Mercato (2012-2014)
- deszczowy
- Juventino
Ploteczki mówią, że Beppe chce zaoferować ok. 6 mln funciaków za Kolarova a Chelsea chce nam zaoferować podobną cenę za Lichego.
Jestem idolem
Kolarova i bardzo bym go sobie życzył oglądać u nas. W czerwono-czarnym pasiaku wyglądał co najmniej niestosownie 
Jestem idolem

- KondzioJuveFans
- Juventino
6 mln za Lichego ? Za tyle to mogą jedynie kupić sobie jego buty a nawet nie. Co do Kolarova to przydałby się bo do tej taktyki jest idealny 

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Vimes
- Juventino
Właśnie przeczytałem tę plotę o Lichtsteinerze na football-italia.net, ale Chelsea chyba tylko sonduje rynek w poszukiwaniu prawego obrońcy. Poza tym, wobec kontuzji Caceresa nie oddałbym Szwajcara. Chyba, że zaoferują naprawdę dobrą cenę.deszczowy pisze:Ploteczki mówią, że Beppe chce zaoferować ok. 6 mln funciaków za Kolarova a Chelsea chce nam zaoferować podobną cenę za Lichego.
- Łoles
- Juventino
Stefan nie może zostać sprzedany! Koniec tematu.
Ale z drugiej strony wymiana za Lukaku była by

Ale z drugiej strony wymiana za Lukaku była by

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Łoles
- Juventino
Boriello & PazzinoOuh_yeah pisze:Lukaku+Piazon w pakiecie i mamy super piłkarzy na rok 2015. Tylko kto by grał tu i teraz ?Łoles pisze:Ale z drugiej strony wymiana za Lukaku była by![]()

"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- pumex
- Juventino
A nie wymiana na Cavenaghiego? Stary, oszczędź nam takich pomysłówŁoles pisze:Stefan nie może zostać sprzedany! Koniec tematu.
Ale z drugiej strony wymiana za Lukaku była by![]()
Licht powinien mieć status "nie na sprzedaż".
6mln za Kolarova to utopia.
Oddaliśmy Melo za bezcen. Kto wierzy, że Galata wykupi go nawet za te marne, ustalone 6,5mln ten głupi.

- Łoles
- Juventino
Opatrzyłem to odpowiednim emotikonempumex pisze:A nie wymiana na Cavenaghiego? Stary, oszczędź nam takich pomysłówŁoles pisze:Stefan nie może zostać sprzedany! Koniec tematu.
Ale z drugiej strony wymiana za Lukaku była by![]()

Nie wiem ludzie, ale od tych wyroków to w niektórych z was nie ma ani krzty poczucia humoru tylko ta wieczna polska mentalność że każdy głupi pomysł trzeba skrytykować
- deszczowy
- Juventino
Z drugiej strony jest Isa w sumie
Caceres prędzej czy później dojdzie do siebie a pieniądze ze sprzedaży Lichta można by dorzucić do jakiegoś napastnika.
No już, już, nie linczujcie! Tak tylko myślę głośno!

No już, już, nie linczujcie! Tak tylko myślę głośno!

Pumi się wziął i sfrustrowałŁoles pisze: Nie wiem ludzie, ale od tych wyroków to w niektórych z was nie ma ani krzty poczucia humoru tylko ta wieczna polska mentalność że każdy głupi pomysł trzeba skrytykować
- pumex
- Juventino
A bo kurna nie dość, że federacja jawnie rzuca w nas krowimi plackami, to jeszcze przez głupotę niektórych userów (tutaj nie sapię bezpośrednio do Łolesa) jestem tak skonfundowany, że mylę ironię z powagą.deszczowy pisze:Pumi się wziął i sfrustrowałŁoles pisze:Nie wiem ludzie, ale od tych wyroków to w niektórych z was nie ma ani krzty poczucia humoru tylko ta wieczna polska mentalność że każdy głupi pomysł trzeba skrytykować
Zostało nam jakieś 510 godzin na sprowadzenie porządnego lewego wingbacka i top playera. Wykonalne?

- Łoles
- Juventino
Jak najbardziej tak!pumex pisze: Zostało nam jakieś 510 godzin na sprowadzenie porządnego lewego wingbacka i top playera. Wykonalne?
Nie sądzę żeby Marotta zakończył na tym nasze mercato tym bardziej że drużyna ma jeszcze pozycje na której są braki.
Zarówno nasz dyrektor jaki i Antek doskonale wiedzą czego nam brakuje i zapewne podejmą jeszcze jakieś kroki w celu załatania tych dziur także polecam zachować spokój bo chłopaki wiedza co robią.
Dodam jeszcze że sam jestem zły* na cyrk zwany niby sądem sportowym ale cóż możemy poradzić?
Naszymi nerwami nie spowodujemy że cała ta komisja stanie w płomieniach, a szkoda.
*pozostanę przy zły co by sobie druga kartkę zostawić na specjalna okazję

@pumex
A i tak btw to za za Cavenaghiego nie trzeba się wymieniać bo on ma kartę na ręku

Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2012, 13:27 przez Łoles, łącznie zmieniany 3 razy.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Tutaj jest miejsce na pozdrowienia dla wszystkich, którzy kierują się wycenami transfermarkt.de . Teraz Melo ma wpisaną wartość 12,5 , rok temu miał pewnie z 15. Nikt nie chce dać nawet 6 za niego.pumex pisze:Oddaliśmy Melo za bezcen. Kto wierzy, że Galata wykupi go nawet za te marne, ustalone 6,5mln ten głupi.
Dobrze, że sprzedaliśmy Diego za 15,5 bo teraz też pewnie nikt by nawet połowy nie dał a Secco dał mu rosnący kontrakt więc pewnie zarabiałby już tyle co Buffon.
- Dybala 4ever
- Juventino
Oszczędzamy na Melo 4,65 mln :!: . 1,75(tj. za wypożyczenie)+2,9 mln za jego roczną pensję. Więc tragedii nie ma. Jak Melo rozegra taki sezon w Galacie jak poprzednio to wykupią go plus jego gaża i gdzieś około 10 mln będzie zachowane w naszej kieszeni. Moim zdaniem tragedii nie ma.
- jakku1
- Juventino
Ale spojrzmy na to optymistycznie: po prostu sprzedajemy Melo w ratachpumex pisze:Oddaliśmy Melo za bezcen. Kto wierzy, że Galata wykupi go nawet za te marne, ustalone 6,5mln ten głupi.

Rok temu 1,5m teraz 1,75m co daje razem az 3,25! Galata za rok moze go znow wypozyczy za 1,75, potem mu sie skonczy kontrakt i w ten sposob dobijemy do magicznej sumy 5m za Melo. Czyli dokladnie tyle, ile wydalismy za Padoina

Co do Kolarova, to... Lubie Serba, ale tyle razy ile go widzialem, zawsze grał mocno słabo w defensywie ; / W przodzie to bardzo, bardzo dobry zawodnik, ale jednak wolalbym (podobnie jak zahor) zeby ten WB przede wszystkim bronił. Problem polega chyba na tym, ze alternatywy to my chyba nie mamy, ewentualnie pozostaje jeszcze Armero, ale jego gra w defensywie tez jest jednak pewna niewiadomą (przynajmniej dla mnie, nie zwrocilem nigdy uwagi na ten element gry gracza Udinese).
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113