LaLiga
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja się bardzo cieszę że on tak mówi, bo to znaczy że jak na nich trafimy a oni nas trochę nas oleją i wiadomo jak to się skończy, tak jak w tamtym sezonie tylko jeszcze gorzej dla nich.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dionizos
- Juventino
Tu sie z toba zgodze! Wtedy Alex dał popisJuverulez! pisze:Ten Carlos to taki kozak, to niech se przypomni ostatni mecz z Juve- DP i Nedved wkęrcali ich w ziemie jak małe dzieci! O złym sie szybko zapomina!

- Dionizos
- Juventino
Taaa... oleją. Człowieku wiesz wogole o co chodzi w tym sporcie? Nawet panie z madrytu nie sa na tyle glupie żeby olewac jednego z glównych kandydatow do triumfu w LM. A poza tym to rok temu tez nas nie olali a wygralismy. Jeszcze jedno nic nie moze sie skonczyc tak samo, tylko gorzej! :evil:ADAMJUVENTUSPL pisze:Ja się bardzo cieszę że on tak mówi, bo to znaczy że jak na nich trafimy a oni nas trochę nas oleją i wiadomo jak to się skończy, tak jak w tamtym sezonie tylko jeszcze gorzej dla nich.
- misiek174
- Juventino
carlos jest troche nie powazny zaden z tych klubow nie jest w stanie zagrozic Juve bo na pewno nie mowie tutaj o tym <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> realu ktory na pewno nie jets faworytem mysle o tym ze moze byc powtorka z finalu z ubieglego roku i w3tedy Juve pojedzie milan z Nedwedem w skladzie rewanz bedzie slodki !!!! a real ma manie wielkosci ja tylko marze o tymzeby sie spotkali z Juve i wtedy zamkna sie na caly rok a pozniej znowu sie zacznie az do nastepnej porazki z JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Dyzio
- Juventino
przepraszam czy ja to dobrze przeczytalem: sa jacys rywale REALU????
przeciez wedlug Roberto C. 9 z 11 najlepsszych pilkarzy swiata gra w Madrycie. wiec jacys rywale???
ja mysle ze ostatnimi czasy to Carlos przesadza z wypowiedziami niech lepiej zacznie czesciej kopac pilke bo jak bedzie tyle gadal to moze znowu przegrac z jakas druzyna ktorej sie nie boi, np z JUVE 8) 8) 8)
przeciez wedlug Roberto C. 9 z 11 najlepsszych pilkarzy swiata gra w Madrycie. wiec jacys rywale???
ja mysle ze ostatnimi czasy to Carlos przesadza z wypowiedziami niech lepiej zacznie czesciej kopac pilke bo jak bedzie tyle gadal to moze znowu przegrac z jakas druzyna ktorej sie nie boi, np z JUVE 8) 8) 8)
- Olszan
- Juventino
Niech onh lepiej nic nie mówi te kluby oprócz Arsenalu to na 99% moim zdaniem nei zagrożą im tak samo jak i jego fantastyczna jedenastka :lol: Moga im zagrozić kluby takie jak no Arsenal Chelsea a pokona ich na pewno jeśli z nimi sie spotka Juve 8)
Zawsze Wierni ! ! !
- Łukasz
- Juventino
Jak ludzie mają krótką pamięć. Czy on już zapomniał, jak rok temu Zambrotta kręcił nim jak chciał, a Real dostał niezłe baty?
- Łukasz
- Juventino
Ronaldo musi być na pierwszych stronach gazet. Jeśli nie przez grę, to przez <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zidiociałe gadki. Każdy człowiek przy zdrowych zmysłach wie, iż Raul jest od niego lepszy o niebo, albo nawet o dwa. Nie lubię Realu i Raula też nie za bardzo, ale przynajmniej darzę go z należnym mu szacunkiem.
- x_men_1988
- Juventino
On specjalnie nie wymienił najwiękrzych faworytów typu Juve , Manchester czy też Milan , ponieważ to żaden problem wytypować na najgożniejszech rywala faworyta , a jemu pewnie chodzi o to ze jeśli któryś z tych zespolów dojdzie do finału lub pokona Real w którejś z faz pucharowych to będzie mógł powiedzieć że nie odpadli z byle kim , a z "faworytem" . I chyba właśnie o to mu chodzi żeby "ubezpieczyć" się słownie na ypadek przegranej z toretycznie gorszym rywalem , bo wtedy ludzie uznają że nie zlekceważył rywali , ale poprostu byli złapsi .
Jedynym z tych trzech zespolów , grożny , a nawet bardzo grożny wydaje mi się Arsenal . I szczerze jest to klub który bardzo lubię . Finał : Juve - Arsenal (oby)
.
Jedynym z tych trzech zespolów , grożny , a nawet bardzo grożny wydaje mi się Arsenal . I szczerze jest to klub który bardzo lubię . Finał : Juve - Arsenal (oby)

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Dość niedawno był mecz chrytatywny w którym grali rpzyjaciele Ronaldo i przyjaciele Zidane.
Czemy w drużynie Zidane'a nie grał nikt z Juve przecież miał tam wielu przyjaciół. Czy wy wiecie coś na ten temat???
Czemy w drużynie Zidane'a nie grał nikt z Juve przecież miał tam wielu przyjaciół. Czy wy wiecie coś na ten temat???
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero