Wszystko o Interze

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 23:17

mrozzi pisze: ale póki co start w sezonie mają najgorszy od bodaj ponad 20 lat (taka informację podał jeden z komentatorów spotkania).
To najgorszy początek sezonu w wykonaniu interu od 1921 roku, kiedy to przegrali 5 pierwszych spotkań sezonu.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
qwerty1337

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 23:24

mrozzi pisze:
qwerty1337 pisze:Takich meczow jak Inter dzisiaj w ostatnich 2 sezonach zagralismy dziesiatki. Udinese w zeszlym sezonie mialo gorszy poczatek i skonczyli przed nami. Inter przegrywa mecz, a tu radosc jakbysmy wygrali Scudetto :roll:
Takiego meczu to my nie zagraliśmy ani jednego... Ciężko to "dzisiejsze coś" do czegokolwiek porównać. Również wychodzę z założenia, że powinniśmy patrzeć jedynie na siebie - interesują mnie wyniki tylko Juventusu, niezależnie od tego, co dzieje się dookoła. Nie ukrywam jednak, że cieszą mnie takie problemy mediolańskiego klubu - jest to swego rodzaju bonus dla wszystkich z nas. Nikt chyba nie zaprzeczy, że temat Interu to ogromny pokład emocjonalny w przypadku każdego miłośnika Juve. Wszyscy piszą, ze Inter się z tego wygrzebie, ale póki co start w sezonie mają najgorszy od bodaj ponad 20 lat (taka informację podał jeden z komentatorów spotkania).
Fakt, AZ TAK beznadziejnego meczu w naszym wykonaniu nie pamietam, bylo wiele beznadziejnych, ale takiego dna jak Inter dzis nie siegnelismy w zadnym meczu. Nie jestem hipokryta i przyznaje, ze ogladanie tak slabej druzyny z Mediolanu sprawia mi przyjemnosc, ale przeraza mnie panujaca tu euforia, przypomina mi orgie na forum po wygranej nad Roma 2 sezony temu. Jak sie skonczylo - pamietamy.

Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 23:24

Jak zwolnią Gaspa to ciekawe kto im przyjdzie. Z tego co mówił Tomek Lipiński na C+ to odkąd Moratti jest w klubie to miał już 16 trenerów. Nie wiem czy kogoś dobrego zatrudni tymbardziej że nowy trener będzie pracował pod jeszcze większą presją.

dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 23:25

Castiel pisze:Jak zwolnią Gaspa to ciekawe kto im przyjdzie. Z tego co mówił Tomek Lipiński na C+ to odkąd Moratti jest w klubie to miał już 16 trenerów. Nie wiem czy kogoś dobrego zatrudni tymbardziej że nowy trener będzie pracował pod jeszcze większą presją.
mnie jakoś to szczególnie nie martwi :D

topboxing.pl zapraszam :)
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 23:26

juveluck pisze:
mrozzi pisze: ale póki co start w sezonie mają najgorszy od bodaj ponad 20 lat (taka informację podał jeden z komentatorów spotkania).
To najgorszy początek sezonu w wykonaniu interu od 1921 roku, kiedy to przegrali 5 pierwszych spotkań sezonu.
Dzięki za info. Kierowałem się tym, co przekazał nam sprawozdawca. Jestem w szoku. :shock:

Jestem ciekawy, kogo teraz zatrudnią, bo co do tego, że Gasp poleci nie mam absolutnie żadnych wątpliwości. :think:
Ostatnio zmieniony 20 września 2011, 23:38 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 23:27

Czy ktoś znający włoski jest w stanie przetłumaczyć kłótnie morattiego z kimś na filmiku ? http://www.youtube.com/user/Benciss#p/a/u/0/6l0ZPEZfXbE (tak od połowy)
Miło się to ogląda, ale trzeba patrzeć na siebie. Oby wszystko wróciło do normy.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 23:29

mrozzi pisze: Jestem ciekawy, kogo teraz zatrudnią, bo do tego, że Gasp poleci nie mam absolutnie żadnych wątpliwości. :think:
Ranieri,Del Neri,być może van Gaal :think:
Brutalo pisze:Czy ktoś znający włoski jest w stanie przetłumaczyć kłótnie morattiego z kimś na filmiku ? http://www.youtube.com/user/Benciss#p/a/u/0/6l0ZPEZfXbE (tak od połowy)
Miło się to ogląda, ale trzeba patrzeć na siebie. Oby wszystko wróciło do normy.
Moratti kłócił się z kibicami,którzy skandowali przeciw niemu. Odpowiedział im:"Kto powiedział że uciekam?" a następnie "tak wiem to,jesteście wspaniali"

Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 23:40

Może warto dać Gaspowi jeszcze jeden mecz szansy? :prochno:

Szczerze, to mimo, że ta kolejna porażka bardzo cieszy, to wydaje mi się, że po zmianie trenera Inter może jeszcze się odbić. Także też nie ma co popadać w hurraoptymizm.

