Stroje Juve na sezon 2007/2008 !!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
slqa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 21:17

Jacques pisze:Ja tam nie będę narzekał jak taka koszulka będzie się kojarzyć z pierwszym scudetto po calciopoli :P
oby, oby :D

nie są takie złe tylko znaczek bardziej stonowany i logo sponsora też i powinno być git

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 21:19

Kamex22 pisze:nie wiem czy to specjalnie czy nie ale raczej znaczek nike bedzie zolty. i po co to czerwone na ramieniu? poprawcie mnie jesli sie myle ale raczej z czerwonym mamy malow spolnego co innego roz :smile:
Raczej czerwony jest pewny.. w prawie wszystkich projektach jakie pojawiaja sie na necie w domowej koszulce sa czerwone elementy. Podobnie jak to ze wyjazdowa bedzie niebieska z zołtymi elementami... swoja droga swietnie komponujaca sie z nowym sponsorem. Podobnie z reszta jak alternatywna.
A to projekty z vecchiasignora.com ktore w przekroju wszystkich projektow ktore widziałem wydaja sie najbardziej prawdopodobne.

Home

Away

Third

Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 21:25

Ten czerwony mi się kompletnie nie podoba... Wolałbym złoty. Co do projektów podanych przez Crisa, to jeśli 2 i 3 koszulki mają tak wyglądać, to bardzo mnie to cieszy ;)

Adi10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 21:33

Cris pisze:[...]
A to projekty z vecchiasignora.com ktore w przekroju wszystkich projektow ktore widziałem wydaja sie najbardziej prawdopodobne.

Home Away Third
jak dla mnie, bardzo ok :)

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 21:41

swiergot pisze:http://img461.imageshack.us/img461/664/immaginelb0.jpg

Nie wiem na ile to jest wymysł jakiegoś kibica, a na ile oparte na "przeciekach".

herb powinien być noszony na sercu!!! :snooty:

dlatego właśnie tak podoba mi się koszulka z bieżącego sezonu

mam nadzieje że herb bedzie na sercu

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 21:42

Cris pisze:
Kamex22 pisze:nie wiem czy to specjalnie czy nie ale raczej znaczek nike bedzie zolty. i po co to czerwone na ramieniu? poprawcie mnie jesli sie myle ale raczej z czerwonym mamy malow spolnego co innego roz :smile:
Raczej czerwony jest pewny.. w prawie wszystkich projektach jakie pojawiaja sie na necie w domowej koszulce sa czerwone elementy. Podobnie jak to ze wyjazdowa bedzie niebieska z zołtymi elementami... swoja droga swietnie komponujaca sie z nowym sponsorem. Podobnie z reszta jak alternatywna.

Home

Away

Third

I tak ma byc ;)

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 21:49

Cris pisze: A to projekty z vecchiasignora.com ktore w przekroju wszystkich projektow ktore widziałem wydaja sie najbardziej prawdopodobne.

Home

Away

Third
Drugi i trzeci b. ładne :wink:
Gorzej z domowym... nie no nie sądzę, żeby nike strzelił jakieś czerwone wstawki... :/

Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 21:51

January pisze:herb powinien być noszony na sercu!!! :snooty:

dlatego właśnie tak podoba mi się koszulka z bieżącego sezonu

mam nadzieje że herb bedzie na sercu
Chyba chciałeś powiedzieć na piersi. Serce z biologicznego punktu widzenia, położone jest właśnie na środku klatki piersiowej, lekko tylko wychodząc na lewo. Tak więc wg. tych projektów pokazanych, herb będzie noszony na sercu. Ale ja się czepiam. Co do tych koszulek, to mi bardzo odpowiadają czerwone wstawki. Tyle, że nie w połączeniu z żółtymi lub złotymi. Przez to komibnowanie będziemy mieli na koszulkach 4 kolory, co nas upodobni do niektórych cudaków z polskiej ligi, którzy to noszą reklamy gdzie popadnie. Więc albo logo Nike, gwiazdki, numer i nazwisko czerwone, albo to samo wszystko żółte. Złotych bym nie chciał, bo jak widze takie numery i nazwiska na plecach Milanistów (nie wiem czy w tym sezonie, ale wiem, że niedawno takie mieli) to źle to wygląda.

