Reprezentacja Polski w El.ME2008 | Serbia - Polska
- herr_braun
- Juventino
Wygraliśmy, ale jakby sędzia miał mniej dobrej woli, albo Kazachstan był skuteczniejszy to mogliśmy równie dobrze stracić punkciki. Główne mankamenty? Za dużo długich piłek, niedokładność i skuteczność. Indywidualnie zawiódł Bąk, Sobolewski, Błaszczykowski i trochę Żurawski. Golański błędy w defensywie, Bronowicki z tyłu dobrze, nawet bardzo, ale za mało angażował się w ofensywie. A przecież potrafi.
Z Portugalią mamy szanse tylko jeśli porawimy skuteczność, bo tam możemy mieć tylko jedną czy dwie okazje. Widziałbym w tym meczu Kaźmierczaka zamiast Sobolewskiego. A reszta niech zostanie, bo jak co mecz będzie pół składu wymieniane to nigdy się nam ta reprezentacja nei zgra
Co do wypowiedzi juvemana najlepszym komentarzem będzie jego brak
Z Portugalią mamy szanse tylko jeśli porawimy skuteczność, bo tam możemy mieć tylko jedną czy dwie okazje. Widziałbym w tym meczu Kaźmierczaka zamiast Sobolewskiego. A reszta niech zostanie, bo jak co mecz będzie pół składu wymieniane to nigdy się nam ta reprezentacja nei zgra
Co do wypowiedzi juvemana najlepszym komentarzem będzie jego brak

- Del Rajko
- Juventino
Jednym Smolarkiem to za dużo w eliminacjach nie zwojujemy :? Chyba jedyny zawodnik (może jeszcze Radomski ) , który zasłużył na pochwały. Walczył przez całe 90 min., tylko dzięki niemu możemy cieszyć się z 3pkt. Środek boiska, totalna klapa. Troche nie zrozumiała dla mnie decyzja odnośnie M. Lewandowskiego. W porównaniu z Sobolewskim preznetował się On o niebo lepiej, a i przez te 30 min zrobił tyle samo co Kazimierczak przez pozostałą część spotkania.
Paweł Golański mnóstwo nie celnych podań i kiksów w obronie.
Ciekawa sytuacja z Krzynówkiem, który strzela bramke w sparingowym meczu " Wilków " , a na kadre nie przyjeżdża ponieważ jest kontujzowany
i pytam się po co nam tacy ludzie w reprezentacji

Paweł Golański mnóstwo nie celnych podań i kiksów w obronie.
Ciekawa sytuacja z Krzynówkiem, który strzela bramke w sparingowym meczu " Wilków " , a na kadre nie przyjeżdża ponieważ jest kontujzowany

- karpiu
- Juventino
'Del Rajko' - zgadzam sie w 100 % ,'TURINIO' - skoro piszesz ze W.Kowalewski nie zawiodl to po co chcesz go wymienic na A.Boruca na mecz z portugalia?,jezeli srodkowi pomocnicy beda tak grali jak z Kazachami (straty,nie celne podania,bez przytrzymania pilki zadnej przemyslanej akcji,)obroncy(golanski i jego dlugie podania do 'nikogo' nic w ofensywie podobnie Bronowicki)nie mamy szans z Portugalia ;/ pozatym jezeli chodzi o napastnikow to moim zdaniem lepeij od Zurawia gral Rasiak fakt jego skutecznosc wolala o pomske do nieba ale on przynajmniej dochodzil do takich sytuacji a panMaciek oprocz jednego prostopadlego podania nic nie zdzialal tk tez jak myslalem przed meczem bo on jest poprostu bez formy obejzcie sobie obojetnie kotry mec zCelticu w tym sezonie ....zawodnicy godni aby ich wyroznic na tym forum....to zdecydowanie najlepszy ebi Smolarek,pzoniej A.Radomski i chcoaciarz sie nie napracwal ale W.kowalewski,nie popelnil bledu ....swoja droga dobrze ze chociarz Adamek wygral!! bo mistrzow swiata z naszych pilkarzy to nie bedzie:D zreszta zawsze tak uwazalem ze dla nas 'mistrzostwami swiata' sa eliminacje:D........ ale wierze w chlopakow ze pomimo wszystko cos sie ruszy i z Portugalia zagramy przyzwoicie !!!!

