Liga Mistrzów 2011/12
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
a pamietam jak ktos z Napoli w pierwszym meczu miał setę na 4:1 ... kto by pomyslal ze ta bramka przydalaby sie dzisiaj w Londynie.. wydawalo sie ze 3:1 spokojnie wystarczy na takie Chelsea z takim Napoli.. a jednak.. tamta obrona wręcz z linii bramkowej jak widac chyba okazę sie na wagę awansu..
- @D@$
- Juventino
Ja mam tylko pytanie, co za ciul to komentował?
Jak Chelsea przedłuża i pajacuje to "doświadczony zespół", jak ktoś się wywali z Napoli to "cwaniactwo Włochów", no żenuła.
Do Laskowskiego nic nie mam, klasa.
Mecz w Londynie na pewno ciekawszy, co było chyba logiczne, choć dogrywki się nie spodziewałem. No ale grunt że w Polsacie mogli Dudka zaprosić.
Jak Chelsea przedłuża i pajacuje to "doświadczony zespół", jak ktoś się wywali z Napoli to "cwaniactwo Włochów", no żenuła.
No to chyba mi o Ulatowskiego chodziło, dobra, może za surowy byłem, bo koleś był jakiś stremowany, ale pewne rzeczy mnie wpieniają.PrzemasJuve pisze:komentowal laskowski, ogolnie w porzadku gosc no i ulatowski... a do komentarzy sie przyzwyczaj tego typu i coaglej nasiadki na wlochow, to bardzo lubiane i popularne wsrod komentatorow.. a na euro znow apogeum bedzie...
Do Laskowskiego nic nie mam, klasa.
Mecz w Londynie na pewno ciekawszy, co było chyba logiczne, choć dogrywki się nie spodziewałem. No ale grunt że w Polsacie mogli Dudka zaprosić.
No widzisz, potrafisz z sensem napisać. Powiedz mi lepiej kiedy to bramkarz włoski dostał czerwoną kartkę w pierwszym meczu mistrzostw co sugerował jeden z komentatorów (nie pamiętam już czy ten od "cwaniactwa", czy ten bardziej ogarnięty).De Rossi pisze:To przez Balotellego. Niech nie jedzie na Euro.
O i właśnie w tym miejscu coś pieprzył, że jakby to był zawodnik Napoli, to można by powiedzieć, że typowe zachowanie. Żenada taki tekst.Push3k pisze:
Zobaczcie to. Dyszkę dla tego pana.
Ostatnio zmieniony 14 marca 2012, 23:29 przez @D@$, łącznie zmieniany 4 razy.
- Cabrini_idol
- Juventino
Nie wiem jak to skomentować, skomentuje to tak : heheheheheheh.
Frajerstwo gorsze niż te remisy Juve z ogórami
Boże jak włoska piłka potrzebuje Juventusu , nawet ludzie sobie nie zdają sprawy z tego. Milan sie sfrajerzył Napoli podobnie.. jak ? ze słabą Chelsea i Arsenalem jak ? Aronica -1 i de Sanctis -1 , no i było widać różnicę miedzy Cabanim a Drogba ... teraz juz wie Cavani ile mu brakuje do wielkiego murzyna.
Frajerstwo gorsze niż te remisy Juve z ogórami

Boże jak włoska piłka potrzebuje Juventusu , nawet ludzie sobie nie zdają sprawy z tego. Milan sie sfrajerzył Napoli podobnie.. jak ? ze słabą Chelsea i Arsenalem jak ? Aronica -1 i de Sanctis -1 , no i było widać różnicę miedzy Cabanim a Drogba ... teraz juz wie Cavani ile mu brakuje do wielkiego murzyna.

- De Rossi
- Juventino
To przez Balotellego. Niech nie jedzie na Euro.@D@$ pisze:Ja mam tylko pytanie co za ciul to komentował.
Jak Chelsea rzedłuża i pajacuje to "doświadczony zespół", jak ktoś się wywali z Napoli to "cwaniactwo Włochów", no żenuła.

- Dtmiu
- Katalończyk
No co za lipa. Czarny dzien w historii footballu, hegemonia zła, totalna zagłada
Zamiast podwójnej uciechy(albo chociaż pojedynczej bo w CSKa nie wierzyłem) mamy podwójną stypę. Szkoda Napoli, zwłaszcza że to prawdopodobnie jedyny rok w którym mieli okazję stuknąć Chelsea, bo nie wierzę że Anglicy powtórzą tak słaby sezon. Trzeba jednak Włochom oddać że i tak zaprezentowali się w tegorocznej LM bardzo dobrze i nie ma się czego wstydzić. Mam nadzieję że to oni awansują z 3 miejsca w tym roku i za rok znowu zagrają w tych rozgrywkach.

