KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- pinturicchia
- Qualità Juventina

- dawidpln
- Juventino
bez obrazy ale jestescie zalosni! bo transport bo dziewczyna czy rodzice albo 3 sooby to za malo albo obiadek czy poprostu gotowe na wszystko i skazanego trzeba obejrzec... juz nie powiem ze z 3 razy przychodzilem do knajpy gdzie mialo byc kilka osob i nikogo nie zastalem... i co kolejke to samo: musze sobie odpuscic ten mecz ale zostalo jeszcze 37, 35...30...5 kolejek... a pozniej zastanawiacie sie czemu jak gra juve to tylko polowa stadionu jest zapelniona...
Forza Juventus
- kacek_
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
:shock:dawidpln pisze:bez obrazy ale jestescie zalosni! bo transport bo dziewczyna czy rodzice albo 3 sooby to za malo albo obiadek czy poprostu gotowe na wszystko i skazanego trzeba obejrzec... juz nie powiem ze z 3 razy przychodzilem do knajpy gdzie mialo byc kilka osob i nikogo nie zastalem... i co kolejke to samo: musze sobie odpuscic ten mecz ale zostalo jeszcze 37, 35...30...5 kolejek... a pozniej zastanawiacie sie czemu jak gra juve to tylko polowa stadionu jest zapelniona...
:rotfl:
odwieziesz mnie do domu po 23.. ? ;D
samochodem to tylko pół godziny jazdy.. ; )
- pinturicchia
- Qualità Juventina
A co ja na to poradzę, że nie mam transportu...dawidpln pisze:bez obrazy ale jestescie zalosni! bo transport bo dziewczyna czy rodzice albo 3 sooby to za malo albo obiadek czy poprostu gotowe na wszystko i skazanego trzeba obejrzec... juz nie powiem ze z 3 razy przychodzilem do knajpy gdzie mialo byc kilka osob i nikogo nie zastalem... i co kolejke to samo: musze sobie odpuscic ten mecz ale zostalo jeszcze 37, 35...30...5 kolejek... a pozniej zastanawiacie sie czemu jak gra juve to tylko polowa stadionu jest zapelniona...