrazek
.::::::FORZA JUVE::::::.
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2008, 15:55

Zmiany:
Alex i Iaquinta za Amauriego i Treze, Marchionni za Camora, Zebina za Grygere i Legro za... no wlasnie nie wiem, trudno odroznic :P i Rossi tez wszyedl, wydaje mi sie ze za Sissoko, ale nie jestem pewien.

Zablokowany