- Deyvid
- Juventino
No i stało się.. Napoli odpada, a szkoda i to bardzo szkoda. Grali bardzo fajną piłkę, która podobała się. Chelsea po zwolnieniu trenera prezentuje lepszy poziom, co mnie dziwi dosyć 
Teraz i my się musimy obawiać, bo Napoli już za burtą LM, skupią się na Serie A i zaczną pościg za 2-3 miejscem, a dobrze wiemy że z ich grą nie będzie o to trudno żeby zaraz doskoczyli nam do gardeł.

Teraz i my się musimy obawiać, bo Napoli już za burtą LM, skupią się na Serie A i zaczną pościg za 2-3 miejscem, a dobrze wiemy że z ich grą nie będzie o to trudno żeby zaraz doskoczyli nam do gardeł.
- Nedved1983
- Juventino
co za frajerstwo... jak oni mogli przegrać ten awans?!
jak można w dogrywce nie dopilnować rywala na 11m?!
amatorzy.
już wszyscy się cieszyli że angole za burtą, tymczasem serie a miała 3 ekipy w 1/8 a został tylko Milan. masa zmarnowanych sytuacji, ogromne błędy w defensywie, brak doświadczenia w LM i mamy efekty.
a polsat i n/ka wolały pokazać real... :shock:

jak można w dogrywce nie dopilnować rywala na 11m?!

już wszyscy się cieszyli że angole za burtą, tymczasem serie a miała 3 ekipy w 1/8 a został tylko Milan. masa zmarnowanych sytuacji, ogromne błędy w defensywie, brak doświadczenia w LM i mamy efekty.
a polsat i n/ka wolały pokazać real... :shock:

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Widać było to, że Chelsea ma większe doświadczenie w Lidze Mistrzów, końcówkę wygrali bardzo cwanie. Gratulacje dla nich, nikomu nie kibicowałem, toteż wszystko mi jedno kto wygrał i awansował.
O wyborze meczu przez Polsat nie ma co mówić, dno.
O wyborze meczu przez Polsat nie ma co mówić, dno.
- Winner
- Juventino
Najkrócej podsumowując mecz, straszne frajerstwo Napoli. Mając 3-1 w pierwszym meczu przegrać w dogrywce 4-1 prawie jak Milan kiedyś z Deportivo. Ogólnie Chelsea grała o niebo lepiej niż w 1 meczu a Napoli strasznie słabo. Dużo niedokładnych podań, Cavani i Lavezzi słabiej niż zwykle podobnie Hamsik. W obronie cuda wianki takie jak wyjście z bramki De Sanctisa w dogrywce i minięcie się z piłką. No cóż po jednym rodzynku w LM z serie A i PL.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- PrzemasJuve
- Juventino
komentowal laskowski, ogolnie w porzadku gosc no i ulatowski... a do komentarzy sie przyzwyczaj tego typu i coaglej nasiadki na wlochow, to bardzo lubiane i popularne wsrod komentatorow.. a na euro znow apogeum bedzie...@D@$ pisze:Ja mam tylko pytanie, co za ciul to komentował?
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Napoli nie mogło przejść dalej. Dzisiaj nie pokazali nic specjalnego. Fuksiarska bramka Inlera tylko dała złudne wrażenie, że ta rywalizacja nie jest rozstrzygnięta już od samego początku drugiej połowy.
- rammstein
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
a sędziowie niech dalej nam nie gwizdza ewidentnych karnych ... niech nie uznaja goli, to będą mieli Wlosi jakies Udinese, slabe Lazio czy jeszcze kogos w tej LM.. a Juventus jak widac, ma ogromne aspiracje do tego by powrocic do LM i cos w niej powalczyc... wszyscy chyba są we Wloszech przeciwko Juve oprocz samego Turynu i rozrzuconych kibicow w Itali..Cabrini_idol pisze:
Frajerstwo gorsze niż te remisy Juve z ogórami![]()
Boże jak włoska piłka potrzebuje Juventusu , nawet ludzie sobie nie zdają sprawy z tego. .
- Filippo911
- Juventino
szkoda Napoli (ale tak jak przedmówcy pisali - doświadczenie czelsi dało znać o sobie)
1 - punkty w rankingu
2 - Napoli będzie teraz groźniejsze w lidze
błękitni chyba zbytnio "zachłysnęli" się wynikiem pierwszego meczu i wyszło jak wyszło.
PS . Drogba ładnie nurkuje - może powinien pomyśleć o grze w Hiszpanii
1 - punkty w rankingu
2 - Napoli będzie teraz groźniejsze w lidze
błękitni chyba zbytnio "zachłysnęli" się wynikiem pierwszego meczu i wyszło jak wyszło.
PS . Drogba ładnie nurkuje - może powinien pomyśleć o grze w Hiszpanii