Towarzysko: Włochy 4-1 Niemcy
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Spodziewałem się zwycięstwa Włochów, jednak nie przypuszczałem, że mogą oni sprawić az takie lanie Niemcom. Szkoda tej straconej bramki bo wynik 4-0 robiłby jeszcze większe wrażenie, ale i tak nie jest źle. Powiem wiecej, jest znakomicie. Widac, że podopieczni naszego Lippiego są dobrze przygotowani na mundial, i ze sam Marcello ma wizję (co do tego nie miałem nigdy wątpliwości). Oby tylko tak dalej. Mocno trzymam kciuki za reprezentacje Włoch. Naszym orłom zbyt wielu szans na jakieś zaistnienie w Niemczech nie daje, więc mam nadzieje, że to właśnie reprezentacja Włoch sprawi mi miłą niespodziankę, i że to ich grę będą mógł podziwiać do samego końca turnieju.
:o No wybacz, ale w tym momencie to się ośmieszyłeś...Radidam pisze:Mam prosbe nie komentuj kazdego postaBo nabijasz tak az mnie ocz bola
- Johnny777
- Juventino
Muszę się przyznać że jakoś ostatnio Squadra Azzurra mnie nie przekonywała swoją grą w turniejach mistrzowskich. Ale ostatnio...no cóż..chyba trzeba będzie zmienić zdanie o nich - bo najpierw zwycięstwo z Holandią, teraz lanie Niemców... Wygląda to w każdym bądź razie nieźle - nie jest to jakieś "wymęczone" 1:0 z Wyspami Owczymi
Oczywiście wszystko zweryfikkowane zostanie na Mundialu, ale myślę że właśnie na tych mistrzostwach bedziemy mieli z Włochów dużo pociechy. 
Mam tylko nadzieję że nie zaproszą do sędziowania tego ekchm....pana...co "gwizdał" w meczu z Koreą.... :?

Mam tylko nadzieję że nie zaproszą do sędziowania tego ekchm....pana...co "gwizdał" w meczu z Koreą.... :?
- KwiAtek
- Juventino
Byron Moreno z tego co widze pozegnal sie z pilka, a wiecej o nim samym i skandalach z jego udzialem tutaj :twisted:Johnny777 pisze:Mam tylko nadzieję że nie zaproszą do sędziowania tego ekchm....pana...co "gwizdał" w meczu z Koreą.... :?
- Bartas_01
- Juventino
Lub tez Chorwacja czy MeksykiemJohnny777 pisze:Muszę się przyznać że jakoś ostatnio Squadra Azzurra mnie nie przekonywała swoją grą w turniejach mistrzowskich. Ale ostatnio...no cóż..chyba trzeba będzie zmienić zdanie o nich - bo najpierw zwycięstwo z Holandią, teraz lanie Niemców... Wygląda to w każdym bądź razie nieźle - nie jest to jakieś "wymęczone" 1:0 z Wyspami OwczymiOczywiście wszystko zweryfikkowane zostanie na Mundialu, ale myślę że właśnie na tych mistrzostwach bedziemy mieli z Włochów dużo pociechy.
- Radidam
- Juventino
Tylko ja pisze raz moze dwa w jednym temacie. Jak jest nowy temat wypowiadam sie w nim niema w tym nic dziwnego. A Paolo Rossi wypowiada sie w jednym temacie z 20 razy, komentujac kazdego posta, ktory pojawil sie na dany temat.Pavon pisze:A od czego Cię 'ocz bola'?Radidam pisze:Bo nabijasz tak az mnie ocz bola
Mnie to bolą od:
Top posting users this week [Pon - Czw]
Użytkownik Posty
Radidam 22
Top posting users this Month [Marzec 2006]
Użytkownik Posty
Radidam 15
Jak się nie mylę to w poprzednim miesiącu nabiłeś, w prawdziwym tego słowa znaczeniu ponad 100 postów. Wieć lepiej siedź cicho nabijaczu. Na ręce mu patrzysz a nie widzisz swoich.
Tylko temat o sigach jest ''Pokaz''. Zrobie nowa prace to ja pokazuje chyba logiczne :doh:DjJuve pisze:Powiedział co wiedział [']
Proponuje wbić do tematu o sigach i troszke poszaleć :]

- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Jak widze leszcza, Twojego pokroju ktory wypisuje bzdury to nie moge pozostac wobec tego obojetny.Radidam pisze:A Paolo Rossi wypowiada sie w jednym temacie z 20 razy, komentujac kazdego posta, ktory pojawil sie na dany temat.
Nie chce mi sie dyskutowac z Toba. Jestem nabijaczem - przyznaje się.
OT
Mysle, ze powinienes troche przyhamowac... Masz juz dwie kartki na koncie. /Martin
- Szymek
- Juventino
Noi co? Widze, że masz problemy z pisownią po Polsku. Napisałeś, że to zwykła literówka, ja również napisałem, że popełniłem dwie literówki w nazwiskach ponieważ pisałem szybko...ale nic, każdemu może się zdarzyć, ale zawsze wyjdzie na to, że ktoś nie umie pisać bądź nie wie jak sie pisze. Sadzisz się do mnie, a sam popełniasz takie błędy.Paolo_Rossi_1982 pisze: Wiesz co wogóle piszesz? W niemieckiem prasie 1 to najlepsza nota, zaś 6 najgorsza ...
I miło by było gdybyś pisał posty na temat, a nie wywalasz 20 postów, w których krytykujesz innych.
Żałosne.
Top posting users this week [Pon - Pią]
1Paolo_Rossi_1982
Wiec prosze zostawic Radidama w spokoju.
Obrzucajcie sie błockiem na privach. Tutaj toczcie dyskusje na temat... ok? /Martin
Staram się, ale niestety jeden z userów pomylił to forum z forum filipinka/i.
Ostatnio zmieniony 03 marca 2006, 13:52 przez Szymek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tom A Juve
- Juventino
mecze Italii to coś co łączy kibiców Serie A bez wzgledu czy kibicują Milanowi, Interowi, Romie, Fiorentinie, Lazio czy wielkiemu JUVE
. Włosi po prostu rządzą i to przekonanie nas złączy na czas MŚ. 2006
Forza Italia AVE ALEX

