Wszystko o Interze
- juveluck
- Juventino
To najgorszy początek sezonu w wykonaniu interu od 1921 roku, kiedy to przegrali 5 pierwszych spotkań sezonu.mrozzi pisze: ale póki co start w sezonie mają najgorszy od bodaj ponad 20 lat (taka informację podał jeden z komentatorów spotkania).

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- qwerty1337
- Juventino
Fakt, AZ TAK beznadziejnego meczu w naszym wykonaniu nie pamietam, bylo wiele beznadziejnych, ale takiego dna jak Inter dzis nie siegnelismy w zadnym meczu. Nie jestem hipokryta i przyznaje, ze ogladanie tak slabej druzyny z Mediolanu sprawia mi przyjemnosc, ale przeraza mnie panujaca tu euforia, przypomina mi orgie na forum po wygranej nad Roma 2 sezony temu. Jak sie skonczylo - pamietamy.mrozzi pisze:Takiego meczu to my nie zagraliśmy ani jednego... Ciężko to "dzisiejsze coś" do czegokolwiek porównać. Również wychodzę z założenia, że powinniśmy patrzeć jedynie na siebie - interesują mnie wyniki tylko Juventusu, niezależnie od tego, co dzieje się dookoła. Nie ukrywam jednak, że cieszą mnie takie problemy mediolańskiego klubu - jest to swego rodzaju bonus dla wszystkich z nas. Nikt chyba nie zaprzeczy, że temat Interu to ogromny pokład emocjonalny w przypadku każdego miłośnika Juve. Wszyscy piszą, ze Inter się z tego wygrzebie, ale póki co start w sezonie mają najgorszy od bodaj ponad 20 lat (taka informację podał jeden z komentatorów spotkania).qwerty1337 pisze:Takich meczow jak Inter dzisiaj w ostatnich 2 sezonach zagralismy dziesiatki. Udinese w zeszlym sezonie mialo gorszy poczatek i skonczyli przed nami. Inter przegrywa mecz, a tu radosc jakbysmy wygrali Scudetto :roll:
- Castiel
- Juventino
Jak zwolnią Gaspa to ciekawe kto im przyjdzie. Z tego co mówił Tomek Lipiński na C+ to odkąd Moratti jest w klubie to miał już 16 trenerów. Nie wiem czy kogoś dobrego zatrudni tymbardziej że nowy trener będzie pracował pod jeszcze większą presją.
- dav3d
- Juventino
mnie jakoś to szczególnie nie martwiCastiel pisze:Jak zwolnią Gaspa to ciekawe kto im przyjdzie. Z tego co mówił Tomek Lipiński na C+ to odkąd Moratti jest w klubie to miał już 16 trenerów. Nie wiem czy kogoś dobrego zatrudni tymbardziej że nowy trener będzie pracował pod jeszcze większą presją.

topboxing.pl zapraszam 

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dzięki za info. Kierowałem się tym, co przekazał nam sprawozdawca. Jestem w szoku. :shock:juveluck pisze:To najgorszy początek sezonu w wykonaniu interu od 1921 roku, kiedy to przegrali 5 pierwszych spotkań sezonu.mrozzi pisze: ale póki co start w sezonie mają najgorszy od bodaj ponad 20 lat (taka informację podał jeden z komentatorów spotkania).
Jestem ciekawy, kogo teraz zatrudnią, bo co do tego, że Gasp poleci nie mam absolutnie żadnych wątpliwości.

Ostatnio zmieniony 20 września 2011, 23:38 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brutalo
- Juventino
Czy ktoś znający włoski jest w stanie przetłumaczyć kłótnie morattiego z kimś na filmiku ? http://www.youtube.com/user/Benciss#p/a/u/0/6l0ZPEZfXbE (tak od połowy)
Miło się to ogląda, ale trzeba patrzeć na siebie. Oby wszystko wróciło do normy.
Miło się to ogląda, ale trzeba patrzeć na siebie. Oby wszystko wróciło do normy.
- dav3d
- Juventino
Ranieri,Del Neri,być może van Gaalmrozzi pisze: Jestem ciekawy, kogo teraz zatrudnią, bo do tego, że Gasp poleci nie mam absolutnie żadnych wątpliwości.

Moratti kłócił się z kibicami,którzy skandowali przeciw niemu. Odpowiedział im:"Kto powiedział że uciekam?" a następnie "tak wiem to,jesteście wspaniali"Brutalo pisze:Czy ktoś znający włoski jest w stanie przetłumaczyć kłótnie morattiego z kimś na filmiku ? http://www.youtube.com/user/Benciss#p/a/u/0/6l0ZPEZfXbE (tak od połowy)
topboxing.pl zapraszam 

- Kubba
- Juventino
Może warto dać Gaspowi jeszcze jeden mecz szansy?
Szczerze, to mimo, że ta kolejna porażka bardzo cieszy, to wydaje mi się, że po zmianie trenera Inter może jeszcze się odbić. Także też nie ma co popadać w hurraoptymizm.
PS. Wszystkiego najgorszego

