LM gr.A (JUVENTUS, Bayern, Brugge, Rapid)
- Wojtom
- Juventino
Ciekawa grupa. Najmocniejszy rywal Bayern. Będzie o wiele bardziej groźniejszy niz w poprzednim sezonie. Club Brugge tez nie mozna olać. Mam nadzieje, ze poradzimy sobie. Gorzej tylko, bo w TV marne szanse, ze zobaczymy jakies mecze...
Nie ma na co czekać, trzeba organizować wyjazd do Wiednia. Jak nie organizujecie, to sam podbijam z bratem. Takiej okazji nie omine. Ode mnie jest tam 400 km, wiec jakbym nie pojechał, byłaby to całkowita porazka :twisted:

Nie ma na co czekać, trzeba organizować wyjazd do Wiednia. Jak nie organizujecie, to sam podbijam z bratem. Takiej okazji nie omine. Ode mnie jest tam 400 km, wiec jakbym nie pojechał, byłaby to całkowita porazka :twisted:
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- ADP
- Juventino
Spoko zagramy jak w tamtym roku z Bayernem mysle ze w najgorszym wypadku bed grupie ogladalem losowanie i cieszylem sie ze nietrafilismy na barce , real czy chelsea.ziemy na 2 miejscu w
A z innej beczki to Arsenal ma niesamowite szczescie w tych losowaniach w tamtym roku chyba najslabsza grupa im sie trafila , w tym to samo ajax , sparta i thun.
A z innej beczki to Arsenal ma niesamowite szczescie w tych losowaniach w tamtym roku chyba najslabsza grupa im sie trafila , w tym to samo ajax , sparta i thun.
- m-a-t-t-e-o
- Juventino
Grupa w miare dobra i tylko Bayern może cośtam próbować z nami walczyć ale wątpie by im to wyszło tzw - WELCOME IN 1/8
- TreDelIbra
- Juventino
Nie jest wcale takie pewne ,że nie pokażą meczów Juve ,gdzyż :
Mecz Juve-Bayern bedzie nawet ciekawy i jeśli w tym samym dniu nie bedzie jakiegos hitu to możliwe ,że pokażą go w polskiej tv , a jeśli nie to na niemieckiej powinno być
No i mecz Juve -Rapid , a dlaczego , dlatego ,że w Rapidzie gra polak !!!!!
Marcin Adamski !!! i również ,jeśli nie bedzie w tym samym dniu jakiegos hitu to wówczas mamy szanse oglądać ten mecz w polskiej tv
Wiec szanse są na to ,żeby pooglądać mecze naszego teamu w tv :]
Jeszce jest internet :]
Jakoś sobie poradzimy :lol:
Mecz Juve-Bayern bedzie nawet ciekawy i jeśli w tym samym dniu nie bedzie jakiegos hitu to możliwe ,że pokażą go w polskiej tv , a jeśli nie to na niemieckiej powinno być

No i mecz Juve -Rapid , a dlaczego , dlatego ,że w Rapidzie gra polak !!!!!
Marcin Adamski !!! i również ,jeśli nie bedzie w tym samym dniu jakiegos hitu to wówczas mamy szanse oglądać ten mecz w polskiej tv

Wiec szanse są na to ,żeby pooglądać mecze naszego teamu w tv :]
Jeszce jest internet :]
Jakoś sobie poradzimy :lol:
- SOUNDGARDEN
- Juventino
Myślę że, nasjcięższym przeciwnikiem będzie Bayern ale nie można lekceważyć innych drużyn... Teraz trzeba się tylko modlićżeby nikt nie złapał kontuzji 

