Pytania małe i mniej znaczące (Multimedia)
- Railis
- Qualità Juventino
SV jest niepełnosprawnym programem. Obsługuje praktycznie tylko format WMV. Czasami (cudem) może się zdarzyć, że odczyta niektóre typy AVI, ale to jest rzadkość i nie radził bym się na to nastawiać.RuTeK pisze:Siema mam mały problem. Nagrałem kilka filmów na aparacie cyfrowym, zrzucilem na kompa i chcialem przerobic je w Vegasie (sony) ale nie daje rady bo jak wrzuce filmik do Vegasa to jest sam dzwiek. Co muszę zrobic, zeby miec tez obraz!
- LordJuve
- Juventino
Z tego co ja wiem to nie ma czegos takiego jak konwenter i program do obrobki wideo w jednym, mozesz sobie na przykład Adobe Premiere sciagnac, w tym odtworzysz kazdy format, obrobisz i zapiszesz tez w kazdym.RuTeK pisze:a znacie jakis konwerter albo jakis inny program, ktorym mozna tez fajnie obrobic filmiki?
Ja osobiscie polecałbym ci wbudowany w Windows WMM, program prosty, nie ma problemow z czytaniem a tobie chyba nic lepszego nie trzeba?
- LordJuve
- Juventino
Hmm, najlepsze sa wlasnie programy typu SV czy Adobe Premiere, ale mysle, ze, jak pisalismy wczesniej, mozesz to zrobic rownie dobrze w WMM, tam mozna jednak ciac tylko co klatke dane klipy, w tych pierszych znacznie dokladniej, ale jak mowie, tobie powinien wystarczyc WMM a jak nie to juz wiesz co polecam.RuTeK pisze:Mam pytanko jeszcze jedno ;> jakim programem najlepiej pociąc film ?
- mesju
- Qualità Juventino
A ja mam taki to nietypowy problem. Otóż, na satelicie często lecą całkiem fajne filmy w bardzo dobrej rozdzielczości. Jednak jak słyszę dubbing hiszpański, francuski czy co najgorsze (tfu!) niemiecki to aż się odechciewa. Nie wie ktoś przypadkiem czy gdzieś w sieci można znaleźć sam głos z filmów (szczególnie dubbing do bajek mnie interesuje 8) ) 

- Tharp
Wie ktoś może, jak otworzyć plik .asf (dźwiękowy)? Próbowałem pare miech. temu jakimś programem microsoftu (co niby konwertował asf na wav, czy tam wyciągał wav z asf) ale kapa.
Help? 8)
Wie ktoś może, jak otworzyć plik .asf (dźwiękowy)? Próbowałem pare miech. temu jakimś programem microsoftu (co niby konwertował asf na wav, czy tam wyciągał wav z asf) ale kapa.
Help? 8)
- RuTeK
- Juventino
Nie można zaimportować D:\Filmy\OGLĄDNIĘTE\C.K Dezerterzy\C.K.Dezerterzy.CD1.avi. Nie pobrano automatycznie wymaganego kodera-dekodera, ponieważ pole wyboru Automatycznie pobierz kodery-dekodery w oknie dialogowym Opcje nie zostało zaznaczone.

I co teraz ? nie mogę pociąc tego filmu

I co teraz ? nie mogę pociąc tego filmu

- RuTeK
- Juventino
Panowie sprawa życia Lub śmierci.. Mam zmotac prezentacje na maturkę, powycinałem film itp. zapisałem go w formacie WMV otwieram i co? Gówno !
Nie ma obrazu tylko kontury obrazu wypełnione jaskrawymi kolorami
Zrobiło sie tak z większościa filmów WMV.. Co zrobic ?
Nie ma obrazu tylko kontury obrazu wypełnione jaskrawymi kolorami

- blk01
- Juventino
Hej, nie wiem czy to dobry temat, ale poszukuje zdjęć piłkarzy juve jak trzymają jakieś trofeum (obojętnie jakie) zbiorowe lub ppojedyncze w miare dobrej rozdzielczosci
z góry dziekuję
z góry dziekuję
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- blk01
- Juventino
- Abercrombie
- Juventino
Mam nadzieję, że to dobre miejsce do zadania tego pytania... Zna ktoś może tytuł utworu, który leci sobie w tle w filmiku z bramkami Juve z meczu z Deportivo (LM 2003 -2:2) - film jest w dziale download... Z góry dzięki!!