Poznań - kibice Juve vs kibice Warty
- Tharp
a tam ma racje. Ja zostawałem z tyłu. Co prawda, z kryciem były lekkie problemy, i się momentami plątałem pod nogami, ale "trening czyni mistrza".
- Martin
- Juventino
Spokojnie panowie. Wiadomo, że gra na całym boisku wygląda inaczej ale też i podejście jest inne. Przecież wszyscy nie pobiegną do przodu bo nikomu sił nie starczy na takie ciągłe bieganie
Poza tym na pełnowymiarowym, albo prawie pełnowymiarowym powinien już jednak obowiązywać podział na poszczególne strefy...
Już ja się tym zajmę
Poza tym na pełnowymiarowym, albo prawie pełnowymiarowym powinien już jednak obowiązywać podział na poszczególne strefy...
Już ja się tym zajmę

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- juveluck
- Juventino
Będziemy stali z przodu to sie nie zmęczymyMartin pisze:Spokojnie panowie. Wiadomo, że gra na całym boisku wygląda inaczej ale też i podejście jest inne. Przecież wszyscy nie pobiegną do przodu bo nikomu sił nie starczy na takie ciągłe bieganie![]()

Nie straszMartin pisze:Już ja się tym zajmę

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- damianeq
- Juventino
jak zagramy na duzym boisku to bedziemy musieli miec z 13 - 14 osob na zmiane bo watpie zeby ktos wytrzymal caly mecz no chyba ze bramkarz
do tego nie wiem ale wedlug mnie to bedzie kopanina na calego w tym momencie kazdy bedzie biegal gdzie bedzie chcial.
jak ktos pobiegnie pod bramke to bedzie kolowal spowrotem na obrone przez pol meczu

do tego nie wiem ale wedlug mnie to bedzie kopanina na calego w tym momencie kazdy bedzie biegal gdzie bedzie chcial.
jak ktos pobiegnie pod bramke to bedzie kolowal spowrotem na obrone przez pol meczu

mala rumuneczko
<hahaha>

- Dziadek25
- Juventino
Spokojnie o moja kondycje sie nie martw,bo juz dobrych kilka latek sie trenujedamianeq pisze:jak zagramy na duzym boisku to bedziemy musieli miec z 13 - 14 osob na zmiane bo watpie zeby ktos wytrzymal caly mecz no chyba ze bramkarz![]()
- El Nino
- Juventino
Gratuluje wygranej Panowie!
jak tak dalej pojdzie to bedzie trzeba zoorganizowac lige kibicow ;D
sory ze nie wpadłem ale takiego pecha jak ja to ma mało kto..
pojechałem na turniej piłkarski z rana siedze sobie pod drzewem i nagle mnie ugryzlo jakis blizej nieznany owad.. miałem bable na całym ciele i zostałem w szpitalu na 3 dni ;/
wiec ani nie pograłem na turnieju ani z Wami ;/
juz sie nie moge doczekac ewentualnej potyczki z Wiara Lecha
AHA i moze napiszecie kto strzelił bramki jaki był skład

sory ze nie wpadłem ale takiego pecha jak ja to ma mało kto..
pojechałem na turniej piłkarski z rana siedze sobie pod drzewem i nagle mnie ugryzlo jakis blizej nieznany owad.. miałem bable na całym ciele i zostałem w szpitalu na 3 dni ;/
wiec ani nie pograłem na turnieju ani z Wami ;/
juz sie nie moge doczekac ewentualnej potyczki z Wiara Lecha

AHA i moze napiszecie kto strzelił bramki jaki był skład

- Tasak
- Juventino
Oj Wojtek, Ty to masz pecha do owadów, pamiętasz jak wracaliśmy ze zlotu, tez jakiś owad Cie uwalił, i całe plecy miałeś spuchnięte ;P A skład był raczej optymalny... Hm, co do pozycji na boisku to praktycznie były dwie: bramkarz i reszta
Może zacznę od reszty:
Martin- jak zwykle pewny punkt naszego zespołu, solidne podania to Jego atut...
Pawciosss- świetny w ataku strzelił pare bramek, co w głównej mierze dało nam zwycięstwo...
Damianeq- Wespół z Pawciosssem rozklepywali obronę Warty...
Juveluck- Nigdy nie odstawia nogi, w obronie radził sobie bardzo dobrze...
Venomik- Ogólnie filar naszej obrony, zamiatał z tyłu większość piłek, świetna komunikacja z bramkarzem :lol:
Tharpenio- Grał najczęściej z tyłu, szło Mu bardzo dobrze, a to jaki z Niego walczak obrazuje Jego złamany nos
Diego- myślę, że sprowadzenie do do Juve jest dobrym pomysłem, w środku polu wymiatał, głównie świetnie podawał, marnuje się chłopak w tej bundeslidze
Oskar- Jak na prawdziwa gwiazdę przystało chwilę spóźniony, ale oczywiście z taką grą można Mu to wybaczyć... :-D no i doszliśmy tym sposobem do pozycji bramkarza ;P Tu cały mecz broniłem Ja... Zdarzyły się dwie wpadki, po zmianie stron, ale ogólnie mecz był udany...