Szczerze, to mimo, że ta kolejna porażka bardzo cieszy, to wydaje mi się, że po zmianie trenera Inter może jeszcze się odbić. Także też nie ma co popadać w hurraoptymizm.
PS. Wszystkiego najgorszego
- liqu!d
- Juventino
http://fcinter.pl/news/13377-wsciekly-m ... -w-interze
Wywiad, którego Moratti udzielił po meczu ^. Co prawda nie powiedział, że Gasp stracił pracę, ale chyba nikt nie ma wątpliwości co jutro się stanie.
Cieszy porażka Interu, jako że ten klub ma najbardziej na pieńku z nami w całej Italii. To, że kibice Juve szaleją - ok, zawsze znajdą się skrajni hejterzy, jednak tu wypadałoby aby nasi piłkarze nie patrzyli na innych tak jak w zeszłych sezonach, bo to nigdy nie kończy się dobrze. Patrzeć tylko na siebie i powinniśmy na tym dobrze wyjść.
Gdybanie nie jest zbyt zdrowe, ale po 3 kolejkach mieć aż 8 punktów przewagi to bardzo dużo, choć z drugiej strony patrząc ile do końca - to bardzo mało. Jutro Juve - Bologna i tylko zwycięstwo się liczy.
Wywiad, którego Moratti udzielił po meczu ^. Co prawda nie powiedział, że Gasp stracił pracę, ale chyba nikt nie ma wątpliwości co jutro się stanie.
Cieszy porażka Interu, jako że ten klub ma najbardziej na pieńku z nami w całej Italii. To, że kibice Juve szaleją - ok, zawsze znajdą się skrajni hejterzy, jednak tu wypadałoby aby nasi piłkarze nie patrzyli na innych tak jak w zeszłych sezonach, bo to nigdy nie kończy się dobrze. Patrzeć tylko na siebie i powinniśmy na tym dobrze wyjść.
Gdybanie nie jest zbyt zdrowe, ale po 3 kolejkach mieć aż 8 punktów przewagi to bardzo dużo, choć z drugiej strony patrząc ile do końca - to bardzo mało. Jutro Juve - Bologna i tylko zwycięstwo się liczy.
- mrozzi
- Juventino
Zaczepiony Moratti odpowiedział jednemu z kibiców, że wcale nie ucieka, podkreślając, że w danym momencie z nim rozmawia, więc tym samym nigdzie się nie wybiera. Ktoś tam krzyknął, że tamci byli lepsi, a on ironicznie - "tak - znakomici".Brutalo pisze:Czy ktoś znający włoski jest w stanie przetłumaczyć kłótnie morattiego z kimś na filmiku ? http://www.youtube.com/user/Benciss#p/a/u/0/6l0ZPEZfXbE (tak od połowy)
Ostatnio zmieniony 20 września 2011, 23:48 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.
- dav3d
- Juventino
http://fcinter.pl/news/13379-ss24-gaspe ... em-ranieri
ciekawe kim jest ten 4 ,rzekoma niespodzianka
Nazwiska nie powalają.. Inter od odejścia Mou może zapomnieć o porządnym trenerze i czeka ich jeszcze niejedna zmiana coacha podejrzewam
ciekawe kim jest ten 4 ,rzekoma niespodzianka

Nazwiska nie powalają.. Inter od odejścia Mou może zapomnieć o porządnym trenerze i czeka ich jeszcze niejedna zmiana coacha podejrzewam
topboxing.pl zapraszam 

- strong return
- Juventino
Już na FC Inter jest art, że niby Ranieri faworytem do objęcia posady.
Zanim zaczniecie się cieszyć przypomnijcie sobie, że po Spalu to on ogarnął bdb.zespół Romy, który w końcówce pierwszego sezonu mu się może zajechał(ale po dłuuuugiej serii bez porażek, a nawet remisów mieli jak na lekarstwo), a i u nas miał naprawde dobre mecze. Czasami, ale były. Mimo słusznej łatki wiecznie drugiego to przy Gaspie, czy nawet DN jest to ktoś z innego wymiaru, nawet mimo konfliktowości, głupich zmian i tendencji do szybkiego wypalania się itd.
Zanim zaczniecie się cieszyć przypomnijcie sobie, że po Spalu to on ogarnął bdb.zespół Romy, który w końcówce pierwszego sezonu mu się może zajechał(ale po dłuuuugiej serii bez porażek, a nawet remisów mieli jak na lekarstwo), a i u nas miał naprawde dobre mecze. Czasami, ale były. Mimo słusznej łatki wiecznie drugiego to przy Gaspie, czy nawet DN jest to ktoś z innego wymiaru, nawet mimo konfliktowości, głupich zmian i tendencji do szybkiego wypalania się itd.
Ostatnio zmieniony 20 września 2011, 23:56 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- mrozzi
- Juventino
Zdaje się, że z tej grupy jedynie Ranieri jest w stanie to ogarnąć, ale też niewątpliwie potrzebowałby na to trochę czasu. Nie wiem, co tam robi nazwisko Figo - to byłaby już wisienka na torcie.dav3d pisze:http://fcinter.pl/news/13379-ss24-gaspe ... em-ranieri
ciekawe kim jest ten 4 ,rzekoma niespodzianka![]()