WROCŁAW || wspólne wypady na mecze
- syczu
- Juventino
Jak to nie ma Gregera?!
To nie łatwiej będzie, żebyś Ty uzgodnił z Fabiem, skoro mieszkacie w jednym pokoju i dał nam znać?
Zgłaszam pełną mobilizację - o której startujemy? 18 wydaje się być najbardziej logiczną godziną
To nie łatwiej będzie, żebyś Ty uzgodnił z Fabiem, skoro mieszkacie w jednym pokoju i dał nam znać?

Zgłaszam pełną mobilizację - o której startujemy? 18 wydaje się być najbardziej logiczną godziną

AVE JUVE !!! Do końca życia biało-czarne serce =)
- Pissu
- Juventino
My będziemy oglądać pod nasypem na ulicy Wojciecha Bogusławskiego w pubie No Stres albo UNO.ysek pisze:W jakim pubie można obejrzeć we Wrocku mecz Juve z Napoli?
Co do bifora szanowni Trzodownicy. Jest albo za Śliczną albo u mnie w piwni. Kto nie był, ma szansę zobaczyć (Buczuś, wbijaj ) :C
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Ja w sumie nie byłem. Z chęcią bym wpadł. Niemniej, pewnie u nas się wszystko skończy.Pissu pisze: u mnie w piwni. Kto nie był, ma szansę zobaczyć (Buczuś, wbijaj ) :C
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- ysek
- Juventino
Pissu pisze:My będziemy oglądać pod nasypem na ulicy Wojciecha Bogusławskiego w pubie No Stres albo UNO.ysek pisze:W jakim pubie można obejrzeć we Wrocku mecz Juve z Napoli?
Co do bifora szanowni Trzodownicy. Jest albo za Śliczną albo u mnie w piwni. Kto nie był, ma szansę zobaczyć (Buczuś, wbijaj ) :C[/quot
trzeba rezerwować jaki box? Rozumiem że właściciel wie ,że ma puścić ten mecz
- Push3k
- Juventino
Wszystko jedno, byle Kieca znów nie stawiał flaszki.Pissu pisze: Panowie, my tu o biforze a ważnej kwestii nie poruszyliśmy. Oglądamy w No Stresie czy w UNO?
Aha, Fabio nie ma nic przeciwko biforowi.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Pissu
- Juventino
Jak nie on to ktoś inny. Ja bym preferował zostanie tylko przy ciężkich trunkach, żeby nie skończyć jak ostatnio. Bo i tak czy siak wóda wejdzie na stół.Push3k pisze:Wszystko jedno, byle Kieca znów nie stawiał flaszki.
- Push3k
- Juventino
Meh. To ja robię sobie prohibicję do zakończenia meczu.Pissu pisze:Jak nie on to ktoś inny. Ja bym preferował zostanie tylko przy ciężkich trunkach, żeby nie skończyć jak ostatnio. Bo i tak czy siak wóda wejdzie na stół.Push3k pisze:Wszystko jedno, byle Kieca znów nie stawiał flaszki.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- blk01
- Juventino

Panowie, w piątek ide na srogie urodziny do kumpla, więc mam nadzieję, ze w miarę wcześnie będę mógł wbić klina?
http://euroislam.pl
Europa dla Europejczyków.
Europa dla Europejczyków.
- Greger
- Juventino
Szkoda mi bardzo, że nie dam rady, ale takie życie. Wszak spotkanie z Wami (%) cenię znacznie bardziej niż kopanie worka z powietrzem przez wytatuowanych pedziów, więc kibicujcie (%) też za mnie, bo samemu nie chce mi się chyba tego oglądać
. Pozdro ekipa!

- Pissu
- Juventino
Dobra Panowie, trzeba ustalić kilka spraw.
Po pierwsze, piszę do Kiecy i rezerwuję w UNO całą górę.
Po drugie: biforek o 18, na Ślicznej, każdy pije, to na co ma ochotę. A potem "Na Jaremu!" i do knajpy.
Po pierwsze, piszę do Kiecy i rezerwuję w UNO całą górę.
Po drugie: biforek o 18, na Ślicznej, każdy pije, to na co ma ochotę. A potem "Na Jaremu!" i do knajpy.