Forza Italia AVE ALEX

jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, proszę nie ubieraj tego faktu w słowa...
- Paolo_Rossi_1982
- Juventino
Do czego to doszło. Radidam i Szymek oskarzają kogos o nabijanie ...
Dobre, stare forum JP - Where are you ? 
Prosze o nie zbaczanie z tematu... Jesli coś macie między soba to proszę to załatwić na gg lub przez priv. Nastepnym razem (niestety) będę musiał wlepić kartkę...
Ulisses

Prosze o nie zbaczanie z tematu... Jesli coś macie między soba to proszę to załatwić na gg lub przez priv. Nastepnym razem (niestety) będę musiał wlepić kartkę...
Ulisses
- Radidam
- Juventino
dobra nie bede komentowal kto tu nabija, ale ja nie pisze w jednym teamcie 21 postow.Paolo_Rossi_1982 pisze:Do czego to doszło. Radidam i Szymek oskarzają kogos o nabijanie ...Dobre, stare forum JP - Where are you ?
Do Ciebie nie mam nic, moze Ty sie odczepisz, jezeli stac Cie na takie zachowanie.
Sciagnelem filmy z meczu i zobaczylem ze Camoranesi swietnie podawał. Piety zwody widac ze jest w formie

To samo dotyczy Ciebie...
Ulisses

- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
No dobra, ale znajdź mi drugi taki temat, w którym w/w użytkownik tak czesto piszeRadidam pisze:dobra nie bede komentowal kto tu nabija, ale ja nie pisze w jednym teamcie 21 postow.Paolo_Rossi_1982 pisze:Do czego to doszło. Radidam i Szymek oskarzają kogos o nabijanie ...Dobre, stare forum JP - Where are you ?

Pozatym ta cała sprzeczka to wsumie nie moja bajka, więc już się nie wpieprzam i sorry za offtopic
- Lypsky
- Juventino
Zgroza, dwóch idiotów i nabijaczy oskarża jednego z inteligentniejszych forumowiczów o nabijanie. Paolo ma dwie kartki, a ci dwaj żadnej, oto obraz dzisiejszego jp [']
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Szymek
- Juventino
Po 1. widocznie razem z Radidamem nie łamiemy regulaminu, dlatego też nie mamy kartki. Nie będe się zniżał do twojego poziomu i nie będę cię obrażał.DjJuve pisze:Zgroza, dwóch idiotów i nabijaczy oskarża jednego z inteligentniejszych forumowiczów o nabijanie. Paolo ma dwie kartki, a ci dwaj żadnej, oto obraz dzisiejszego jp [']
... i Ciebie...
Ulisses
- romaneq
- Juventino
Oczywiście z tymi czynnikami masz racje :-DBartas_01 pisze:Nie zapomnij jednak o tym ze jak to zwykle w mundialach bywa Gospodarzom pomaga wiele czynnikowromaneq pisze:Świetne te noty wg Bilda![]()
Źle Niemcy trafili z tą organizacją turnieju bo akórat teraz mają słabą kadrę w dodatku z mało doświadczonym trenerem. A ich wyniki nie powalają. No ale to ich problem![]()
1 sciany
2 kibice
3 sam fakt ze graja na wlasnym terenie
4 to czego sie najbardziej boje przed doslownie kazdymi zblizajacymi sie mistrzostwami swiata... mianowicie SEDZIOWIE obawiam sie tgo jak zwykle boje sie zeby nie bylo powtorki z roku 2002 gdzie Korea byla faworyzowana . Lecz bledy popelniali najczesciej ci mniej doswiadczeni sedziowi z krajow takich jak wlasnie Meksyk itp nie majacy az takiego doswiadczenia na arenie miedzynarodowej. Choc i tym lepszym zdarzaly sie wpadki. Mam nadzieje ze Niemiecka reprezentacja nie bedzie faworyzowana przez arbitrow aczkolwiek nie ukrywam ze bardzo sie tego boje
Co do tych sędziów to uwierz mi, też chciałem o tym wspomnieć. Również się tego obawiam - powtórki z Koreii. Korea nie mogła za szybko odpaść ponieważ poniosła by ogromne straty finansowe. Obyśmy tego nie doświadczyli w Niemczech

- Lypsky
- Juventino
Już wystarczająco się ośmieszyłeś.Szymek pisze: Po 1. widocznie razem z Radidamem nie łamiemy regulaminu, dlatego też nie mamy kartki. Nie będe się zniżał do twojego poziomu i nie będę cię obrażał.
Po ostatnich przekonywujących zwycięstwach nad Holandią i Niemcami, "niebiescy" są na dobrej drodze do osiągniecia dobrego miejsca na mś. Okazuje się, że słowa Buffona (Tylko Włosi mogą zagrozić Brazyli) nie są jedynie przechwałkami. W obecniej dyspozycji drużyna Lippiego uchodzi za jednego z główych faworytów turnieju, oby zostało tak jak najdłużej.
Tymczasem w prasie niemieckiej burza, włosi także nie szczędzą gorzkich słów pod adresem selekcjonera reprezentacji Niemiec.
Może wreszcie Squadra Azzurra spełni oczekiwania kibiców?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady