LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
troche mi sie popapralo i nie wiem czy dam rade byc 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Bukol87
- Juventino
Tak jak mówiłem na meczu. Nie dam rady, bo muszę wracać do swojej wioski. Straszna kicha. Myślałem, że fajnie sobie to wszystko zakończymy, pomimo takiego ciulowego sezonu. Terminu innego już nie znajdziemy.

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- romek20.20
- Juventino
to może spotkajmy się w innym miejscu, skoro w tifosi MUSIMY utarg zrobić?? Pózniejsze terminy pewnie więkoszości znowu nie będą pasować, bo sesja sresja itp. 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Wiesz Romek, kwestia utargu jest spowodowana tym, żebyśmy byli fair wobec Tifosi. Dawali nam dużego vipa za darmo, gdzie normalnie kosztuje 100zł, a my kupowaliśmy ostatnio kilka piw i pizz i jaki mieli zarobek? 60zł? A umowa dotyczyła tego, że jest nas dużo, robimy utarg i mamy vipa za free, dlatego teraz nie jest problemem kwestia kasy, tylko ludzi, nie ma kim zrobić utargu bo zgłosiło się 7 osób? Głownie zależało mi żeby była cała elita. Dal kilku os. nie ma co rozkręcać imprezy...pójdziemy w plener na piwo? Chciałem to konkretnie zorganizować i przyznam szczerze, że myślałem, iż uda się zrobić fajne zakończenie, niestety...ten sezon nie jest poprostu nasz. Jestem pewien, że innego terminu już nie znajdziemy, ale jakbyś ktoś coś proponował to możemy pomyśleć, póki co oficjalnie jestem zmuszony do odwołania piątkowej imprezy. Dzięki za chęci, może następnym razem.romek20.20 pisze:to może spotkajmy się w innym miejscu, skoro w tifosi MUSIMY utarg zrobić??
Nie chcę już na koniec robić jakiś wywodów, ale zdaje mi się, że kiedyś dla niektórych z nas planowanie tyg. zaczynało się o meczu JUVE, a dziś po tym sezonie, gdzieś ta hierarchia się zmieniła, widać to po frekwencji na ostatnich blamażach tego sezonu. Sam go nie dźwignąłem psychicznie ale chciałem ich oglądać do samego końca.
Do zobaczenia jeszcze przed następnym sezonem mam nadzieję.

P.S Przy okazji: http://forum.juvepoland.com/viewtopic.php?t=19855

- romek20.20
- Juventino
to dawajmy gdzieś w plener w takim razie, ludzie następne spotkanie bedzie zapewne w pazdzierniku!Chyba, że ewentualnie na zlocie...
- CzarnyZkultury
- Juventino
będziemy się ustawiać na mecze reprezentacji Włoch?
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
moze i kiedys bym wpadl, ale nie obiecuje ze sie chociaz raz pojawie
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- romek20.20
- Juventino
to co, spotykamy się w poniedziałek na Italiańców?
- CzarnyZkultury
- Juventino
jest dobra opcja na oglądanie meczyków Italii na MŚ. u mnie na ulicy otworzyli knajpe
która ma duzy ogródek z TV (wielkość monitorów jak w Tifosi). jest grill, piwko za 3zł butelkowe :C . ul. Gliniana 38 jak coś.
może byśmy się tam ustawiali, w końcu jest w chu ciepło.
która ma duzy ogródek z TV (wielkość monitorów jak w Tifosi). jest grill, piwko za 3zł butelkowe :C . ul. Gliniana 38 jak coś.
może byśmy się tam ustawiali, w końcu jest w chu ciepło.
- livinglegend
- Juventino
Na Włochów naturalnie chętny.