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
- TURINIO
- Juventino
Kowalewski rozegrał bardzo dobry mecz z Serbią jednak pamiętajmy o MŚ i jak w tym turnieju bronił Artur Boruc..Teraz postawmy sobie pytanie-kto powinien być bramkarzem nr 1 reprezentacji-zawodnik który dobrze spisał sie w 1 meczu,czy zawodnik który dobrze spisał się w całym turnieju..Zarówno Kowalewski jak i Boruc są w formie,bronią w dość silnych zespołach ale jak dla mnie bramkarzem nr 1 powinien być Artur bowiem jest bramkarzem o większym talencie jak dla mnie..To moja subiektywna opinia 8)'TURINIO' - skoro piszesz ze W.Kowalewski nie zawiodl to po co chcesz go wymienic na A.Boruca na mecz z portugalia?,
"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- karpiu
- Juventino
TURINIO rozumiem i szanuje twoja opinie..., nie chce rostrzygac kto jest lepszym bramkarzem... ale moim zdaniem na mecz z Portugalia Leo wystawi W.kowalewskeigo bo sprawdzal go w eliminacjach i nie zawiodl wiec po co mial by go zmienic ..,jezlei nastapi zmian bramkarza to bedzie to znak ze w naszym sztabie szkoleniowy panuje wiekszy chaos niz kiedy na boisku gra nasza kadra:) pozddro for all

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
- mesju
- Qualità Juventino
Meczu nie oglądałem. Wolałem Szkocję z Francją. Chciałbym jednak nawiązać do naszej reprezentacji i powiedzieć, że jeśli Leo Beenhaker powie, ze potrzebuje nie wiem... 3 lat na zbudowanie silnej drużyny, która będzie walczyć z najlepszymi (niekoniecznie wygrywać), a w PZPN-ie ludzie na stanowiskach się zmienią, to jestem w stanie zaufać Holendrowi. Nawet jeśli nasza reprezentacja będzie przegrywać. Muszą być jednak spełnione oba warunki. To tyle. Pozdro
- grejt
- Juventino
Zgadzam sie .
W PZPN powinno sie zrobic porzadki i to takie swiateczne bo narazie nie wyglonda to za ciekawie .Gdy nasza reprezentacja ma slabe wystepy a czesto im sie to zdaza to zaraz chca zmienic trenera a trener nie jest wszystkiemu winien PZPN powinien zobaczec co oni wyprawiaja ... a wracajac to watku ze zmianami szkoleniowcow to jak trener ma miec sukcesy jak on nie ma kogo powolac do tej reprezentacji ??
Mam nadzieje ze wkoncu im sie uda awansowac do tych ME i zeby nie skupiali sie na tym ze jak dadza im prawo do organizowania nastepnych mistrzostw to nie beda musieli grac w eliminacjach.
W PZPN powinno sie zrobic porzadki i to takie swiateczne bo narazie nie wyglonda to za ciekawie .Gdy nasza reprezentacja ma slabe wystepy a czesto im sie to zdaza to zaraz chca zmienic trenera a trener nie jest wszystkiemu winien PZPN powinien zobaczec co oni wyprawiaja ... a wracajac to watku ze zmianami szkoleniowcow to jak trener ma miec sukcesy jak on nie ma kogo powolac do tej reprezentacji ??
Mam nadzieje ze wkoncu im sie uda awansowac do tych ME i zeby nie skupiali sie na tym ze jak dadza im prawo do organizowania nastepnych mistrzostw to nie beda musieli grac w eliminacjach.
- szczypek_
- Juventino
heh to wszystko prawda... ale co my mozemy zrobic?
jesli chodzi o mecz to Polska grala tak jak zawsze... choc moze bylo wieksze zaangazowanie... a ze o TYLKO Kazachstan to 3pkt dla nas
jesli chodzi o mecz to Polska grala tak jak zawsze... choc moze bylo wieksze zaangazowanie... a ze o TYLKO Kazachstan to 3pkt dla nas

