Serie A: (12) AS Roma 1-4 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Kostek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2005, 10:23

Jakość skrotu moze niejest najlepsza , ale nie ma co narzekać bo mogło by go wogóle nie być , ogólnie akcje odskrzydlające dały nam 3 bramki , szkoda napewno karnego i czerwonej kartki Thurama , bo gdyby to nie nastąpiło mecz mógł sie skonczyc wynikiem 5/6-0 ale i tak jest pieknie , taki Juventus poprostu chce sie ogladać , grający z polotem , fantazją i przedewszystkim skuteczny , kilka dobrych interwencji Abbiatiego , chociaz miałem ciągle wrażenie że jest nieco nie pewny, czekam teraz na powrot Gigiego i podbijamy Europe!

Obrazek
jeżak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2005, 10:27

Damianinho 15 pisze:
grandejuve pisze:gol Zlatana i to przyjecie :D
To nie było przyjęcie, to było podkopnięcie piłki ze zwodem :wink:
Mi to wyglądało na przypadkowe podbicie :) (ale zawsze lepiej sobie wmawiać, że to było genialne zagranie :P)
Damianinho 15 pisze: Znakomicie zagrał Ibra, miał gola i asystę przy 4 trafieniu Treze (choć tam Thuram jeszcze dotknął tej piłki)

Czy to nie był Vieira?

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2005, 10:39

Na początku brawa i szacunek dla autora tematu o meczu Rafała005. Naprawde świetna zapowiedź, jesteś w tym coraz lepszy :wink: . Wszystkie statystyki ładnie i przejrzyście zapisane. Dodatkowo te fotki to poprostu cacko :bravo: . Świetna robota :dance:

Niestety nie miałem możliwości obejrzeć tego meczu, za to miałem przyjemność oglądania meczu Real-Barca. Magia Ronaldinho wynagrodziła mi tę stratę, choć napewno wolałbym obejrzeć mój kochany Juventus. Przed meczem przypuszczałem, że będzie to dużo trudniejsza przeprawa na Stadio Olimpico :roll: . Jednak Juve pokazało zdecydowaną wyższość na Romą. Bo można niesprawiedliwie wygrać różnicą jednej czy dwóch bramek, ale zwycięstwo na wyjeździe 4-1 chyba o czymś świadczy :wink: .

Nie widziałem jeszcze żadnego skrótu z tego meczu, zresztą skrót dużo o grze bianconerich mi nie powie :| . Za to bramki już mam (dzięki Kramnik). Trezeguet zachwyca mnie ostatnio. Udowadnia, że jest jednym z najlepszych, o ile nie najlepszym snajperem na świecie (wszystkim polecam filmik Trezecento - 100 goli Treze w Juve :) ). Dostał dwie piłki i zrobił co do niego należało. Nedved również ładnie przymierzył bo piłka zagrana przez Camora wcale nie była taka łatwa. Zauroczył mnie natomiast gol Ibrahimovicia. Kapitalne przyjęcie piłki ze zwodem, pomknął do przodu i huknął mocno z fałsza. Naprawde wspaniała akcja :wink: .

Cieszy napewno to wysokie zwycięstwo. Widać, że gracze wrócili w formie ze spotkań reprezentacji narodowych. Oby tak 3mać :!: 8) . Forza Juve!!!

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 listopada 2005, 10:55

No i pieknie...jo ogladałem tylko drugą połowe na żywo bo najpierw ogladałem z fanami Barcy ich sukces :D ...i akurat jak tylko przełaczyłem na mecz Juve Zlatan Ibrahimovic pokazał swoją wielkosc...piekna bramka i dobra,bardzo dobra gra...pózniej sowje 3 grosze dorzucić musiał oczywiscie niezawodny Trezegol i było po meczu..szkoda tylko ze sędzia dał sie nabrać na ten smieszny upadek Montelli...koles kopnął sobie w ziemie a sedzia dał czerwien Thuramowi...no szkoda bo gdyby Juve grało nadal w 11 to wynik byłby pewnie jeszcze wiekszy....no cóz Juventus zagrał jeden z najlepszych meczów sezonie...i chwała im za to.Co do piłkarzy to niechce nikogo specjalnie wyrózniac bo swietnie zagrał cały zespoł...a szczególnie cieszy mnie dobra gra Zlatana...

Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 20 listopada 2005, 11:18

jeżak pisze:Mi to wyglądało na przypadkowe podbicie (ale zawsze lepiej sobie wmawiać, że to było genialne zagranie )
Oczywiście. Ale chyba przypadkowe podbicie to nie było, bo przypadkiem piłka poleciała tam gdzie Zlatanowi było najwygodniej strzelić gola :D
jeżak pisze:Czy to nie był Vieira?
Obejrzałem przed chwilą tego gola jeszcze raz. Na 200% to był Thuram, tylko nie wiem po co on tam poleciał aż do pola karnego?? :P

MarcinB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2005, 11:28

Chodzi mi o skrót Kramnika czy nie ma jakiegoś innego skrótu bo troche szwankuje jakośc ale dobre i to :)

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 listopada 2005, 11:31

GRANDE JUVE :!: Stolica zdobyta :happy:
Szczerze mowiac to nie spodziewalem sie wygranej (stawialem raczej na wyrownany mecz i remis) a co dopiero takiego wyniku :D Po obejzeniu skrotow mozna powiedziec iz Roma byla w stanie powaznie zagrozic Juve tylko w pierwszej polowie... i tak jak powiedzial Montella "Gol Nedveda był dla nas jak zimny prysznic" :wink: Po tej bramce Roma zaczela sie sypac a Juve to idealnie wykorzystalo :!: Najpierw gol Pavelka po wspanialej asyscie Camora, potem nieprzecietna bramka Zlatana po ladnej asyscie Emersona i dwie brameczki niezawodnego Treze :bravo: Trezba tez przyznac ze Abbiati mial kilka niezlych interwencji. Achh... jaki jestem happy :dance: Mozna rzec: oby tak dalej :-D
I fajnie jakby Milan stracil pkt 8)
Ostatnio zmieniony 20 listopada 2005, 12:30 przez DamKam, łącznie zmieniany 1 raz.

Micassa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2005, 11:45

kramnik w czym odtwarzasz skrot ktory podales to jest *.rm bo u mnie nie chodzi??

Pirlo

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 listopada 2005, 11:51

Tu jest skrót tego mecz i jest tam pokazane wszystko co trzeba...czyli bramki, symulacja karnego i wredne kopniecie Tottiego Nedveda w głowe.. http://www.megaupload.com/nl/?d=ST7B1YJL

farmer16

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2005, 12:07

Świetna wygrana Juve!! :-D Kolejne 3 punkty na konto Truyńczyków oby w następnym meczu z treviso wygrali. Juve może zrobi pezewagę bo dzisiaj Milan gra z Fioentiną co nie będzie dla nich łatwym zadaniem teraz trzeba się modlić żeby Fiorentina wygrała. Barwa dla Ibry Trezrguet i Nedveda lecę sciagąc brameczki. :)

Alessandro Del Piero 202 gole! i wszystko jasne !
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2005, 12:39

wiedziałem że Juve wygra ale że aż tak ich stukinie to się nie spodziewałem....
brawa dla całej drużyny.. :bravo:
myślę że teraz Zlatan zacznie grać tak jak z romą albo jeszcze lepiej,bo go na to stać...
Forza Juve :dance:
czekam na jakieś wypowiedzi pomeczowe Tottiego i Cufre... :rotfl:

Obrazek
El Nino

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2005, 12:42

Gratulacje dla pilkarzy i trenera. Świetny mecz !!! Super.. Szkoda ze tak nie grali z milanem..
Również nie spodziewałem sie tak wysokiej wygranej..

ADP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2005, 12:48

Bardzo dobry mecz w wykonaniu juve oby tak dalej :-D

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2005, 12:53

Jestem zachwycony Juve wygralo fantastycznie tak ma byc!! I to jeszcze z Roma na wyjeździe w takim wymiarze, odpłacilismy sie za inny mecz gdy pregraliśmy 4-1 pare lat temu. Juventus był prawdziwym Juventusem nie do zatrzymania. Zadalismy mosa romanistom :dance:
Co do gola Romy to podobno nie bylo faulu ale nie wszytskiego miec nie mozna!

FORZA JUVEEE

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 listopada 2005, 13:07

Obrazek
Zablokowany