Wasze ulubione kluby przed Juve
- Pleszczu9
- Juventino
Ja na poczatku lubiłem Juve bo dostałem koszulkę Zidane'a:)Potem jednak lubilem Real (wstyd) i potem MU .......Ale wrocilem przed trzema laty do Juve i teraz tylko Juve sie liczy .
JUVENTUS nigdy nie zgnie!!! JUVENTUS ma ALEXA DEL PIERO!!!
- ALEXY
- Juventino
Od zawsze Kocham JUVE ... Kiedys Moj wojek kupil mi koszulke Del Piero i tak sie zaaczela Milosc do tego klubu zarazilem nia kumpli ale po jakims czasie oni zmienili swoje upodobania na Real :? ale to jest ich dezycja ...
JA KOCHAM JUVE I ZAWSZE TAK BEDZIE FORZA!!!
JA KOCHAM JUVE I ZAWSZE TAK BEDZIE FORZA!!!
GRANDE JUVE
- runningfree
- Juventino
Juventus był moim ulubionym klubem od przedszkola. Inne kluby, które tak mniej troche lubie, ale lubie to: Barcelona(ze względu na Zambrotte, Ronaldinho i Messiego), Bayern Monachium (jakoś tak) i wszystkie te zagraniczne, w których grają polacy. :-D Z polskiej ligi to chyba legia, ale kiedyś kibicowałem Wiśle, dopuki nie przyszedł Petrescu. Jeszcze kibicuje zespołowi Narew Ostrołęka, bo tam mieszkam, ale daleko im od orange ekstraklasy 
- mesju
- Qualità Juventino
Jak zobaczyłem ten temat, to zastanowiłem się czy w ogóle warto tutaj wchodzić. Odważyłem się i co widzę? :shock: Aż mnie zatkało. Jak można pisać, że będę kochać JUVE do końca życia, skoro obiecałem to sobie z trzema poprzednimi "ukochanymi" klubami
? To tak jakby przez 2 lata ożenić się z trzema kobietami i każdej mówić to samo. No chyba, że to komuś odpowiada. Ja jestem przeciwnikiem takich akcji.
A może po prostu mam już taki charakter, że jak uczepie się jednej rzeczy, to trudno mi to zmienić. Mógłbym podawać wiele przykładów, ale najważniejszy jest tutaj Juventus. Odkąd im kibicuje (1997-20??) nawet przez myśl mi nie przeszło, że mógłbym pokochać inny klub. Zmieniałem co prawda sympatie. Jednych lubiłem więcej, innych mniej, ale JUVE to miłość, a inne kluby - sympatia. Zresztą, po co pisać, że coś się kocha. Najlepiej po prostu to udowadniać...
Pozdro

