KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- juventusprzemek
- Juventino
Ja tak samo, ale trzeba się przemęczyć, że jedni już się lansują a ja nie i chyba jako jedyny z Gniewkowa będę ją miał jeśli dojdzie.
- stahoo
- Juventino
Ile razy mamy wałkować, że kolejność wpłat nie ma znaczenia. Jak coś- też nie mam jeszcze.merfi99 pisze:mogłby ktoś zaznaczyc osoby ktore otrzymaly koszulki? bylem jedny mz pierwszych ktorzy wplacili kase w do dzis ani widu ani slychu...
Szałjuventusprzemek pisze: jako jedyny z Gniewkowa będę ją miał jeśli dojdzie.

- merfi99
- Juventino
no to troche nie fair ktos szybko ladnie sprawnie zlozyl zamowienie i czeka nie wiem ile a inni dali na samym szarym koncu i czekac nie musi...stahoo pisze:Ile razy mamy wałkować, że kolejność wpłat nie ma znaczenia. Jak coś- też nie mam jeszcze.merfi99 pisze:mogłby ktoś zaznaczyc osoby ktore otrzymaly koszulki? bylem jedny mz pierwszych ktorzy wplacili kase w do dzis ani widu ani slychu...Szałjuventusprzemek pisze: jako jedyny z Gniewkowa będę ją miał jeśli dojdzie.
- Gandalf8
- Juventino
Ludzie jacy Wy jesteście niecierpliwi 
Ciekawe który byłby taki cwaniak i podjął się takiej pracy jak Faja?? No ilu jest chętnych, żeby przeprowadzic akcję tak sprawnie jak Faja lub jeszcze sprawniej??

Ciekawe który byłby taki cwaniak i podjął się takiej pracy jak Faja?? No ilu jest chętnych, żeby przeprowadzic akcję tak sprawnie jak Faja lub jeszcze sprawniej??
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- SZAGI
- Juventino
ta niecierpliwość niektórych to mnie przeraża... wszyscy dostaniecie koszulke predzej czy pozniej. niektórzy prędzej prędzej, a niektórzy prędzej później.
a wszelkie według mnie, j a k i e k o l w i e k uwagi do Pana Organizatora Akcji są lekko n i e n a m i e j s c u.
chociaz... ja juz mam. dzieki Faja. Good Job. ;]
a wszelkie według mnie, j a k i e k o l w i e k uwagi do Pana Organizatora Akcji są lekko n i e n a m i e j s c u.
chociaz... ja juz mam. dzieki Faja. Good Job. ;]
- marek.siedlce
- Juventino
Koszulka przyszła wczoraj! dziś odebrałem rano. Rozmiar ok, materiał też ok. faja wielkie dzieki za tę akcję
FORZA JUVE !!!