Informacje o Ultras naszych i nie naszych !!!
- Bukol87
- Juventino
http://www.asromaultras.it/mappapoliziaprevenzione.jpg
Dość ciekawa mapka. Wydaje mi się, że nie ma błędów, chociaż ekspertem nie jestem.
Dość ciekawa mapka. Wydaje mi się, że nie ma błędów, chociaż ekspertem nie jestem.
Nie wiedziałem. Może, jednak komuś się przydaJuve Master pisze: Ta mapka, była na forum już parę razy umieszczana.
Ostatnio zmieniony 19 marca 2009, 23:26 przez Bukol87, łącznie zmieniany 1 raz.
- Juve Master
- Juventino
Ta mapka, była na forum już parę razy umieszczana. Też za eskperta się nie uważam, jednak jak dla mnie takie szufladkowanie zabarwienia politycznego grup kibicowskich w większych włoskich miastach jest dość bezsensowne....Bukol87 pisze:http://www.asromaultras.it/mappapoliziaprevenzione.jpg
- Globusik
- Interista
Zdjęcie ma chyba z 10 lat :roll: Za długo by trzeba tłumaczyć takiemu człowiekowi jak Ty o co chodzi

Ajax- Werder:
http://i41.tinypic.com/zwklmr.jpg
Ładna sektorówka

Forza Inter! Forza Nerazzurri 

- Bukol87
- Juventino
Już tak nie liż tyłka swoim kompanom.Globusik pisze: Zdjęcie ma chyba z 10 lat :roll: Za długo by trzeba tłumaczyć takiemu człowiekowi jak Ty o co chodzi![]()
Coz tego, że zdjęcie ma 10 lat, może nie wszyscy je widzieli. To, że koledzy przesłali Ci je na maila wiele lat temu to nie znaczy, że każdy miał do niego dostęp.
Jak masz coś konkretnego do powiedzienia to pisz, a nie obrażaj innych użytkowników.
- preclix
- Juventino
A można wiedzieć po co wklejasz zdjęcie, które znajduje się stronę wcześniej ?Globusik pisze:Zdjęcie ma chyba z 10 lat :roll: Za długo by trzeba tłumaczyć takiemu człowiekowi jak Ty o co chodzi![]()
Ajax- Werder:
Ładna sektorówka
- juveluck
- Juventino
Doping oczywiście bardzo dobry, ale rozkręcany na megafony na co my niestety nie możemy sobie pozwolić...Dionizos pisze:
i cos apropo najlepszych ultras:
Zdjęcie ma najwyżej 6 lat, wystarczy spojrzeć po koszulkach jakie mają na sobie... Nie próbuj błyszczeć bo ci to nigdy nie wyjdzie.Globusik pisze:Zdjęcie ma chyba z 10 lat :roll: Za długo by trzeba tłumaczyć takiemu człowiekowi jak Ty o co chodzi![]()

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- gregor_g4
- Juventino
Niech będzie, że ten doping jest dobry. Jednak jak spojrzeć na liczebność młyna to nie powala ona na kolana. Siłe tego dopingu potęguje niesamowita akustyka tego stadionu. Miałem okazje być na nim i jest to zdecydowanie stadion z najlepszą akustyką jaki odwiedziłem.juveluck pisze:Doping oczywiście bardzo dobry, ale rozkręcany na megafony na co my niestety nie możemy sobie pozwolić...Dionizos pisze:
- juveluck
- Juventino
Widzisz, tego nie mogłem wiedzieć. Crvena ma dobry doping nie zamierzam tego kwestionować. Jednak megafony, czy chociażby akustyka stadionów, o której na Bałkanach się myśli, patrz projekt nowego stadionu w Zagrzebiu, ma na jakość dopingu duży wpływ, o czym pisałem już wcześniej.gregor_g4 pisze:Niech będzie, że ten doping jest dobry. Jednak jak spojrzeć na liczebność młyna to nie powala ona na kolana. Siłe tego dopingu potęguje niesamowita akustyka tego stadionu. Miałem okazje być na nim i jest to zdecydowanie stadion z najlepszą akustyką jaki odwiedziłem.juveluck pisze:Doping oczywiście bardzo dobry, ale rozkręcany na megafony na co my niestety nie możemy sobie pozwolić...Dionizos pisze:

- Globusik
- Interista
Co to za różnica czy ma 6 lat czy 10? Śmiechy z tego zdjęcia były już bardzo dawno i tyle :roll: A błyszczysz to Ty na zdjęciu w mojej sygnaturce anonimowy ultrasie :rotfl:juveluck pisze:
Zdjęcie ma najwyżej 6 lat, wystarczy spojrzeć po koszulkach jakie mają na sobie... Nie próbuj błyszczeć bo ci to nigdy nie wyjdzie.
Kolejne ciekawe oprawy:
Galatasaray- HSV
http://img27.imageshack.us/img27/946/bd ... 5b3f94.jpg
http://farm4.static.flickr.com/3644/336 ... 1082_o.jpg
FC Sion - FC Basel:
http://i40.tinypic.com/2hqcpbq.jpg

- juveluck
- Juventino
Rzeczywiście trudno znaleźć moje zdjęcie, przecież w galeriach na JPC czy JP jest ich tylko kilkaset :lol: :lol: Jedni interiści świętują "miszczostwo" swojego klubu na forum JP, inni w trakcie ligowych klasyków wolą pisać na forum JP jeszcze inni błyszczą głupota w każdym poście... Cała wasza charakterystyka. Idź i nie rób bajzlu swoją osobą w kolejnym temacie.

- white_wolv
- Juventino
Chlopaki w sposob calkiem inteligentny zrobili glupka z pilkarza interu.
Spodziewalbym sie tego zdjecia wszedzie ale nie w sygnaturze interisty.
pozdro600 dla internetowych kibicow twojego pokroju.
pozdro600 dla internetowych kibicow twojego pokroju.
- bociu
- Juventino
Pozwolę sobie na drobną uszczypliwość, co jak wiadomo jest normalne w młodzieżowym towarzystwie.white_wolv pisze:Chlopaki w sposob calkiem inteligentny zrobili glupka z pilkarza interu.
Otóż imię Magda należy jak najbardziej do żeńskich!
Co do dopingu w Serbii. Miałem okazję być na meczu Partizana i potwierdzam, że ludzie z bałkanów umieją "zrobić hałas". Po pytaniu do koników czy mają może bilet, można usłyszeć: "Palisz hasz?" . :lol:
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- Globusik
- Interista
Nie zrozumiałeś chyba o co chodzi :roll: Chłopaki bardzo dokładnie zamazali sobie twarze na tym zdjęciu! czegoś się bali ?white_wolv pisze:Chlopaki w sposob calkiem inteligentny zrobili glupka z pilkarza interu.

Ciebie przypisał bym do ostatniej kategoriijuveluck pisze: Jedni interiści świętują "miszczostwo" swojego klubu na forum JP, inni w trakcie ligowych klasyków wolą pisać na forum JP jeszcze inni błyszczą głupota w każdym poście... Cała wasza charakterystyka.
@bociu- ile kosztował Cię bilet na mecz w Serbii? Pytam czysto z ciekawości. Stałeś w młynie?

- STAN
- Juventino
takiemu człowiekowi jak ja? po pierwsze mnie nie znasz ( i bardzo dobrze) więc nie życzę sobie czegoś takiego, po drugie grzeje mnie to ile to zdjęcie ma lat, po trzecie dziwie Ci się że szukasz wrażeń na forum Juventusu, bo ja osobiście na forum interu nie chciałbym mieć założonego konta nie mówiąc juz o pisaniu czegokolwiek :shock: ale jak to pozwala ci się wyszumieć i pokazać jakim jesteś kozakiem to gratuluję i życzę powodzenia.Globusik pisze:Zdjęcie ma chyba z 10 lat :roll: Za długo by trzeba tłumaczyć takiemu człowiekowi jak Ty o co chodzi![]()
Ajax- Werder:
Ładna sektorówka
- Radek_88
- Qualità Juventino
Kurcze, ale ich przechytrzyles :shock: no i w ogole ale z ciebie w takim razie haker.. :roll:Globusik pisze:Nie zrozumiałeś chyba o co chodzi :roll: Chłopaki bardzo dokładnie zamazali sobie twarze na tym zdjęciu! czegoś się bali ?Zapomnieli, że w internecie wszystko idzie znaleźć
![]()