Wszystko o Interze
- D-Rose
- Juventino
Ten czwarty to ponoc(info telefoniczne, wiec nie ma pewnosci 100%) Zaccheroni.dav3d pisze:http://fcinter.pl/news/13379-ss24-gaspe ... em-ranieri
ciekawe kim jest ten 4 ,rzekoma niespodzianka![]()
Nazwiska nie powalają.. Inter od odejścia Mou może zapomnieć o porządnym trenerze i czeka ich jeszcze niejedna zmiana coacha podejrzewam

- dav3d
- Juventino
A on nie trenuje kadry Japonii ?it doesn't matter pisze:Ten czwarty to ponoc(info telefoniczne, wiec nie ma pewnosci 100%) Zaccheroni.dav3d pisze:http://fcinter.pl/news/13379-ss24-gaspe ... em-ranieri
ciekawe kim jest ten 4 ,rzekoma niespodzianka![]()
Nazwiska nie powalają.. Inter od odejścia Mou może zapomnieć o porządnym trenerze i czeka ich jeszcze niejedna zmiana coacha podejrzewam
topboxing.pl zapraszam 

- Bartek88
- Juventino
Luis Figo?
Del Neri przeciez jest bez pracy
Niech im wysle swoje podanie Lippi. Wtedy bedziemy mieli pelen pakiek kontrolny nad miejscem Interu :C
Poleglem na forum interu przy rejestracji.
Widze, ze maja system anty Juventinowy http://imageshack.us/photo/my-images/26 ... e2294.jpg/ :-D :lol:
Del Neri przeciez jest bez pracy

Poleglem na forum interu przy rejestracji.
Widze, ze maja system anty Juventinowy http://imageshack.us/photo/my-images/26 ... e2294.jpg/ :-D :lol:
- JuniorJuve
- Juventino
Van Gaal jest chyba bez pracy.
"Pamiętaj jednak, żeby robić swoje. Takie masz zadanie na tym trudnym świecie, musisz podtrzymywać swoją miłość i robić swoje, żeby nie wiedzieć co. Bierz się w garść i po prostu rób swoje"
- Azrael
- Juventino
Nikt nie wątpi w solidność warsztatu trenerskiego Ranieriego. Ironią losu jest jednak fakt, że trener, z którego niemal wszyscy kibice Interu wyśmiewali się, podkreślając, że nic nigdy w piłce nie osiągnął, jest teraz dla zdecydowanej większości "zbawicielem".strong return pisze:Już na FC Inter jest art, że niby Ranieri faworytem do objęcia posady.
Zanim zaczniecie się cieszyć przypomnijcie sobie, że po Spalu to on ogarnął bdb.zespół Romy, który w końcówce pierwszego sezonu mu się może zajechał(ale po dłuuuugiej serii bez porażek, a nawet remisów mieli jak na lekarstwo), a i u nas miał naprawde dobre mecze.

Inna sprawa, że z Ranierim na ławce i dotychczasową polityką transferową, Inter przez dłuższy czas raczej nie powinien włączać się do walki o mistrzostwo. Oczywiście piłka nożna bywa przewrotna i wszystko może zmienić się jak w kalejdoskopie... Oby jednak Inter pozostał Interem!

Pozdrawiam!
- Pan Mietek
- Juventino
Bardzo skuteczny :lol:Bartek88 pisze:Poleglem na forum interu przy rejestracji.
Tak nawiasem, odradzam rejestrację na tym portalu i próbę wdawania się w jakąkolwiek polemikę z tamtejszymi "guru".
Inter znowu przegrał? Chyba możemy otwierać szampana