<<<...Black Hole Sun...>>>
- BIGGI
- Qualità Juventino
14/09/05
Rapid Vienna - Bayern Monaco
Bruges - Juventus
27/09/05
Juventus - Rapid Vienna
Bayern Monaco – Bruges
18/10/05
Bayern Monaco – Juventus
Rapid Vienna – Bruges
02/11/05
Juventus - Bayern Monaco
Bruges – Rapid Vienna
22/11/05
Bayern Monaco – Rapid Vienna
Juventus – Bruges
07/12/05
Rapid Vienna – Juventus
Bruges – Bayern Monaco
http://www.juventus.it/
Monaco ;DD
Bruges - Juventus
27/09/05
Juventus - Rapid Vienna
Bayern Monaco – Bruges
18/10/05
Bayern Monaco – Juventus
Rapid Vienna – Bruges
02/11/05
Juventus - Bayern Monaco
Bruges – Rapid Vienna
22/11/05
Bayern Monaco – Rapid Vienna
Juventus – Bruges
07/12/05
Rapid Vienna – Juventus
Bruges – Bayern Monaco
Monaco ;DD
- Vincitore
- Juventino
Myślę że 15 punktów jest w naszym zasięgu. Grupa jak najbardziej dobra wyjdziemy z Bayernem a z którego miejsca to rozstżygnie sie w 3 i 4 kolejce. Dostarczycielami punktów będą zespoły z Bruggi i Wiednia. Tylko cud musiałby sie wydarzyc żebyśmy nie awansowali Club Brugge i Rapid powalczą o 3 miejsce ale wydaje mi się że to ostatecznie zespół z Wiednia zakfalifikuje się do rozgrywek o Puchar Uefa
- Alexa Del Piero
- Juventino
Dobrze że chociaż Juve wie z kim jesteśmy w grupie bo wszystkie inne strony twierdzą że gramy z Bayernem Monachium :roll:BIGGI pisze:14/09/05
Bruges - Juventus
(...)
Monaco ;DD
Uważam że mamy dość łatwą grupę. Z Bayernem już graliśmy a Rapid i Brugia będą tak przytłoczone blaskiem Juve że oddadzą nam mecze walkowerem 8)
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- pan Zambrotta
- Juventino
Nie możemy lekceważyć żadnej drużyny, aczkolwiek na papierze wydaje się, że mamy łatwą grupę. Nie odkryję Ameryki twierdząc, że o pierwsze miejsce powalczymy z Bayernem. Kluczem do zajęcia pierwszego miejsca będzie mecz na nowym obiekcie Alianz Arena.
Sądzę, że TVP pokaże mecz Juventusu z Bayernem. Naszymi "rywalami" o miejsce w ramówce Telewizji Polskiej będą mecze Arsenalu z Ajaxem, Manchesteru z Villarealem, oraz spotkania w grupie C, która jest bardzo mocna. Sądzę jednak, że to w grupie A będzie najciekawszy pojedynek i nasza kochana stacja raczy relacjonować mecz Włochów z Niemacami.
Dodatkowo jestem przekonany, że TVP pokaże mecz Blaugrany z Panathinaikosem...
Oprócz grupy C, silne są także grupy E,G i H. Mam nadzieję, że mecze grupowe przyniosą nam wiele emocji, a na końcu wszyscy będziemy mogli świętować trzeci Puchar Europy dla Juventusu Turyn.
źródło: www.ligamistrzow.com
Sądzę, że TVP pokaże mecz Juventusu z Bayernem. Naszymi "rywalami" o miejsce w ramówce Telewizji Polskiej będą mecze Arsenalu z Ajaxem, Manchesteru z Villarealem, oraz spotkania w grupie C, która jest bardzo mocna. Sądzę jednak, że to w grupie A będzie najciekawszy pojedynek i nasza kochana stacja raczy relacjonować mecz Włochów z Niemacami.
Dodatkowo jestem przekonany, że TVP pokaże mecz Blaugrany z Panathinaikosem...
Oprócz grupy C, silne są także grupy E,G i H. Mam nadzieję, że mecze grupowe przyniosą nam wiele emocji, a na końcu wszyscy będziemy mogli świętować trzeci Puchar Europy dla Juventusu Turyn.

