Sparing (27.07): Borussia 1-3 JUVENTUS
- JuveFilip_8_
- Juventino
Gdzie ogladacie??
Bo co gdzies wejde to zaczyna sie scinac, na pewno nie przez mojego neta? ktore zrodlo polecacie, zeby chociaz druga polowe obejrzec bez problemow...
pls.. ;/
Bo co gdzies wejde to zaczyna sie scinac, na pewno nie przez mojego neta? ktore zrodlo polecacie, zeby chociaz druga polowe obejrzec bez problemow...
pls.. ;/

- Łukasz
- Juventino
Nedved w adasiach? Czy ja coś przegapiłem? Od kiedy Pavel nie gra w uhlsportach?
- Bobeknaklo
- Juventino
Bardzo mnie martwi to że kompletnie nie potrafimy utrzymać się przy piłce
Borussia dominuje, prowadzi grę, grają spokojnie, a my na siłę, mamy piłkę i zaraz al;bo długa do przodu i strata albo jakiś zawodnik traci. Musimy po woli rozegrać akcje a nie cały czas do przodu, tutaj wychodzi brak Ofensywnego pomocnika który by wziął na siebie ciężar gry, pociągnął z piłka, zagrał nieszablonowo. Kilka groźnych ataków z kontr. Amauri ładnie, to nie jest taki sam zawodnik jak Treze jak ludzie mówili ale nie jest także jak Alex. Amauri jest pomiędzy Treze i Alexem, David tylko stoi w linii ze stoperami i czeka a Amauri widzieliśmy go bardzo dużo razy przy linii, na własnej połowie, walczy, cofa się, narazie ładnie, ma najwięcej chęci.
Zmienił bym:
Treze, w jego miejsce Alex.
Za Sissoko ktoś, Tiago lub Almirona bym chciał zobaczyć bo to bardziej ofensywni pomocnicy od grającej dwójki w ale ich chyba nie ma w takim razie Ekdal
Na ostatnie 10-15 min Polsen

Zmienił bym:
Treze, w jego miejsce Alex.
Za Sissoko ktoś, Tiago lub Almirona bym chciał zobaczyć bo to bardziej ofensywni pomocnicy od grającej dwójki w ale ich chyba nie ma w takim razie Ekdal
Na ostatnie 10-15 min Polsen
- Łukasz
- Juventino
Inny mecz chyba oglądamy, bo właśnie odwrotnie jest (choc nasza gra pozostawia sporo do życzenia).Bobek1991 pisze:Borussia dominuje, prowadzi grę, graja spokojnie, a my na siłe, mamy piłkję i zaraz al;bo długa do przodu i strata albo jakis zawodnik traci.
- Radek_88
- Qualità Juventino
No i pierwsza polowa za nami. Prowadzimy 1-0. Z poczatku bylo widac roznice w etapach przygotowan do sezonu, Borussia duzo biegala, my staralismy sie uspokoic gre i pograc nieco pilka. Z czasem jednak ta roznica zacierala sie coraz bardziej, co wiecej, to my strzelilismy wczesnie bramke po ladnej kontrze. Jesli Amauri dalej bedzie strzelal jak na zawolanie to dosyc szybko moze stac sie ulubiencem kibicow z Turynu. Mi sie dzis bardzo podoba, ma wszystko czego potrzeba dobremu napastnikowi. Dobra technika (do czego nie bylem przekonany), nie boi sie walki jeden na jeden (a nawet na dwoch
), duzo biega, szuka gry. To moze byc naprawde dobry transfer. Atak to rzeczywiscie mamy jeden z najsilniejszych w Europie. Kolejna sprawa to nasz Molinaro. Jesli bedzie tak dalej to nie bedzie zle.
Mozliwe, ze troche dojrzal, nie jest juz tak chaotyczny w swoich poczynaniach. Na pewno ma lepsze wrzutki (wolej Treze), wydaje sie byc pewniejszy w defensywie. Ogolnie nasza gra mi sie podoba, gramy kombinacyjnie, wymieniamy sporo podan, mamy dobre crossy. Kilka ciekawych skladnych akcji, na tym etapie przygotowan jest pozytywnie.
PS. Ole! Ole!

PS. Ole! Ole!

- Sossar
- Juventino
- Karol_Juve
- Juventino
- zagroo
- Juventino
zgadzam sie z Łukaszem ,Borussia umiejetnie potrafi utrzymac sie przy pilce na naszej polowie ,graja z pierwszej pilki a u nas tego nie ma choc moze to przez to ze jestesmy na innym etapie przygotowan .Łukasz pisze:Inny mecz chyba oglądamy, bo właśnie odwrotnie jest (choc nasza gra pozostawia sporo do życzenia).Bobek1991 pisze:Borussia dominuje, prowadzi grę, graja spokojnie, a my na siłe, mamy piłkję i zaraz al;bo długa do przodu i strata albo jakis zawodnik traci.
Wie ktos moze jakie zmiany byly po 1 polowie ?
- Karol_Juve
- Juventino
Sossar włonczyłem link pokazany został strzał jakiegoś zawodnika z BVB i zrobił sie czarny ekran a nastepnie filmik o Pablo Di Canio
- Monte Cristo
- Juventino
Zmiany:
Alex i Iaquinta za Amauriego i Treze, Marchionni za Camora, Zebina za Grygere i Legro za... no wlasnie nie wiem, trudno odroznic
i Rossi tez wszyedl, wydaje mi sie ze za Sissoko, ale nie jestem pewien.
Alex i Iaquinta za Amauriego i Treze, Marchionni za Camora, Zebina za Grygere i Legro za... no wlasnie nie wiem, trudno odroznic