TYCHY I OKOLICE || Juventus - Catania
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja przeważnie wracam na nogach (20 km) i jestem w domu okolo 2 w nocy ... Więc wycieczki do Katowic nie za bardzo mi pasują.Black pisze:Szkoda, ze Wy majac mozliwosc nie przyjedziecie.
Poza tym Centrum jest już dla nas jak drugi dom, a skoro coś jest dobre, to po co to zmieniać

- Ampartumpur
- Juventino
No jasne że będe !!
:D Najlepiej żeby wszystkie "niedobitki" które nie pojechały do Turynu (chlip chlip :płaczę: :płaczę: :płaczę: ) tez przyszły.
To sie spotykamy na meczu ! I bedziemy wypatrywac Deejay'ów DelSjer'ów i innych

To sie spotykamy na meczu ! I bedziemy wypatrywac Deejay'ów DelSjer'ów i innych

- DeeJay
- Juventino
WSZYSCY NA LIVORNO!!!!!
W najbliższą sobotę o godzinie 20,30 Juventus rozgrywa wyjazdowe spotkanie z Livorno w ramach walki o mistrzostwo Włoch. Mecz transmitowany jest przez stację Canal + Sport.
Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy na mecz! Spotykamy się tam gdzie zawsze: TYCHY - BAR "CENTRUM" (zaraz obok hotelu "Tychy"). Liczę na stałą ekipę, ale również na innych gości, również z poza Tychów. Wszelkie pytania prosze kierować najlepiej do mnie lub do Siewiera.
FORZA JUVE !!!!
W najbliższą sobotę o godzinie 20,30 Juventus rozgrywa wyjazdowe spotkanie z Livorno w ramach walki o mistrzostwo Włoch. Mecz transmitowany jest przez stację Canal + Sport.
Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy na mecz! Spotykamy się tam gdzie zawsze: TYCHY - BAR "CENTRUM" (zaraz obok hotelu "Tychy"). Liczę na stałą ekipę, ale również na innych gości, również z poza Tychów. Wszelkie pytania prosze kierować najlepiej do mnie lub do Siewiera.
FORZA JUVE !!!!
- DelSojer
- Juventino
O 19.30 gram na oś A sparing, więc jak się zjawię to tylko na koniec drugiej połowy :? Chociaż postaram się wymusić jakąś wcześnieszą zmianę żeby się wcześniej pojawić :twisted:
[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- Siewier
- Administrator
Tradycyjnie zapraszamy do Centrum na obejrzenie sobotniego szpila.
Wszelkie pytania prosze kierowac do mnie lub do DeeJay'a
p.s. przepraszam za ostatnią nieobecność.
Wszelkie pytania prosze kierowac do mnie lub do DeeJay'a

p.s. przepraszam za ostatnią nieobecność.
- Siewier
- Administrator
:rotfl:DeeJay pisze:Przecież mecz beze mnie nie może się odbyć
Ależ Ty jestes naiwny

Postaraj sie lepiej ,zeby Pablo się zjawił, bez niego spotkania tracą na atrakcyjności

Sojer ==> przynieś mój szalik

EDIT: Dopadły mnie,że sie tak wyraże kłopoty zdrowotne i moje przybycie stoi jak na chwile obecną pod znakiem zapytania.
- DelSojer
- Juventino
No dzisiaj już będę na 100%, o szaliku pamiętam 
[URL=fhttp://www.nfl24.pl/images/news/tychy_falcons_logo.jpg[/img][/URL]
- wloski
- Juventino
Czyżby przed wczesne świętowanie 29 Scudetto? Poczekaj jeszcze parę kolejek jak się wszystko wyjaśni. Wtedy szampan, będzie lepszym rozwiązaniem niż terazSiewier pisze:Tym razem postaram się być wiec szykujcie szampana i czerwony dywan
Kurde ja tak sobie myślę, kiedy ja dam rade przyjechać do was, narazie mi się sytuacja nieuśmiecha. Szkoda, bo widzę zabawa zawsze przednia jest, warto przyjechać. Może uda się pod koniec sezonu
PS. Kiedy jest najbliższy mecz Juventusu grany w Sobote?
- Siewier
- Administrator
Rozchodzi sie raczej o to ,ze ja sie pokaze w Centrum , chlopaki sie pewnie steskniliwloski pisze:Czyżby przed wczesne świętowanie 29 Scudetto? Poczekaj jeszcze parę kolejek jak się wszystko wyjaśni. Wtedy szampan, będzie lepszym rozwiązaniem niż teraz.

Być moze skoluje autko wiec transport bedzie od domu do knajpy i spowrotem, dam znac w niedziele rano co i jak.wloski pisze:Kurde ja tak sobie myślę, kiedy ja dam rade przyjechać do was, narazie mi się sytuacja nieuśmiecha. Szkoda, bo widzę zabawa zawsze przednia jest, warto przyjechać. Może uda się pod koniec sezonu.
Z terminarza w szkole korzystac nie nauczyliwloski pisze:PS. Kiedy jest najbliższy mecz Juventusu grany w Sobote?