Z JUVE
... od zawsze
na zawsze ...
... od zawsze
na zawsze ...
- Monte Cristo
- Juventino
Ja nie moge...
Leo nie mial duzo czasu na przygotowanie tej druzyny, trenuje ja od 2 miesiiecy, nie narzekajcie! rozumiem jesli by ja trenowal rok i to by nie dalo skutku!
Co do eliminacji wszystkie druzyny oprocz Szwecji sa mi obojetne.
FORZA JUVE!
Leo nie mial duzo czasu na przygotowanie tej druzyny, trenuje ja od 2 miesiiecy, nie narzekajcie! rozumiem jesli by ja trenowal rok i to by nie dalo skutku!
Co do eliminacji wszystkie druzyny oprocz Szwecji sa mi obojetne.
FORZA JUVE!
- TURINIO
- Juventino
Na pewno przeciwko Portugaczykom wystąpi Kowalewski i w zupełnosci z Tobą się zgadzam,że gdyby Beenhaker zastąpił teraz bramkarza Spartaka Borucem to ozmazcałoby że kadrą kieruje absolutnie "po omacku" :lol: Ja natomiast napisałem swoją propozycje składu tj skład jaki ja bym wystawił będąc selekconerem na Portugalie :-D pozdroale moim zdaniem na mecz z Portugalia Leo wystawi W.kowalewskeigo bo sprawdzal go w eliminacjach i nie zawiodl wiec po co mial by go zmienic ..,jezlei nastapi zmian bramkarza to bedzie to znak ze w naszym sztabie szkoleniowy panuje wiekszy chaos niz kiedy na boisku gra nasza kadra:)
"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- Era_WKS_ALEX
- Juventino
hehe...na podstawie prostych statystyk to Grzesiu Rasiak jest lepszy od ALEXA del Piero w tym sezonie

(\_/)
(O.o)
(> <) to jest krzywy króliczek skopiuj go do swojej sygnaturki by pomóc mu w zawładnięciu światem ^^
(O.o)
(> <) to jest krzywy króliczek skopiuj go do swojej sygnaturki by pomóc mu w zawładnięciu światem ^^
- Mr Cezary
- Juventino
Racja TURINIO. Można zauważyć, że po pierwszych meczach Leo nie bardzo się orientował, na co kogo stać. Teraz już jednak widać, że zaczyna lepiej poznawać swoich zawodników, tj. Radomski zagrał na stoperze, czyli tak jak w klubie. To oczywiście tylko jeden przykład, ale myślę, że z biegiem czasu, Holender będzie właśnie w taki sposób wystawiał skład. I nie ma w tym nic dziwnego, że oglądaliśmy wcześniej Krzynówka na środku, czy Smolarka z lewej strony. Po prostu Leo sprawdzał, i na pewno przez jakiś czas jeszcze sprawdzać będzie. Tyle.
- Era_WKS_ALEX
- Juventino
not o ja se podam skład na Portugalię:
---------------------------Boruc-------------------------------------
---Golański-----Lewandowski-------Radomski----- Bronowicki :!:
--- Żurawski------Sobolewski-----Garguła--------Krzynówek---
--------------------Jeleń(Matusiak)-----Smolarek-----------
Eksperymentalny, ale przemyślany. Jak mowią, Jelonka i Ebiego trzeba wykorzystać nie jako pomocników a jako napastników, zresztą nie wiadmo czy Irek i Krzynówek zagrają
---Golański-----Lewandowski-------Radomski----- Bronowicki :!:

Eksperymentalny, ale przemyślany. Jak mowią, Jelonka i Ebiego trzeba wykorzystać nie jako pomocników a jako napastników, zresztą nie wiadmo czy Irek i Krzynówek zagrają

(\_/)
(O.o)
(O.o)
- TURINIO
- Juventino
Drogi kolegonot o ja se podam skład na Portugalię:
---Golański-----Lewandowski-------Radomski----- Bronowicki

- deszczowy
- Juventino
No z tym Żurawiem na prawej pomocy to faktycznie trochę nie tegoEra_WKS_ALEX pisze:not o ja se podam skład na Portugalię:
---Golański-----Lewandowski-------Radomski----- Bronowicki :!:![]()