Mercato (Lato 2015)

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2015, 11:24

Przychodzi Zaza, podobno transakcja już dopięta na ostatni guzik.
W miejsce Llorente który zostanie sprzedany.
Zaza już kiedyś pisałem to jest jedna wielka niewiadoma, jak Mario Balotelli, niby raz na 2 miesiące się obudzi i coś tam strzeli żeby potem znowu nic nie grać 2,3 miechy.
Oby to nie była podobna sytuacja jak z Llorente, na początku pogra a potem lipa, Amauri to samo.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2015, 11:24

Przychodzi Zaza, podobno transakcja już dopięta na ostatni guzik.
W miejsce Llorente który zostanie sprzedany.
Zaza już kiedyś pisałem to jest jedna wielka niewiadoma, jak Mario Balotelli, niby raz na 2 miesiące się obudzi i coś tam strzeli żeby potem znowu nic nie grać 2,3 miechy.
Oby to nie była podobna sytuacja jak z Llorente, na początku pogra a potem lipa, Amauri to samo.

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2015, 11:32

Teraz wychodzi na to, że Zaza a nie Berardi co jest dziwne dla mnie bo rzeczywiście facet jest w przeciwieństwie do Berardiego bardzo chimeryczny...
Llorente zostanie sprzedany ? O ile zostanie w ogóle sprzedany bo wiadomo, że ta część transferowego rzemiosła nie jest najmocniejszą stroną Marotty....spodziewam się raczej wypożyczeń za śmieszne kwoty i pokrywanie części wysokiego wynagrodzenia... :angry:

Obrazek
LukaszG / DLuGi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2015, 11:34

Wydaje sie, że nasz zarząd woli Zazę od Berardiego. Tylko czemu? Patrząc na wszelkie statystyki z zeszłego sezonu i obecnego Berardi jest lepszy i młodszy aż o trzy lata..

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2015, 11:35

[quote="sebatiaen"]Przychodzi Zaza, podobno transakcja już dopięta na ostatni guzik.[quote]

Przychodzi i dostanie całkiem sporą podwyżkę. Ma zarabiać 2.2 mln (w Sassuolo dostaje 800 tys.). Jak dla mnie kwota sporo przesadzona.

sebatiaen

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2015, 11:40

Jak dla mnie to porażka na całej linii.
Sprowadzamy takie koły jak Amauri/ Llorente i teraz Zaza.
Kiedyś mieliśmy Trezeguet ale przecież on był kosmiczny i potrafił bardzo wiele.
Jak oglądam grę Lorka to mnie zbiera...
Zaza to żadna gwarancja poprawy gry w przodzie, Dybala pokazał w weekend że jakiś nadzwyczajny to on nie jest ale on strzela malutkim grając dla słabego Palermo, w słabym Sassuolo Zaza strzela bramkę średnio co 3 miesiące chyba.
Idiotyzm, jeżeli oni kosztem Berardiego sprowadzają tego koła to ja już wole mecze z jego udziałem nie oglądać bo widzimy jak wygląda gra na napastnika tego typu obecnie, jak gramy Llorente to nie da się tego oglądać.

LukaszG / DLuGi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2015, 11:50

Gdzie dopadliście informacje o zarobkach jakie ma otrzymać Zaza?

Mehehehe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 18 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2015, 12:05

Gorszy od Llorente w aktualnej formie na pewno nie będzie. A ja osobiście bardziej wolę Zazę od Berardiego, ma pewniejsze wykończenie (pewnie w FMie ma lepsze od Teveza czy Moraty, a przynajmniej powinien mieć :P ). No i byłaby '9' w składzie, bo nawet jeśli przyjdzie Berardi i zostanie Coman, to poza jedynym Zazą, zostaną sami SP.

LukaszG / DLuGi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2015, 12:14

Zaza ma zaledwie 9 bramek w tamtym sezonie i tyle samo w tym, a kilkanaście milionów trzeba rzucić..

mcsqrczybyk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2015, 12:19

Jeżeli to prawda to :angry: Gadki o budowie drużyny na LM wydają się śmieszne w kontekście takich transferów. Szczerze mówiąc nie będę miał za złe Vidalowi czy Pogbie, jeżeli odejdą. Chyba każdy utalentowany człowiek chce pracować z najlepszymi. Juve tego niestety nie gwarantuje.

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2015, 12:40

LukaszG / DLuGi pisze:Gdzie dopadliście informacje o zarobkach jakie ma otrzymać Zaza?
http://www.tuttojuve.com/calciomercato/ ... ato-227313

Shadow Marshall

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2015, 12:41

On gra jak mu się chce, a na boisku jest leniem jak Vucinic bo człapie ostatnimi czasy zwłaszcza niemiłosiernie. Pierwsza połowa sezonu była dobra bo się starał i pracował dla drużyny. Nie wiem na co nasi czekają w sprawie Berardiego. On musi do nas trafić.

LukaszG / DLuGi

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 17 marca 2015, 12:43

Na JuvePoland też już sie news pojawił.. 3mln licząc bonusy hahaha za co?! :angry:

pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2015, 12:53

Spokojnie, panowie.
Myślę, że przykład Iturbe i Moraty powinien Nas czegoś nauczyć. Nie oceniajmy tego transferu, bo przyjdzie jeszcze na to czas.
Przyjście Zazy jest niemalże równoznaczne z odejściem Llorente, więc raczej na tym nie stracimy. Mam dobre przeczucie, co do Włocha.
W przeciwieństwie do większości, ja nie widzę niczego wspaniełego w Berardim, za który już niektórzy płaczą. W tamtym sezonie miał bardzo fajne statystyki i kilka spektakularnych meczów - zwłaszcza jeden, po którym chyba każdy poznał jego nazwisko, czyli 4 bramki przeciwko Milanowi. Jak dobrze pamiętam, to zdobył też hat-tricka przeciwko Violi, ale tam były chyba 2 karne. Potrafił zalutować 4 bramki w jednym meczu, żeby potem przez 10 spotkań nic nie strzelić.
Nie mówię, że jest słaby, wręcz przeciwnie. No i w dodatku jest młody, bardzo młody. Chodzi mi o to, że nie widzę w nim tego czegoś. Oglądałem wiele jego meczów, ale w większości mnie nie 'kupował'. Chyba ani razu nie pomyślałem sobie 'Ten chłop jest mistrzem, jak go nie pozyskamy, to się pochlastam'.
Nie zmienia to jednak faktu, że chciałby Berardiego u Nas.
PS. 3 bańki z bonusami? Spory hajs. O ile się nie mylę, to Barzagli, Marchisio i Bonucci zarabiają coś koło tego.

Obrazek
AdiJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 20 razy

Nieprzeczytany post 17 marca 2015, 13:11

Wcale się nie zdziwię jak oddadzą Berardiego za Zazę. Z Domenico może być jak z Verratti, niby mało znany gracz, tylko w SerieA, niby nikt poza Juve się nim z wielkich nie interesuje,ale wystarczy chwiał zwątpienia jak w przypadku Marco i kto przyjdzie z konkretną ofertą a potem możemy sobie pluć w brodę,że był jeszcze bliżej niż Verratti a jednak Beppe odpuścił.
No i to by dawało znak,ze na skrzydła nie ma co liczyć a szkoda, bo bez nich to ciężko w Europie;/

Zablokowany