Liga Mistrzów 2011/12

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
kosciu88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2012, 22:39

Na N-Sporcie leci dogrywka bo real sie skonczyl

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 14 marca 2012, 23:08

a pamietam jak ktos z Napoli w pierwszym meczu miał setę na 4:1 ... kto by pomyslal ze ta bramka przydalaby sie dzisiaj w Londynie.. wydawalo sie ze 3:1 spokojnie wystarczy na takie Chelsea z takim Napoli.. a jednak.. tamta obrona wręcz z linii bramkowej jak widac chyba okazę sie na wagę awansu..

@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2012, 23:16

Ja mam tylko pytanie, co za ciul to komentował?
Jak Chelsea przedłuża i pajacuje to "doświadczony zespół", jak ktoś się wywali z Napoli to "cwaniactwo Włochów", no żenuła.
PrzemasJuve pisze:komentowal laskowski, ogolnie w porzadku gosc no i ulatowski... a do komentarzy sie przyzwyczaj tego typu i coaglej nasiadki na wlochow, to bardzo lubiane i popularne wsrod komentatorow.. a na euro znow apogeum bedzie...
No to chyba mi o Ulatowskiego chodziło, dobra, może za surowy byłem, bo koleś był jakiś stremowany, ale pewne rzeczy mnie wpieniają.
Do Laskowskiego nic nie mam, klasa.

Mecz w Londynie na pewno ciekawszy, co było chyba logiczne, choć dogrywki się nie spodziewałem. No ale grunt że w Polsacie mogli Dudka zaprosić.
De Rossi pisze:To przez Balotellego. Niech nie jedzie na Euro.
No widzisz, potrafisz z sensem napisać. Powiedz mi lepiej kiedy to bramkarz włoski dostał czerwoną kartkę w pierwszym meczu mistrzostw co sugerował jeden z komentatorów (nie pamiętam już czy ten od "cwaniactwa", czy ten bardziej ogarnięty).
Push3k pisze:
Zobaczcie to. Dyszkę dla tego pana.
O i właśnie w tym miejscu coś pieprzył, że jakby to był zawodnik Napoli, to można by powiedzieć, że typowe zachowanie. Żenada taki tekst.
Ostatnio zmieniony 14 marca 2012, 23:29 przez @D@$, łącznie zmieniany 4 razy.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2012, 23:18

Nie wiem jak to skomentować, skomentuje to tak : heheheheheheh.

Frajerstwo gorsze niż te remisy Juve z ogórami :P

Boże jak włoska piłka potrzebuje Juventusu , nawet ludzie sobie nie zdają sprawy z tego. Milan sie sfrajerzył Napoli podobnie.. jak ? ze słabą Chelsea i Arsenalem jak ? Aronica -1 i de Sanctis -1 , no i było widać różnicę miedzy Cabanim a Drogba ... teraz juz wie Cavani ile mu brakuje do wielkiego murzyna.

Obrazek
De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2012, 23:18

@D@$ pisze:Ja mam tylko pytanie co za ciul to komentował.
Jak Chelsea rzedłuża i pajacuje to "doświadczony zespół", jak ktoś się wywali z Napoli to "cwaniactwo Włochów", no żenuła.
To przez Balotellego. Niech nie jedzie na Euro.

ObrazekObrazek
Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2012, 23:19

No co za lipa. Czarny dzien w historii footballu, hegemonia zła, totalna zagłada :( Zamiast podwójnej uciechy(albo chociaż pojedynczej bo w CSKa nie wierzyłem) mamy podwójną stypę. Szkoda Napoli, zwłaszcza że to prawdopodobnie jedyny rok w którym mieli okazję stuknąć Chelsea, bo nie wierzę że Anglicy powtórzą tak słaby sezon. Trzeba jednak Włochom oddać że i tak zaprezentowali się w tegorocznej LM bardzo dobrze i nie ma się czego wstydzić. Mam nadzieję że to oni awansują z 3 miejsca w tym roku i za rok znowu zagrają w tych rozgrywkach.