Jest bez pracy z wyboru. Poza tym, jego relacje z interem nie są najlepsze, także bardzo wątpię.buffon_90 pisze:Van Gaal jest chyba bez pracy.
- strong return
- Juventino
To wszystko zależy od punktu, w którym się znajdujesz, czyli stopnia desperacji. Jakoś nie widzę w tym czegoś nadzwyczajnego. Kiedy jeszcze marzył mi się wielki Juventus(szybko odbudowany) byłem za zwolnieniem Ranieriego(bo się wypalił), ale jednocześnie zatrudnienie kogoś o jego umjętnościach na miejsce DN, usuniętego w odpowiednim momencie mogło uratować nam kwalifikacje do LM. Hipotetycznie. Poza tym siwy ma przebłyski, bo to nie jest takie pewne, że miał z Romą lepszy skład od Mou(pewnie było nawet inaczej)-i lepszy niż teraz ma Inter. A nas interesuje na razie, tylko ten sezon.Azrael pisze:Ironią losu jest jednak fakt, że trener, z którego niemal wszyscy kibice Interu wyśmiewali się, podkreślając, że nic nigdy w piłce nie osiągnął, jest teraz dla zdecydowanej większości "zbawicielem".
Pocieszające jest to, że na ogarnięcie szatni i wzięcie za twarz np. Cambiasso potrzebowałby troche czasu. Nie wiadomo też czy ich starej gwardii "w ogóle chce się kopać jeszcze w tego bala". Poza tym w pomocy to ogólnie mało kim da się grać, zwłaszcza jakby pragnął przejść na ulubione przez CR, standardowe-4:4:2.
Ostatnio zmieniony 21 września 2011, 11:09 przez strong return, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- FalsoVero
- Juventino
Na portalu dla dzieci (pilka.pl) kibice "dumy Mediolanu" tłumaczą, że drużyna grała pod zwolnienie Gaspy i wynik z Novarą nie jest żadną sensacją. Kocham tego typu tłumaczenia <3
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
@FelekJUVE stronę wcześniej masz wyjaśnienie i wrzucony dokładnie ten sam link. :doh:mrozzi pisze:Zaczepiony Moratti odpowiedział jednemu z kibiców, że wcale nie ucieka, podkreślając, że w danym momencie z nim rozmawia, więc tym samym nigdzie się nie wybiera. Ktoś tam krzyknął, że tamci byli lepsi, a on ironicznie - "tak - znakomici".Brutalo pisze:Czy ktoś znający włoski jest w stanie przetłumaczyć kłótnie morattiego z kimś na filmiku ? http://www.youtube.com/user/Benciss#p/a/u/0/6l0ZPEZfXbE (tak od połowy)
Miło się to ogląda, ale trzeba patrzeć na siebie. Oby wszystko wróciło do normy.
Interowi (tfu, tfu) gratuluję Gaspa, a J. Zanettiemu rekord ilości spotkań dla tegoż klubu. 757 meczów w koszulce Nerazzurrich, że też go skóra nie swędzi.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- mp1897
- Juventino
Wszystko powoli dochodzi do siebie
Juventus staje się Juventusem, a inter przegrywa wszystko co może. Prawie jak za dawnych lat...
Po meczu z bologna możemy mieć nad nimi 8 pkt przewagi, wiec całkiem dużo jak na 3 kolejki.
P.S cały czas mam w pamięci jak to teraźniejszy trener interu nie mógł przeboleć, że Juventus zatrudnił niedoświadczonego Ferrare nie dając szansu tak dobremu trenerowi za jakiego on sie uważa.

Po meczu z bologna możemy mieć nad nimi 8 pkt przewagi, wiec całkiem dużo jak na 3 kolejki.
P.S cały czas mam w pamięci jak to teraźniejszy trener interu nie mógł przeboleć, że Juventus zatrudnił niedoświadczonego Ferrare nie dając szansu tak dobremu trenerowi za jakiego on sie uważa.
!!! Juventus Per Sempre !!!
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Gratulacje dla Zanettiego za te 757meczy w koszulce Interu! Nikt inny by tyle nie wytrzymał... szacun!
Oglądałem wczorajszy mecz i najbardziej uderzyło mnie jedno: brak przygotowania fizycznego. Interiści nie biegają nic a nic. Brakuje kondycji, szybkości, dynamiki...
Pozdrawiam najbardziej zdziwionego:

Oglądałem wczorajszy mecz i najbardziej uderzyło mnie jedno: brak przygotowania fizycznego. Interiści nie biegają nic a nic. Brakuje kondycji, szybkości, dynamiki...
Pozdrawiam najbardziej zdziwionego:

- ZZX
- Juventino
Ranieri może do Interu pójść, bardziej mnie denerwują dywagacje na temat Capello, wiadomo że trenował też Milan i Romę, jednak teraz mając własną gwiazdę w Turynie, i do tego mając odebrane mistrzostwa Włoch z Juve na rzecz Inter. Na Fc Inter o Diderze słyszałem, ale myślę że poczciwinka by nam tego nie zrobił@D@$ pisze:Kto wam powiedział że Ranieri pójdzie do Interu? Po tym wszystkim mimo wszystko ciągle ma sentyment i szacunek do Juve, więc nie sądzę.
Jak już ktoś zauważył Novarą, takie miasto, w przepięknym rejonie zwanym PiemontPuma1908 pisze:...Jednak nie spodziewałem się że do przerwy będziemy dostawać z Navarą do tego nie prezentując zupełnie NIC. Ale czego tu sie spodziewać skoro z kimś takim jak beniaminkiem z ### wie skąd, niepotrafimy oddać strzału na bramke.

doskonałe :-D myślę że jeśli ktoś nie ma internetu to może mieć problem z odpowiedzią na te pytania :-DBartek88 pisze:Poleglem na forum interu przy rejestracji.
Z jednej strony cieszy przegrana Interu, ale trzeba spokojnie do tego podchodzić i liczyć na dobrą grę Juve
Ostatnio zmieniony 21 września 2011, 19:44 przez ZZX, łącznie zmieniany 1 raz.