Quiz (Filmy)
- Martin
- Juventino
Widze, ze temat ładnie sie rozwija i szczerze powiem, ze z tematow quizowych jest najciekawszy jaki do tej pory pojawił się na JP. Znacznie ciekawszy niz "jaki to stadion?" albo "jaki to piłkarzy" czy moze "jakie gatki nosi pan przedstawiony na zdjęciu?"
Szkoda tylko, ze jak wiem jaki to jest film to albo mnie ktos wyprzedzi albo odpowiedz dawno juz padła.
A teraz widze, ze pojawiaja sie zdjecia z coraz bardziej ambitniejszych filmow badz z filmow europejskich, co znacznie utrudnia odgadniecie filmu. Ten ostatni to jest dla mnie totalna zagadka. Nie znam żadnego aktora, ani nie potrafie przypasowac sceny do żadnego znanego mi reżysera. Czekam na odpowiedź i liczę, że w końcu uda mi sie na cos odpowiedziec
Jedyne co moge powiedziec, to podejrzewam, ze zdjecie ktore daj mpu jest albo z filmu francuskiego a jeśli nie to zapewne okolice Bałkanów.
Szkoda tylko, ze jak wiem jaki to jest film to albo mnie ktos wyprzedzi albo odpowiedz dawno juz padła.
A teraz widze, ze pojawiaja sie zdjecia z coraz bardziej ambitniejszych filmow badz z filmow europejskich, co znacznie utrudnia odgadniecie filmu. Ten ostatni to jest dla mnie totalna zagadka. Nie znam żadnego aktora, ani nie potrafie przypasowac sceny do żadnego znanego mi reżysera. Czekam na odpowiedź i liczę, że w końcu uda mi sie na cos odpowiedziec

Jedyne co moge powiedziec, to podejrzewam, ze zdjecie ktore daj mpu jest albo z filmu francuskiego a jeśli nie to zapewne okolice Bałkanów.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- kornknot
- Qualità Juventino
To teraz dam klasyke rosyjskiego kina, od razu podpowiem bo jest to trudny film ze pisal o nim Jacek Kaczmarski

Jak do jutra nikt nie zgadnie to zmienie film, bo mysle ze nie ma sensu zeby ktos wyguglal, bo nie o to chodzi w zabawie. Za trudny film dalem
teraz Ty

nie, ale tytul filmu to imi i nazwisko"Aleksander Newski"?

anoAndriej Rublow

Ostatnio zmieniony 21 listopada 2005, 20:33 przez kornknot, łącznie zmieniany 2 razy.
- Boncol
- Juventino
Andriej Rublow 
Jak zwykle coś łatwego :-D

Teraz ty. :-D
Od razu lepiej jak temat się szybciej kręci

Jak zwykle coś łatwego :-D

Tak jestDaw pisze:Porozmawiaj z nią.

Od razu lepiej jak temat się szybciej kręci

Ostatnio zmieniony 21 listopada 2005, 20:51 przez Boncol, łącznie zmieniany 2 razy.