Serie A (30): Inter 1-2 JUVENTUS
- Vincitore
- Juventino
Jakoś dziwnie od rana chodzę zdenerwowany, i odwiedzam kibelek co jakiś czas, nie wiecie może z jakiego to powodu
?
Co do meczu to już się nie mogę doczekać, probowałem się odstresować oglądając Wisełkę ale mi się nie udało.
Jestem pełen optymizmu przed tym spotkaniem, i wiem że nasi zawodnicy nie zrobią nam tego dzisiaj wieczorem i nie przegrają. Remis rownież nie jest dla mnie zadowalający.
Nie ma co się rozpisywać. Mecz z najbardziej znienawidzonym rywalem już za kilka minut. A mnie nerwy zjadają i kibel woła ponownie dlatego:
FORZA JUVENTUS!
TO BEDZIE PIEKNA NOC!

Co do meczu to już się nie mogę doczekać, probowałem się odstresować oglądając Wisełkę ale mi się nie udało.
Jestem pełen optymizmu przed tym spotkaniem, i wiem że nasi zawodnicy nie zrobią nam tego dzisiaj wieczorem i nie przegrają. Remis rownież nie jest dla mnie zadowalający.
Nie ma co się rozpisywać. Mecz z najbardziej znienawidzonym rywalem już za kilka minut. A mnie nerwy zjadają i kibel woła ponownie dlatego:
FORZA JUVENTUS!
TO BEDZIE PIEKNA NOC!
- C-Bart
- Juventino
Za niecały kwadrans rozpocznie się to wielki wydarzenie. Mam nadzieje, że gracze Juve podejdą do tego meczu zmotywowani bo w końcu gramy z Interem. Więc musi tak być. Więcej nie ma się co rozpisywać bo wszystko przed nami. Ciekawi mnie natomiast jak będzie wyglądała praca sędziego. Presja na pewno będzie duża. Oby tylko arbiter ją wytrzymał.
- marcinek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
jaka jest ta strona na ktorej mozna mecze ogladac bo nie jestem w domu teraz a mialem w ulubionych dodane... ta jakas bet.... czy cos takiego ???
DZIEKI BONJOVI
DZIEKI BONJOVI
Ostatnio zmieniony 22 marca 2008, 20:34 przez marcinek, łącznie zmieniany 1 raz.
Stefano Tacconi o pseudokibicach: "Szkoda, że czyjeś starania, by zrobić coś dla sportu są niszczone przez bandę idiotów..."
- BonJovi
- Juventino
- hijjawi
- Juventino
- hijjawi
- Juventino
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
www.bianconeri.pl ta masz w 3cim newsieRadgos pisze:Hmm orientuje sie ktos gdzie znajde audycje radiowa z tego meczu?

No Buffon nieźle to wybronił

- hijjawi
- Juventino
- hijjawi
- Juventino