PS. Wszystkiego najgorszego

liqu!d

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 23:44

http://fcinter.pl/news/13377-wsciekly-m ... -w-interze

Wywiad, którego Moratti udzielił po meczu ^. Co prawda nie powiedział, że Gasp stracił pracę, ale chyba nikt nie ma wątpliwości co jutro się stanie.

Cieszy porażka Interu, jako że ten klub ma najbardziej na pieńku z nami w całej Italii. To, że kibice Juve szaleją - ok, zawsze znajdą się skrajni hejterzy, jednak tu wypadałoby aby nasi piłkarze nie patrzyli na innych tak jak w zeszłych sezonach, bo to nigdy nie kończy się dobrze. Patrzeć tylko na siebie i powinniśmy na tym dobrze wyjść.
Gdybanie nie jest zbyt zdrowe, ale po 3 kolejkach mieć aż 8 punktów przewagi to bardzo dużo, choć z drugiej strony patrząc ile do końca - to bardzo mało. Jutro Juve - Bologna i tylko zwycięstwo się liczy.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 23:48

Brutalo pisze:Czy ktoś znający włoski jest w stanie przetłumaczyć kłótnie morattiego z kimś na filmiku ? http://www.youtube.com/user/Benciss#p/a/u/0/6l0ZPEZfXbE (tak od połowy)
Zaczepiony Moratti odpowiedział jednemu z kibiców, że wcale nie ucieka, podkreślając, że w danym momencie z nim rozmawia, więc tym samym nigdzie się nie wybiera. Ktoś tam krzyknął, że tamci byli lepsi, a on ironicznie - "tak - znakomici".
Ostatnio zmieniony 20 września 2011, 23:48 przez mrozzi, łącznie zmieniany 1 raz.

19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 23:48

faworytem jest ranieri, moim zdaniem on ten burdel niestety posprzata, mistrza nie zdobedzie ale inter znowu bedzie grozny

dav3d

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 23:49

http://fcinter.pl/news/13379-ss24-gaspe ... em-ranieri
ciekawe kim jest ten 4 ,rzekoma niespodzianka :think:
Nazwiska nie powalają.. Inter od odejścia Mou może zapomnieć o porządnym trenerze i czeka ich jeszcze niejedna zmiana coacha podejrzewam :smile:

meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 23:53

Żeby było śmieszniej - jeśli Atalanta wygra jutro z Lecce to drużyna z Bergamo będzie wyżej w tabeli pomimo 6 ujemnych punktów na samym starcie. :rotfl:

Obrazek
strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 23:53

Już na FC Inter jest art, że niby Ranieri faworytem do objęcia posady.
Zanim zaczniecie się cieszyć przypomnijcie sobie, że po Spalu to on ogarnął bdb.zespół Romy, który w końcówce pierwszego sezonu mu się może zajechał(ale po dłuuuugiej serii bez porażek, a nawet remisów mieli jak na lekarstwo), a i u nas miał naprawde dobre mecze. Czasami, ale były. Mimo słusznej łatki wiecznie drugiego to przy Gaspie, czy nawet DN jest to ktoś z innego wymiaru, nawet mimo konfliktowości, głupich zmian i tendencji do szybkiego wypalania się itd.
Ostatnio zmieniony 20 września 2011, 23:56 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 września 2011, 23:54

dav3d pisze:http://fcinter.pl/news/13379-ss24-gaspe ... em-ranieri
ciekawe kim jest ten 4 ,rzekoma niespodzianka :think:
Nazwiska nie powalają.. Inter od odejścia Mou może zapomnieć o porządnym trenerze i czeka ich jeszcze niejedna zmiana coacha podejrzewam :smile:
Zdaje się, że z tej grupy jedynie Ranieri jest w stanie to ogarnąć, ale też niewątpliwie potrzebowałby na to trochę czasu. Nie wiem, co tam robi nazwisko Figo - to byłaby już wisienka na torcie. :prochno:

ODPOWIEDZ