A może po prostu mam już taki charakter, że jak uczepie się jednej rzeczy, to trudno mi to zmienić. Mógłbym podawać wiele przykładów, ale najważniejszy jest tutaj Juventus. Odkąd im kibicuje (1997-20??) nawet przez myśl mi nie przeszło, że mógłbym pokochać inny klub. Zmieniałem co prawda sympatie. Jednych lubiłem więcej, innych mniej, ale JUVE to miłość, a inne kluby - sympatia. Zresztą, po co pisać, że coś się kocha. Najlepiej po prostu to udowadniać...
Pozdro
Wszystkiego mogłem się spodziewać, ale takiej akcji... w życiu. Chłopak przynajmniej sobie odpocznie :?Baloo pisze:skoro forza roma to od tej pory jestes romanista. I nawet nie smiej sie nazywac Juventino. Az mi sie plakac chce jak widze takie wypowiedzi.naros pisze:Niestety zostalismy zdegradowani i w przyszłym sezonie bedziemy grać w Serie B. Jednak mam do was pytanie komu bedziecie kibicowac w przyszłym sezonie w Serie A?
Ja bede kibicował Romie bo jeszcze 3 lata temu byłem takim małym kibicem tego klubui nie chce aby mistrzem Włoch został Inter :evil: Napewno bede tez za Palermo ponieważ tam gra kilku naprawde dobrych piłkarzy których lubie :-D Mam nadzieje ze mistrzem Włoch nie zostanie Inter a Roma wzmocni skład przed sezonem i wysle do domu ich do domu :twisted:
FORZA ROMA!!!![]()
I lepiej zeby sie pozostali zglosili zanim sami ich wyczaimy bo wtedy polecą bez zmiany przynaleznosci. ZDRAJCY!
- Paweł Sz.
- Juventino
Zaprezentuje wam to tak:
96/97- Juve|98/99- Rivaldo|99/00- Rivaldo|00/01- Rivaldo|01/02- Juve|02/03- Juve|03/04- Juve|04/05- Juve|05/06- Juve|06/07- Juve...
Z tej "prezentacji" jasno wynika, to ze w pierwszym roku swojego zainteresowania piłka nozna kibicowałem Juve. Później przeniosłem sie na Rivaldo i jak na Rivaldo to i na Barcę
. Ale co jest dziwne w tym? Dziwne jest to, ze gdybym był kibicem Barcy to bym im kibicował po dzis dzien..., ale ja bylem fanem Rivaldo, nie grał Rivaldo to mecz stawał sie dla mnie zupełnie obojętny
. Rivaldo przestał grac (pokłucił sie chyba z trenerem czy cos??) wróciłem do mojej starej miłosci- Juve. W koncu stara milosc nie rdzewieje
i mysle, ze zostanie tak do konca... NIE! NIE! Nie mysle, jestem tego pewien
.
Ale zostało mi coś po Rivaldo..., sympatia do Barcelony, ale tylko sympatia, nie milosc... .
96/97- Juve|98/99- Rivaldo|99/00- Rivaldo|00/01- Rivaldo|01/02- Juve|02/03- Juve|03/04- Juve|04/05- Juve|05/06- Juve|06/07- Juve...
Z tej "prezentacji" jasno wynika, to ze w pierwszym roku swojego zainteresowania piłka nozna kibicowałem Juve. Później przeniosłem sie na Rivaldo i jak na Rivaldo to i na Barcę

Ale zostało mi coś po Rivaldo..., sympatia do Barcelony, ale tylko sympatia, nie milosc... .
- Polmos
- Juventino
U mnie zaczeło sie to wszystko od Ajaxu Amsterdam w 1995 roku, później kibicowałem Bayernowi, następnie był Real, Manchaster (ale to tylko 2 miesiące), znowu Real, potem Arsenal, Valencia, po czym bardzo spodobała mi sie gra Milanu, ale od zwycięstwa w 2003 r Juve nad Realem pokochałem Juve i tak jest do dziś (choć z małymi przerwami na Porto i Liverpool) i tak zostanie juz zawsze, no ale koledzy na podwórku sie ze mnie smieją, ze kibicuje klubowi drugoligowemu, a ja nie chce żeby sie ze mnie śmiali. No a poza tym przecież taka fajna jest teraz Chelsea :-D
Zapomniałem dodać, że miałem też swoje sympatie w lidze Polskiej tj. na początku była Legia, później troche kibicowałem Widzewowi, następnie Polonii (ten Olisadebe), nieco później była Biała Gwiazda czyli Wisełka, no ale teraz jest juz tylko Legia, na zawsze
Ps. Boże, co to za temat, jak sie czyta niektóre wypowiedzi, to aż człowiek zachlastać sie ma ochote
Zapomniałem dodać, że miałem też swoje sympatie w lidze Polskiej tj. na początku była Legia, później troche kibicowałem Widzewowi, następnie Polonii (ten Olisadebe), nieco później była Biała Gwiazda czyli Wisełka, no ale teraz jest juz tylko Legia, na zawsze
Ps. Boże, co to za temat, jak sie czyta niektóre wypowiedzi, to aż człowiek zachlastać sie ma ochote

