Test/poradnik: Allegro vs Oryginał [!dużo zdjęć!]
- Marezmo
- Juventino
Nigdy tak nie twierdziłem.Par00wa pisze:Koszulka nie jest moim produktem. Nigdy nie sprzedawałem takich koszulek, która była w porównaniu. To był dowód na oszustwo.
A to co sprzedają ludzie z allegro jest ich produktem?
Wskazywałeś różnice między jedna a drugą, pisząc potem, że będziesz sprzedawał tą która wypadła lepiej w tym porównaniu.
Nie, nie naraziłes mi sie z niczym.Par00wa pisze:Wygląda na zupełnie coś innego. Skąd te negatywne nastawienie? Czy w jakikolwiek sposób naraziłem ci się? Czy możliwość kupna oryginała po niższej cenie jest aż takim czynem haniebnym? Twój pierwszy post nie był dyktowanym niczym innym jak forsą, kasą, szmalem, hajsem.
Nie rozumiem tylko kreowania sie na obrońcę biednych użytkowników forum, nie mogących kupic sobie oryginalnej koszulki po przystępnej cenie, w sytuacji kiedy celem jest pokazanie wyższości swojego towaru nad innym.
A ty znowu sobie dorabiasz teorie... :roll:Par00wa pisze:Z drugiej strony masz rację, bo ja nie zarobiłem, a jak tylko to usłyszałeś stałeś się dużo spokojniejszy. Kamień spadł ci chyba z serca, że ktoś nie dorwał kilku złoty.
Nic mnie nie obchodzi czy zarobiłeś czy nie, ani, że nie "dorwałeś" się do paru złotych.
To czy zarobiłeś nic mnie nie interesuje - chciałbym tylko, by forumowicze zrozumieli, że twoj poradnik, to żadne wybawianie ich z niemożności kupienia koszulki inaczej, niż na allegro, tylko zwykła oferta handlowa.
- piotrek147
- Juventino
Par00wa jak bys ocenil ta koszulke ? http://rafalk2.jhost.pl/KOSZULKI%202005 ... us%201.jpg
czy jest to autentyk czy zwykla podroba> zamowilem te koszulke dzis. pochodzi ona z aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=78273149
prosze o niewysmiewanie sie ze mnie poniewaz na podstawie poradnika nie moge tego stwierdzic bo u mnie sie zdjecia nie otwieraja
czy jest to autentyk czy zwykla podroba> zamowilem te koszulke dzis. pochodzi ona z aukcji http://allegro.pl/show_item.php?item=78273149
prosze o niewysmiewanie sie ze mnie poniewaz na podstawie poradnika nie moge tego stwierdzic bo u mnie sie zdjecia nie otwieraja
- Santino
- Juventino
Powiedz mi Par00wa czy macie w tej chwili jeszcze te koszulki Włoskiej reprezentacji do sprzedania ? Znajomy zamówił właśnie od Ciebie i masakrycznie mi się ona podoba. Najlepszy by był kolor biały. Odezwij się możliwie jak najszybciej. Pozdro.
- Gibon
- Juventino
Wszystkie potrzebne informacje znajdziesz w tym temacie. Tam też kieruj swoje ewentualne pytania.Santino pisze:Powiedz mi Par00wa czy macie w tej chwili jeszcze te koszulki Włoskiej reprezentacji do sprzedania ? Znajomy zamówił właśnie od Ciebie i masakrycznie mi się ona podoba. Najlepszy by był kolor biały. Odezwij się możliwie jak najszybciej. Pozdro.
- seba1991
- Juventino
Witam! Chcialem spytac czy ktos wie gdzie mozna kupic oryginalna koszulke Juventusu domowa z obecnego sezonu w przystepnej cenie ( i czy jest mozliwe kupienie oryginalnej koszulki do 100 zl?) bo nie moge takiej znalezc, na allegro sa jakies ale same małe rozmiary a mnie interesowalby rozmiar L. Pozdrawiam
- Koziołek
- Juventino
- seba1991
- Juventino
No wlasnie tylko czemu na allegro tak trudno spotkac koszulke Juve z obecnego sezonu? Koszulki innych klubow mozna kupic bez problemu. Czyzby to degradacja byla tego powodem? Wkoncu Juventus nadal ma kibicow i to sporo...
- Reg
- Juventino
Właśnie znalazłem na Allegro aukcje gdzie mozna kupić 12 koszulek Juve z tego sezonu po 100zł sztuka. Podobno są oryginalne, ale cena jest podejrzana, więc proszę Was zobaczcie zdjęcia i powiedzcie co o tym myślicie.
aukcja
aukcja
- Reg
- Juventino
Venomik- rzeczywiście, nie zauważyłem, bo się cieszyłem, że w ogule są takie(ostatnio to rzadkośc). Akurat problem 12 sztuk nie jest największym problemem, bo mógłby ktoś kupić i sprzedać innym osobom z JP(na pewno byliby chętni). Jes wiekszy problem, który zauważyłem dopiero po dokładnym przeczytaniu treści całego opisu-najwiekszy rozmiar jest na 173 cm :?
A już myślałem, że znalazłem dobre koszulki w niskiej cenie, ale niestety...
A już myślałem, że znalazłem dobre koszulki w niskiej cenie, ale niestety...
- Venomik
- Juventino
Na takie rozmiary na pewno nie znajdziesz chętnych 
W ogóle nie wiem jak ten facet chce to wszystko sprzedać, ale nie wnikam w to.
To są, jak sam wspomina, koszulki chłopięce. Dla kilkulatków, może wczesnych nastolatków.
Trzeba więc czekać na inną ofertę.

W ogóle nie wiem jak ten facet chce to wszystko sprzedać, ale nie wnikam w to.
To są, jak sam wspomina, koszulki chłopięce. Dla kilkulatków, może wczesnych nastolatków.
Trzeba więc czekać na inną ofertę.
Dirty mind
- seba1991
- Juventino
do czego to doszlo zeby nie mozna bylo se kupic juz koszulki Juventusu :płaczę: w tym sklepie mozna kupic niby http://www.iss.punkt.pl/start/shop,show,1707 ale jednak nie stac mnie na koszulke za 270 zl...
- stahoo
- Juventino
No to ja mam teraz pytanko. Czy da sie kupić w przestepnej cenie (do 150zł) koszulke Juve, ale bramkarską? Nie chodzi mi o taka z napisem BUFFON na plecach tylko bez nazwiska. Znalazłem tą: http://www.iss.punkt.pl/start/shop,show,1736 ale niestety cena powala...