GLIWICE || wspólne wypady na mecz
- DamKam
- Juventino
Dobra panowie, może robimy wstępną listę chętnych na to spotkanie, żeby wiedzieć mniej więcej na czym stoimy:
1. DamKam
2. ...
3. ...
4. ...
5. ...
itd
I może mi ktoś wytłumaczyć jak to było ostatnim razem, czy w końcu w Twierdzy oglądał ktoś Juve-Livorno
1. DamKam
2. ...
3. ...
4. ...
5. ...
itd
I może mi ktoś wytłumaczyć jak to było ostatnim razem, czy w końcu w Twierdzy oglądał ktoś Juve-Livorno

- Arsen
- Juventino
Mam nadzieje do niedzieli sie wykurowac (teraz cos mnie w kosciach lamie), sesja juz zamknieta (uraaa-uraaa! w sama pore). Pojawilbym sie z checia.
Rozumiem, ze idziemy do Twierdzy? Pszczynska moze ma zla opinie, ale to w moim odczuciu tylko opinia.
Rozumiem, ze idziemy do Twierdzy? Pszczynska moze ma zla opinie, ale to w moim odczuciu tylko opinia.
- dacar666
- Juventino
Niestety moi Drodzy - terminarz Serie A i B klasy (mojej drużyny) ułożył się tak, że teraz w niedzielę gramy mecz o 16
więc zaś nas nie będzie...
Byłbym dźwięczny, gdyby mi ktoś mógł po meczu wysłać smsa z wynikiem? Byłby ktoś na tyle dobry?
Dajcie odpowiedź tutaj w temacie... z góry bardzo dziękuję 

Byłbym dźwięczny, gdyby mi ktoś mógł po meczu wysłać smsa z wynikiem? Byłby ktoś na tyle dobry?

- DamKam
- Juventino
Bądź zdrów. A co do Twierdzy, to właśnie wysłałem do właściciela (fanJuve2) pw z zapytaniem czy mają C+Sport2 i czy będzie otwarte w niedzielę o 15:00- tak dla upewnienia się. No a jeżeli chodzi o ul. Pszczyńską, to faktycznie nie jest to reprezentacyjny zakątek Gliwic. Ale trzeba zauważyć, że ten mecz jest w godzinach popołudniowych a nie wieczornych, a to ma moim zdaniem dość duże znaczenie.Arsen pisze:Mam nadzieje do niedzieli sie wykurowac (teraz cos mnie w kosciach lamie), sesja juz zamknieta (uraaa-uraaa! w sama pore). Pojawilbym sie z checia.
Wielka szkoda.dacar1 pisze:Niestety moi Drodzy - terminarz Serie A i B klasy (mojej drużyny) ułożył się tak, że teraz w niedzielę gramy mecz o 16 Sad więc zaś nas nie będzie...
Wysłałem jeszcze pw do kilku osób z zapytaniem czy w końcu zjawią się na tym spotkaniu. Czekam na ich odzew w tym temacie. Miejmy nadzieję, że uzbiera się jeszcze kilka osób...
- Buri
- Juventino
1. DamKam
2. verogobbo
3.Buri
mam nadzieję że nic nagłego nie wyskoczy.
Jeszcze jedna prawdopodobnie wpisze się na tą listę.
2. verogobbo
3.Buri
mam nadzieję że nic nagłego nie wyskoczy.
Jeszcze jedna prawdopodobnie wpisze się na tą listę.
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- January
- Juventino
1. DamKam.
2. verogobbo.
3. Buri.
4. January.
ja jade na sto % razem z Burim i postaram się załatwić jeszcze żeby kuzyn pojechał to już się troche osób uzbiera :]
2. verogobbo.
3. Buri.
4. January.
ja jade na sto % razem z Burim i postaram się załatwić jeszcze żeby kuzyn pojechał to już się troche osób uzbiera :]
:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- DamKam
- Juventino
Noo, powoli lista nabiera jakiś poczciwszych rozmiarów
Ze mną może przyjedzie brat.
I proponuję spotkać się na Rynku, gdzieś tak o 14:15, i wspólnie udać się do tej Twierdzy (mam nadzieję, że ktoś wie dokładnie gdzie jest ten pub). Co Wy o tym sądzicie
I jeszcze takie pytanko: będziecie tam po "cywilu" czy w koszulkach, szalikach itp. ?
I proponuję spotkać się na Rynku, gdzieś tak o 14:15, i wspólnie udać się do tej Twierdzy (mam nadzieję, że ktoś wie dokładnie gdzie jest ten pub). Co Wy o tym sądzicie

I jeszcze takie pytanko: będziecie tam po "cywilu" czy w koszulkach, szalikach itp. ?