[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- FORZA JUVE !!!
- Juventino
Spoko tylko szkoda że nie ma męskich, wtedy na pewno bym kupił dla siebie :lol:stahoo pisze:Pomysł na następną akcję?![]()
![]()
Ja mam troche inny, ale to chyba na wiosnę:
Nie do dostania w Polsce, niestety...
A co do polaru to wygląda OK, czekam na więcej info :-D

- Kurczi
- Juventino
W Meksyku np. mawia się, że trzeba być wystarczająco męskim, żeby nosić różowe koszule. Więc jeżeli ktoś uważa ten kolor (oczywiście nie tandetny róż) za nie męski to może oznaczać że ma problem z własną orientacją i nie do końca jest jej pewny :-D jak dla mnie kolor jak kolor jednemu się podoba drugiemu nie, prostetoudie pisze:ktoś mi kiedyś powiedział, a może to i nawet ogólnoświatowy tekst: "prawdziwy mężczyzna różu się nie boi'Darius19 pisze:Różowa męska to dość ciekawe tylko dziwnie się będzie kojarzyć

- FORZA JUVE !!!
- Juventino
Ta, tak samo jak mini-spódniczki czy pończochy :rotfl:stahoo pisze:Ta jest męska 8)
No ale podobno o gustach się nie dyskutuje więc koniec tematu
A wracając do tematu POLARU to czekam na projekt! Na zimę byłby jak znalazł :-D

- dzodzik
- Juventino
Zawsze możesz zamówić na angielskim amazonie, zwłaszcza teraz gdy przesyłka do Polski darmowa:-)stahoo pisze:Pomysł na następną akcję?![]()
![]()
Ja mam troche inny, ale to chyba na wiosnę:
Nie do dostania w Polsce, niestety...
"Szybki jak wiatr, cichy jak las, zażarty jak ogień, niewzruszony jak góra"
- Kurczi
- Juventino
to tylko i wyłącznie wina Pań... kiedyś temat był, ale wzory nie odpowiadały, jakby chciały mogłyby założyć temat, podawać pomysły a jakiś mężczyzna by ogarnął projekt, ale chyba nie są aż tak zainteresowane, a szkoda...szczypek pisze:Oj tam oj tam.
Co do jakichś propozycji na kolejne aukcje to jestem niezwykle niepocieszony, że pomysł z damskimi koszulkami upadł i się nie zanosi, aby powstał.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Ja rozumiem, że można rozebrać czy by tego chciała czy nie, ale ubrać na siłę? Łeee to jakieś takie niemęskie.HUGO1303 pisze:A ja tam bym założył taki t-shirt na moją kobiete czy by chciała czy nie:C
Wiem, że temat był, projekty były, ale tu najlepszy byłby po prostu jeden przy założeniu, że wielkiego zainteresowania akcją nie będzie, toteż cena mogłaby być wyższa.
- Darius19
- Juventino
Taką akcją w produkcji zająłby się zapewne tabo albo faja bo to oni są od akcji typu koszulki itp. Więc są w tym doświadczeni ;PKurczi pisze:to tylko i wyłącznie wina Pań... kiedyś temat był, ale wzory nie odpowiadały, jakby chciały mogłyby założyć temat, podawać pomysły a jakiś mężczyzna by ogarnął projekt, ale chyba nie są aż tak zainteresowane, a szkoda...szczypek pisze:Oj tam oj tam.
Co do jakichś propozycji na kolejne aukcje to jestem niezwykle niepocieszony, że pomysł z damskimi koszulkami upadł i się nie zanosi, aby powstał.
FORZA JUVE