"Obrońca trofeum FC Liverpool zagra w grupie razem z Chelsea Londyn dlatego, że "The Reds" nie byli chronieni przez przepis zakazujący gry w jednej grupie drużyn z jednego kraju"Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze: I jedno pytanie. Nie mogłem być na losowaniu bo grałem mecz, może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem Chelsea i Liverpool są w 1 grupięCzyżby zmiana żelaznej zasady...?
źródło: www.ligamistrzow.com
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2005, 18:43 przez pan Zambrotta, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No więc znów Bayern. Jak nie mogliśmy na nich nigdy trafić, aż do zeszłego sezonu, tak teraz mamy ich w gr. drugi rok z rzędu. Oby nie stało się jak z Depor, gdzie bodaj przez 4 sezony mieliśmy ich w naszym terminarzu.
Bayern jak Bayern, bardzo dobra drużyna. Mimo, że pokonaliśmy ich dwukrotnie i tak są silnym rywalem. Sezon zaczeli świetnie.
Bruggia, to wielka zagadka. Myślę, że u siebie mogą być grożni, ponadto nic wielkiego. Musimy sobie dać z nimi radę, nie ma wyjścia 8)
Rapid, wiadomo, niby dostarczyciel punktów, jednak to jest piłka nożna...
Oczywiście 1 miejsce nasze :twisted: 2 napewno Bayern. Ogólnie rzecz biorąc grupa całkiem dobra, nie ma co narzekać.
I jedno pytanie. Nie mogłem być na losowaniu bo grałem mecz, może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem Chelsea i Liverpool są w 1 grupię
Czyżby zmiana żelaznej zasady...?
Bayern jak Bayern, bardzo dobra drużyna. Mimo, że pokonaliśmy ich dwukrotnie i tak są silnym rywalem. Sezon zaczeli świetnie.
Bruggia, to wielka zagadka. Myślę, że u siebie mogą być grożni, ponadto nic wielkiego. Musimy sobie dać z nimi radę, nie ma wyjścia 8)
Rapid, wiadomo, niby dostarczyciel punktów, jednak to jest piłka nożna...
Oczywiście 1 miejsce nasze :twisted: 2 napewno Bayern. Ogólnie rzecz biorąc grupa całkiem dobra, nie ma co narzekać.
I jedno pytanie. Nie mogłem być na losowaniu bo grałem mecz, może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem Chelsea i Liverpool są w 1 grupię

- Alexa Del Piero
- Juventino
Liverpoolu nie dotyczyła zasada, że 2 kluby z tego samego kraju nie mogą grać w jednej grupieTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Nie mogłem być na losowaniu bo grałem mecz, może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem Chelsea i Liverpool są w 1 grupięCzyżby zmiana żelaznej zasady...?
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- BIGGI
- Qualità Juventino
W związku z zamieszaniem co zrobić z Liverpoolem, postanowiono że tylko w JEGO przypadku odstapi sie od tej zasady...Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:. Ogólnie rzecz biorąc grupa całkiem dobra, nie ma co narzekać.
I jedno pytanie. Nie mogłem być na losowaniu bo grałem mecz, może mi ktoś wytłumaczyć jakim cudem Chelsea i Liverpool są w 1 grupięCzyżby zmiana żelaznej zasady...?
To i tu wkleje terminarz
14/09/05
Bruges - Juventus
27/09/05
Juventus - Rapid Vienna
Bayern Monaco

18/10/05
Bayern Monaco

Rapid Vienna – Bruges
02/11/05
Juventus - Bayern Monaco

Bruges – Rapid Vienna
22/11/05
Bayern Monaco

Juventus – Bruges
07/12/05
Rapid Vienna – Juventus
Bruges – Bayern Monaco

juventus.it
- Kame1988_Kornel
- Juventino
Noooo... Juve w II rundzie jest napewno (no na 99% ;-) ) A od tego czy bedzie 1 czy 2 to juz nie ma znaczenia (wiadomo ze jak bedzie 1, i jak pokonymy Bayern 2x to przeciwnik z ktorym zmierzymy sie w drugim etapie nabierze respektu) Kazdy pojedynek w kazdej grupie bedzie niesamowity i wyjątkowy ( licze na niespodzianki a nawet sensacje może taki Betis albo Udinese cos ograją) A co do "naszego" meczu Juve-Bayern, który dla nas będzie najważniejszy, to licze ze bedzie w TVP.
Co jak co od 13 września zaczynają sie prestizowe rozgrywki i oby Juve zaszło daleko, jak najdalej az do Finału 17 maja 2006 roku na Stade de France :!: Forza JUVENTUS :!:

Co jak co od 13 września zaczynają sie prestizowe rozgrywki i oby Juve zaszło daleko, jak najdalej az do Finału 17 maja 2006 roku na Stade de France :!: Forza JUVENTUS :!: