Mercato (Lato 2015)
- Il Fenomeno
- Juventino
Swoje nastrzelał dla Milanu, swoje dla 4. Fiorentiny. Swoje nastrzelał w LM, swoje w LE. Swoje w reprezentacji. Nie ośmieszaj się stawiając go przy Borriello. Gilardino to solidny snajper klasy europejskiej, "koniec kropka".

- Cabrini_idol
- Juventino
36 goli dla Milanu to duzo ? przez 3 sezony ? W fiorentinie walnal 48 bramek to fakt. Dlatego mowie ze on sie nadaje do slabszych klubów jak Parma Fiorentina itp.

- sebatiaen
- Juventino
Dzisiaj Raiola powiedział o tym jako by Real traktował graczy których sprowadza jak ręczniki i trudno się nie zgodzić, patrząc na sytuację chociażby Di Marii.
Dzisiaj pojawiły się też pogłoski o spotkaniu naszych z agentem Cavaniego, on na serio chce do nas.
Można obie sytuację powiązać, on pójdzie do Psg, do Francji, do giganta w którym gracze Raioli radzą sobie naprawdę fajnie i nie są odrzucani na bok - Maxwell/Zlatan/Matuidi/Van Der Ville
A my zyskujemy SUPER Cavaniego.
Podobno Arsenal i United chcą wyłożyć za niego 50 mln euro.
Jedyna szansa na jego transfer to wymiana z Pogbą, to są narazie tylko domysły ale chyba jest coś na rzeczy, jeżeli naprawdę sprzedamy Pogbe to Cavani po sprzedaży jeszcze Llorente można było by wyciągnąć.
Dzisiaj pojawiły się też pogłoski o spotkaniu naszych z agentem Cavaniego, on na serio chce do nas.
Można obie sytuację powiązać, on pójdzie do Psg, do Francji, do giganta w którym gracze Raioli radzą sobie naprawdę fajnie i nie są odrzucani na bok - Maxwell/Zlatan/Matuidi/Van Der Ville
A my zyskujemy SUPER Cavaniego.
Podobno Arsenal i United chcą wyłożyć za niego 50 mln euro.
Jedyna szansa na jego transfer to wymiana z Pogbą, to są narazie tylko domysły ale chyba jest coś na rzeczy, jeżeli naprawdę sprzedamy Pogbe to Cavani po sprzedaży jeszcze Llorente można było by wyciągnąć.
- Arbuzini
- Juventino
Z perspektywy Berardiego - czysta rewelacja. Jeśli nie chcemy go brać to miejmy choć trochę godności i zostawmy mu wolną wolę względem własnej kariery, bo chłopak w Sassuolo nie ma już czego szukać. Potem się dziwimy, że młodzi Włosi nie palą się do gry u nas...fazzi pisze:Nie zdziwilbym sie, gdybysmy za karte Zazy zaplacili polowka Berardiego, ustalajac jakas kwote, za ktora bedziemy mogli w przyszlosci go odkupic.
- Il Fenomeno
- Juventino
Stary, ja nie mówię, że to był światowej klasy wymiatacz który ładował każdej drużynie kilka bramek, ale Ty przegiąłeś i to strasznie, nazywając go jednosezonowcem i jeszcze stawiając przy Borriello. 36 bramek w 3 sezony dla Milanu to spoko liczba, jeszcze dodajmy bramki pucharowe (m.in. w LM) i wychodzi już tych goli 44 w 3 sezony. Parma w której grał, to Parma zajmująca 5 miejsce w Serie A, a Fiorentina to Fiorentina z Mutu, Joveticiem czy Montolivo grająca w LM - w której zresztą sam dla Violi strzelił 7 bramek. 19 bramek dla reprezentacji. Solidny snajper klasy europejskiej.Cabrini_idol pisze:36 goli dla Milanu to duzo ? przez 3 sezony ? W fiorentinie walnal 48 bramek to fakt. Dlatego mowie ze on sie nadaje do slabszych klubów jak Parma Fiorentina itp.
174 bramki w Serie A, 18 w europejskich pucharach, 19 dla reprezentacji - całkiem nieźle jak na jednosezonowca w stylu Borriello (71 w A, 6 w pucharach, 0 w reprezentacji).
KONIEC.
Z racji, że jestem również kibicem reprezentacji Włoch, właśnie z tego powodu cieszę się, że Verratti nie naciskał Juventus, lecz zgodził się pójść do PSG, mam jakieś dziwne przeczucie, że dziś nie byłby na aż tak wysokim poziomie. Pewnie wypożyczenie w pierwszym sezonie do Pescary i dalsze pieprzenie się z połówkami.Arbuzini pisze:Z perspektywy Berardiego - czysta rewelacja. Jeśli nie chcemy go brać to miejmy choć trochę godności i zostawmy mu wolną wolę względem własnej kariery, bo chłopak w Sassuolo nie ma już czego szukać. Potem się dziwimy, że młodzi Włosi nie palą się do gry u nas...

- Principino
- Juventino
Co do Cavaniego, to tak jest świetnym napastnikiem i byłby dla nas sporym wzmocnieniem, ale, jeśli on ma zastąpić Teveza (a chyba o to chodzi, bo nie widzę sensu sprowadzać Cavaniego w miejsce Moraty) to nie sądzę, aby był to dobry wybór, przecież on ma całkiem inną charakterystyke pomijając już jego zarobki i wiek, to przecież zawodnik który stylem gry przypomina Morate, a my potrzebujemy kogoś o charakterystyce Teveza patrz Lacazette(jedyny w naszym zasięgu)/Aguero/Suarez i powinniśmy się skupić na poszukiwaniu napastnika który stylem gry przypomina tych podanych.
Osobiście poza Lacazettem nie przychodzi mi nikt inny do głowy w naszym zasięgu no może jeszcze Dybala.
PS Myślę że Anderson fajnie by się spisał gdyby dostał tyle swobody co Tevez, ale to tylko takie tam marzenia :roll:
Osobiście poza Lacazettem nie przychodzi mi nikt inny do głowy w naszym zasięgu no może jeszcze Dybala.
PS Myślę że Anderson fajnie by się spisał gdyby dostał tyle swobody co Tevez, ale to tylko takie tam marzenia :roll:
- Arbuzini
- Juventino
I dlatego nie mam do Verrattiego żalu, bo na jego miejscu zrobiłbym to samo. Mając do wyboru przyglądać się grze mistrza, a grać u trenera, który go stworzył decyzja jest jak dla mnie dość oczywista. To, że PSG jest od nas o wiele bogatsze miało marginalny wpływ na to, że Marco wylądował we Francji, a nie u nas.Il Fenomeno pisze:zgodził się pójść do PSG, mam jakieś dziwne przeczucie, że dziś nie byłby na aż tak wysokim poziomie.
Ale my chyba chcemy, tylko nie wiadomo dlaczego, w chwili obecnej wolimy Zaze :?Arbuzini pisze:Z perspektywy Berardiego - czysta rewelacja. Jeśli nie chcemy go brać to miejmy choć trochę godności i zostawmy mu wolną wolę względem własnej kariery, bo chłopak w Sassuolo nie ma już czego szukać. Potem się dziwimy, że młodzi Włosi nie palą się do gry u nas...fazzi pisze:Nie zdziwilbym sie, gdybysmy za karte Zazy zaplacili polowka Berardiego, ustalajac jakas kwote, za ktora bedziemy mogli w przyszlosci go odkupic.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Marianb
- Juventino
Co myślicie o Andresonie http://www.transfermarkt.pl/felipe-ande ... ler/159372
Widział ktoś z Was jak on się spisuje, ktoś coś więcej o nim powie
:doh:

Widział ktoś z Was jak on się spisuje, ktoś coś więcej o nim powie

- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ostatnio bardzo często o Nim są wypowiedzi. Widziałem go w kilku meczach, bardzo mi się podoba i strasznie bym go chciał w Juve. Niestety zdaję sobie sprawę, że raczej jest to na dzień dzisiejszy niewykonalne. Wydaje mi się, że obecnie piłkarsko jest lepszy od Dybaly.Marianb pisze:Co myślicie o Andresonie http://www.transfermarkt.pl/felipe-ande ... ler/159372![]()
Widział ktoś z Was jak on się spisuje, ktoś coś więcej o nim powie:doh:
- sebatiaen
- Juventino
Amauri to inny typ gracza.
Anderson jest of. pomocnikiem, nie napastnikiem, gra świetnie.
Drybling, balans ciała, przyśpieszenie,uderzenie, jest genialne.
Świetny zawodnik, dawno nie było we włoszech takiego gracza, grającego w ten sposób, Sanchez był i się zmył, to samo będzie z Patrickiem.
Anderson jest of. pomocnikiem, nie napastnikiem, gra świetnie.
Drybling, balans ciała, przyśpieszenie,uderzenie, jest genialne.
Świetny zawodnik, dawno nie było we włoszech takiego gracza, grającego w ten sposób, Sanchez był i się zmył, to samo będzie z Patrickiem.
- Marianb
- Juventino
Z tego co widzę, to przy 4-2-3-1 jest lekko cofnięty.
http://www.livesports.pl/mecz/0Wpk2Qop/#sklady;1
Przy 4-3-3 jest stricte w napadzie(tak jak kiedyś u nas Pepe).
http://www.livesports.pl/mecz/lfdj4DHU/#sklady;1
http://www.livesports.pl/mecz/Q1pwcjR1/#sklady;1
Czyli dosyć "dopasowany" zawodnik
http://www.livesports.pl/mecz/0Wpk2Qop/#sklady;1
Przy 4-3-3 jest stricte w napadzie(tak jak kiedyś u nas Pepe).
http://www.livesports.pl/mecz/lfdj4DHU/#sklady;1
http://www.livesports.pl/mecz/Q1pwcjR1/#sklady;1
Czyli dosyć "dopasowany" zawodnik
- Shadow Marshall
- Juventino
Chłopie...Anderson jak ma swój dzień to wyczynia cuda jak TOP Player. Połowa forum fapuje na myśl o nim w koszulce Juve. Ja również.Marianb pisze:Co myślicie o Andresonie http://www.transfermarkt.pl/felipe-ande ... ler/159372![]()
Widział ktoś z Was jak on się spisuje, ktoś coś więcej o nim powie:doh:
Mercato marzeń dla Juventini - Rodriguez z VFL, Berardi, Dybala i Anderson.