Deyvid

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

No i stało się.. Napoli odpada, a szkoda i to bardzo szkoda. Grali bardzo fajną piłkę, która podobała się. Chelsea po zwolnieniu trenera prezentuje lepszy poziom, co mnie dziwi dosyć :)
Teraz i my się musimy obawiać, bo Napoli już za burtą LM, skupią się na Serie A i zaczną pościg za 2-3 miejscem, a dobrze wiemy że z ich grą nie będzie o to trudno żeby zaraz doskoczyli nam do gardeł.

Nedved1983

Juventino
Juventino

co za frajerstwo... jak oni mogli przegrać ten awans?! :angry: :think:
jak można w dogrywce nie dopilnować rywala na 11m?! :angry: amatorzy.
już wszyscy się cieszyli że angole za burtą, tymczasem serie a miała 3 ekipy w 1/8 a został tylko Milan. masa zmarnowanych sytuacji, ogromne błędy w defensywie, brak doświadczenia w LM i mamy efekty.
a polsat i n/ka wolały pokazać real... :shock: :angry:

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Widać było to, że Chelsea ma większe doświadczenie w Lidze Mistrzów, końcówkę wygrali bardzo cwanie. Gratulacje dla nich, nikomu nie kibicowałem, toteż wszystko mi jedno kto wygrał i awansował.

O wyborze meczu przez Polsat nie ma co mówić, dno.

Winner

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2012, 23:20

Najkrócej podsumowując mecz, straszne frajerstwo Napoli. Mając 3-1 w pierwszym meczu przegrać w dogrywce 4-1 prawie jak Milan kiedyś z Deportivo. Ogólnie Chelsea grała o niebo lepiej niż w 1 meczu a Napoli strasznie słabo. Dużo niedokładnych podań, Cavani i Lavezzi słabiej niż zwykle podobnie Hamsik. W obronie cuda wianki takie jak wyjście z bramki De Sanctisa w dogrywce i minięcie się z piłką. No cóż po jednym rodzynku w LM z serie A i PL.

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2012, 23:21

@D@$ pisze:Ja mam tylko pytanie, co za ciul to komentował?
Jak Chelsea przedłuża i pajacuje to "doświadczony zespół", jak ktoś się wywali z Napoli to "cwaniactwo Włochów", no żenuła.
komentowal laskowski, ogolnie w porzadku gosc no i ulatowski... a do komentarzy sie przyzwyczaj tego typu i coaglej nasiadki na wlochow, to bardzo lubiane i popularne wsrod komentatorow.. a na euro znow apogeum bedzie...

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2012, 23:26

Napoli nie mogło przejść dalej. Dzisiaj nie pokazali nic specjalnego. Fuksiarska bramka Inlera tylko dała złudne wrażenie, że ta rywalizacja nie jest rozstrzygnięta już od samego początku drugiej połowy.

rammstein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Cabrini_idol pisze:
Frajerstwo gorsze niż te remisy Juve z ogórami :P

Boże jak włoska piłka potrzebuje Juventusu , nawet ludzie sobie nie zdają sprawy z tego. .
a sędziowie niech dalej nam nie gwizdza ewidentnych karnych ... niech nie uznaja goli, to będą mieli Wlosi jakies Udinese, slabe Lazio czy jeszcze kogos w tej LM.. a Juventus jak widac, ma ogromne aspiracje do tego by powrocic do LM i cos w niej powalczyc... wszyscy chyba są we Wloszech przeciwko Juve oprocz samego Turynu i rozrzuconych kibicow w Itali..

Filippo911

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

szkoda Napoli (ale tak jak przedmówcy pisali - doświadczenie czelsi dało znać o sobie)
1 - punkty w rankingu
2 - Napoli będzie teraz groźniejsze w lidze
błękitni chyba zbytnio "zachłysnęli" się wynikiem pierwszego meczu i wyszło jak wyszło.

PS . Drogba ładnie nurkuje - może powinien pomyśleć o grze w Hiszpanii :prochno:

Push3k

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 7 razy

Nieprzeczytany post 14 marca 2012, 23:27

Zobaczcie to. Dyszkę dla tego pana.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
ODPOWIEDZ