ti porterò all'inferno con me.
JuveFilip_8_

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 22:11

Oby ktores ze strojow byly niebieskie i oby poszerzyc paski... dla mnie byloby swietnie, albo nawet stroj podzielony na poł (jedna biała-druga czarna)

Obrazek
boryseusz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 22:16

Szczerze to nie oglądam koszulek tylko ich gre, ale bardzo podobaly mi się koszulki z kołnieżem , no ale trzeba bedzie posiadać z New Hollandi tyle :D Ale te z Fiatem pewnie też będą nie najgorsze
Juve Per Sempre

January

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 22:19

Bart_DB pisze:Chyba chciałeś powiedzieć na piersi. Serce z biologicznego punktu widzenia, położone jest właśnie na środku klatki piersiowej, lekko tylko wychodząc na lewo. Tak więc wg. tych projektów pokazanych, herb będzie noszony na sercu.
chciałem powiedzieć na sercu, nie poprawiaj mnie jeśli nie wiesz co chciałem powiedzieć :naughty:

ja nie patrzyłem z biologicznego punktu widzenia, bo po co herb na sercu fizycznie? tu chodzi o to żeby zawodnicy nosili herb Juventusu czyli sam Juventus w sercu, nie biologicznie tylko uczuciowo

a jeśli chcesz już być tak dokładny to pierś z Twojego biologicznego punktu widzenia też jest na środku klatki piersiowej, jak sama nazwa wskazuje :wink: pierś nie jest tylko po boku

zastanów się zanim przyczepisz się do kogoś...

jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
:rotfl:
boryseusz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 czerwca 2007, 22:23

Nie chiałym mieć podzielonej koszulki na dwa bo upodabniano by nas do Barcelony :twisted: a ta druga koszulka jest całkiem niezła
Juve Per Sempre

Bart_DB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2007, 00:35

January pisze:chciałem powiedzieć na sercu, nie poprawiaj mnie jeśli nie wiesz co chciałem powiedzieć :naughty:
...
zastanów się zanim przyczepisz się do kogoś...
Spokojnie. To było bardziej w formie żartu. Choć teraz się z Tobą zupełnie nie zgodzę, ale na pw masz wyjaśnienie, żeby nie śmiecić.

Co do koszulki podzielonej na 2 części. Wszystko zależy od całości kroju. Może ładnie wyglądać, tak jak ta z meczu przeciwko rasizmowi, ale widuję czasem takie kwadratowe coś, co nijak nie spełnia moich wymagań estetycznych. Ja się zastanawiam po co cokolwiek zmieniać poza logo? Czasem na siłę kombiując robi się coś gorszego, a te obecne są super. Czy poza aspektem finansowym, a konkretnie przychodami z nowych koszulek, coś klub zobowiązuje do zmiany trykotów? Czy np. Nike ma wolną rękę w dostawie nowych wzorów i ma przywilej ubierania nas w najnowsze koszulki?

ti porterò all'inferno con me.
Hawk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2007, 01:46

Dość prawdopodobne że to będzie wyjazdowa bądź rezerwowa koszulka Juve.

Zdjęcie wygląda na niemanipulowane ale tak naprawdę dowiemy się wszystkiego po oficjalnej prezentacji.

Obrazek

paf

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 czerwca 2007, 06:42

Home

Away

Third
jesli tak by mialy wyglądac to jestem za... jak sie wczesniej dowiedzialem o nowym sponsorze to niezbyt mi sie to uśmiechało bo jak sobie wyobrazalem logo "newholland" na koszuklach... ale na tych projektach calkiem niezle sie to komponuje... jak juz wczesniej mowili szczegolnie na koszulce wyjazdowej i trzeciej... domowa gorzej ale tez ujdzie... POZDRO :);):)

ODPOWIEDZ