OLSZTYN || wspólne wypady na mecz
- speisi
- Juventino
A więc w sobote mecz z Catanią ....... ustawiamy się pod bramą na starym mieście o 20 . Mecz obejrzymy w Galerii , w razie problemów przeniesiemy sie do szafy, zapraszamy wszystkich zainteresowanych. W razie pytań piszcie tu, lub do mnie pw .
- The_Sickness
- Juventino
Jak sie zmienia nazwe tematu ? Bo bym strzelił catania juve ale ciemny jestem. Byc o 20, kto moze niech sie zbiera
- centek
- Juventino
cholerka... oczywiscie jak jest mecz to ja musze go opuścić
otóż mam dziś studniówke, ale jeśli chcecie to wam zarezerwuje miejsca
moj numer
698 619 614 jak co to dajcie znać a załatwie
z bogiem ;p
edit:
nazwa już zmieniona

698 619 614 jak co to dajcie znać a załatwie

z bogiem ;p
edit:
nazwa już zmieniona

- The_Sickness
- Juventino
to jak mozesz posc sms do kolezanek z galerii ze wbija dzisiaj ekipa od Juventusu
edit: ekipa.... narazie tylko ja i speisi
edit: ekipa.... narazie tylko ja i speisi
- deszczowy
- Juventino
Panowie, to wstępnie się spotkać mamy pod wysoką, tak? O 20?
- centek
- Juventino
zaklepane, stolik na 5osób na górze, tam jest działający projektor wiec full wypas
jeszcze możecie zawołać Boom'a, raz sie tam spotkaliśmy więc możliwe, że jeszcze raz sie pojawi 
udanej zabawy i pozytywnego wyniku
p.s.
zrobimy pasztet ze słonia ^^

udanej zabawy i pozytywnego wyniku

p.s.
zrobimy pasztet ze słonia ^^

- BOOM
- Juventino
Niestety na weekend jestem w swojej miescinie, takze nie tym razem... ale mam prosbe na przyszlosc - jako ze nie mam na swojej wspanialej stancji dostepu do neta to nie zawsze jestem zorientowany w tych wszystkich wypadach i tu wychodze z prosba, czy nie moglby mnie ktos informowac droga sms-owa o tym ze zbieracie sie na mecz?

- The_Sickness
- Juventino
Oglądamy mecz w pabie u szpigla na nagorkach
- speisi
- Juventino
Mecz oglądamy w barze ,, U Szpigla'' ( nagórki ) . mecz jak pewnie wiecie o 20.45 . na nagórki dojedziecie autobusami linii nr 2 , 11 , 25 , 21 . wysiadacie na przystanku - orłowicza . bedziemy tam czekali od 20.10 do 20.20 , jakby ktoś chciał wcześniej przyjechac niech napisze do mnie pw lub na gg, podam moj numer telefonu. powrót - będzie jeszcze jezdziła 15 ( przystanek niedaleko szpigla ) 25 , 11 . Więc dojedziecie praktycznie w każde miejsce olsztyna .
Widze , że liczba chętnych jak zwykle ogromna. Jak ktoś ma ochote obejrzec z nami ten mecz , niech napisze w tym temacie , że się zjawi , bo szkoda naszej fatygi i wystawania na przystanku.
Widze , że liczba chętnych jak zwykle ogromna. Jak ktoś ma ochote obejrzec z nami ten mecz , niech napisze w tym temacie , że się zjawi , bo szkoda naszej fatygi i wystawania na przystanku.
- The_Sickness
- Juventino
No i jak zwykle mecz oglądałem jedynie ze speisim, co jest z wami lenie śmierdzące? Obiecałem sobie juz nigdy nie odwiedzac tego tematu, bo po cholere sie starac, cokolwiek organizowac? Centek, ani razu cie nie widzialem, deszczowy, boom był raz ... ciezko dupe z domu ruszyc mecz obejzec ?
- centek
- Juventino
Centek, ani razu cie nie widzialem, deszczowy, boom był raz ... ciezko ### z domu ruszyc mecz obejzec ?
no masz racje, jakoś zawsze niepomyślnie sie układało i nie mogłem przychodzić... to choroba, to studniówka czy tam jakis wyjazd...

- The_Sickness
- Juventino
Bo na milanie siedzielismy w pubie w poznaniu na urodzinach JP. Poza tym spotykalismy sie ze speisim juz na serie b w olsztynie a w tym sezonie zaliczałem juz mecze w ence, galerii i beczce i smiało moge stwierdzic ze częsciej byłem niz mnie nie było. Pozdro
- speisi
- Juventino
po pierwsze nie wyrzucaj nam milanu , bo byliśmy w Poznaniu , ale jak tylko była możliwość obejrzeć Juve gdzieś w pubie to zawsze byliśmy i zawsze się w jakiś sposób odzywaliśmy , zapraszaliśmy ,a jak jest możliwość obejrzenia na sopcascie , zawsze zapraszam do mnie na chate, staraliśmy się a tu nikt nawet nie raczył odpisać nam w założonym temacie. Ludzie z innych miast mają niezły ubaw gdy z Sicknessem piszemy do sie nawzajem , ale ciul z tym . Zobaczymy się w niedziele tak ?
bedzie z nami Hara , a może obejrzymy to w Galerii co Ty na to drogi Centku ?

- speisi
- Juventino
nie ma co zapominać , wszystko wporządku , ale popatrz jestem prawie pewien , że i tak nikt juz się nie odezwie, a dziwi mnie to ponieważ wiele osób z tego forum mieszka a w Olsztynie , nie wiem czy oni wola z mama to oglądać czy wogóle nie lubią oglądać Juve? no ale nie bede juz nigdy rozpaczał z tego powodu , wiec widzimy się w Galerii