- Sebek_xD
- Juventino
Ja od zawsze kibicowałem Juve i Lechowi, ponieważ mój ojciec też im kibicował. Z innych klubów lubię też Liverpool i Barce. Ale kocham tylko Juve i Lecha =]
ps. Sprawe dobrze ujał mJaUcViEej, moja postawa jest taka sama
ps. Sprawe dobrze ujał mJaUcViEej, moja postawa jest taka sama

- kaktus23
- Juventino
Ja nie powiem że w moim życiu były jakieś epizody związane z innymi klubami niz JUVENTUS. Jednak początki z klubem były troche dziwne. Mój dobry kumpel bardzo lubiał tą drużyne a że ja dopiero zaczynałem interesować sie piłką więc podłapałem motyw z Turynem. Tym bardziej że to wszystko miało miejsce w sezonie 95-96 i Juve pokazał wtedy klase w Champions League (choć defakto nie to było głównym aspektem mojej bezgranicznej miłości, najleprzym dowodem na to jest fakt że nie zostawiłem klubu gdy było źle ale byłem z nimi zawsze) więc od tamtej pory istnieje tylko on. Nie chce do nikogo sie dopierniczać ale nigdy nie ulegałem żadnej modzie na drużyny typu Manchester United, Real Madryt czy Barcelona. Więc jeśli ktoś mi powie że kiedys lubiał jedną drużyne potem zmienil sobie obiekt westchnień a teraz jest za Juve to powiem mu że jest frajerem i niech nie nazywa sie kibicem. Nikt też niech nie zaprzecza bo da dowód na to że nie wie czym jest prawdziwe kibicowanie. To moje zdanie.
- Carmash
- Juventino
Ja od 96 roku jestem wiernym kibicem Juventusu. Był to mój pierwszy klub i jak się okazało jedyny, który pokochałem. Miałem lekki epizod z Manchesterem, ale bardzo szybko minął
Zaczęło się od gazety kupionej w kiosku, na okładce której byl Allesandro Del Piero. Artykuł brzmiał : Złote dziecko z Turynu
Od tamtej chwili nie dośc, że to mój ulubiony piłkarz, to jeszcze Juve stało się ukochanym klubem
Forza La Juve 

- EiGhTBaLL
- Juventino
Ja tam zaczalem lubic Juve kiedy w ogole 1 raz uslyszalem w telewizji ta nazwe. To bylo kolo 1994:D pozniej sie dowiedzialem wiecej i tak sie zaczela moja milosc ktora trwa oczywiscie do dzis
PS. To moj 1 post na tym forum

PS. To moj 1 post na tym forum

- Dain Żelazna Stopa
- Juventino
z Polskich kibicowałem(i robie to nadal) Cracovii....z zagranicznych Celta Vigo(hiszpania), Sporting Lizbona(portugalia) no i Juve oczywiście.....ale Fiorentine też lubie(ale nie tak jak Juventus) 1 raz zakibicowałem im w 97 roku.....och jaki żal był po przegranym finale z Milanem..(WHYYYYY? przecież mieliśmy speca od karnych Buffona...WHY?
)

CELTA VIGO I JUVENTUS TURYN!! Campione Celtińas! Forza Juve!
- MrWlodek
- Juventino
Jak zacząłem kibicować Juve mialem 10 lat wienc trudno nazwac kibicowaniem klubom przed Juve. Ale dawniej lubilem angielskie zespoly a najbardzej Arsenal i ManU i z angielskich klubów jest tak do dzisiaj. Ale oczywiście zadne nie moga sie rónać z Juventusem i mam nadzieje że tak pozostanie do konca mego zycia.
- *MaTeK*
- Juventino
Od 8 lat kibicuje Juve. Nie czuje sympatii, a tym bardziej żadnych większych uczuć do żadnego innego klubu. Jako 8-letnie dziecko zacząłem kibicować Juventusowi, i tak pewnie już zostanie..
Noi Siamo Juventus.