[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- jaworznianin
- Juventino
jak dla mnie pomysł z polarem kapitalny....
Ale jak słyszę akcja na grudzień, styczeń, to mam w głowie od razu, że przyjdzie w połowie lutego (albo i lepiej), więc troszkę może okazać się nietrafione czasowo....
Ale jak słyszę akcja na grudzień, styczeń, to mam w głowie od razu, że przyjdzie w połowie lutego (albo i lepiej), więc troszkę może okazać się nietrafione czasowo....
slask.naszemiasto.pl 

- Majos
- Juventino
Pomysł z polarem przedni. Czas akcji, jak najbardziej, najwcześniej Grudzień. Wiadomo jak jest z kasą. Polar można nosić przecież nawet w Kwietniu czy Sierpniu, bo przecież nie zawsze jest ciepło. Czekam na Longa z niecierpliwością. Pozdrawiam.
- Bianconeri89
- Juventino
Przez listopad debatujemy nad projektami i robimy wstępne zapisy, pod koniec listopada faja wysyła do nich projekt i podaje liczbę chętnych, a od początku grudnia wpłacamy kasę przez 1 tydzień (nie dłużej! o czym każdy będzie poinformowany jeszcze przed zapisami, że jak się rozpoczną wpłaty to ma na to tylko i wyłącznie tydzień!), oni wykonują polary do końca grudnia i od początku stycznia wysyłka - tak byłoby chyba dobrze co?
- Darius19
- Juventino
To bardzo optymistyczny wariant nie zapominajmy, że w grudniu są święta i zazwyczaj ludzie biorą wolne by wrócić dopiero po nowym roku więc nie wiem czy to na pewno tak gładko pójdzie jak to sobie wyobrażasz.Bianconeri89 pisze:Przez listopad debatujemy nad projektami i robimy wstępne zapisy, pod koniec listopada faja wysyła do nich projekt i podaje liczbę chętnych, a od początku grudnia wpłacamy kasę przez 1 tydzień (nie dłużej! o czym każdy będzie poinformowany jeszcze przed zapisami, że jak się rozpoczną wpłaty to ma na to tylko i wyłącznie tydzień!), oni wykonują polary do końca grudnia i od początku stycznia wysyłka - tak byłoby chyba dobrze co?
FORZA JUVE
- kdzr
- Juventino
Polar - nie, ponieważ w takowych nie chodzę, ale koszulka? Świetnie ! Oczywiście kolor podmieniłbym na biały, bądź czarny, fajna sprawa. Faja, więc w przyszłym tygodniu jakoś rozpoczniesz wysyłanie longów? Pozdrawiam, świetna robota.
Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
- kosciu88
- Juventino
tez jestem za koszulka z takim wzorem, a polara musialbym zobaczyc wzorkdzr pisze:Polar - nie, ponieważ w takowych nie chodzę, ale koszulka? Świetnie ! Oczywiście kolor podmieniłbym na biały, bądź czarny, fajna sprawa. Faja, więc w przyszłym tygodniu jakoś rozpoczniesz wysyłanie longów? Pozdrawiam, świetna robota.
- Darius19
- Juventino
Tak by te polarki wyglądały tylko na razie są czyste. A co się na nich znajdzie to zobaczymy jak faja zacznie na dobre tą akcję.faja69 pisze: mam jeszcze jedną informację
zaproponowali całkiem fajne polarki:
FORZA JUVE
- Kurczi
- Juventino
co do kopiowania t-shirtu firmy Nike to jak dla mnie słaby pomysł, po co robić podróbkę?? Lepszy byłby jakiś oryginalny napis i wzór wymyślony przez nas, oczywiście w języku włoskim jak najbardziej
jak z longami można też zrobić kilka kolorów żeby Ci którzy mają ochotę na wypłowiały róż też byli zadowoleni :-D

- kulek87
- Juventino
- OskarG
- Juventino
tu nie ma na co czekać, jeśli chcesz to organizować to najlepiej jak najszybciej, projekty, cena, itd.faja69 pisze:no panowie dostałem info, że longi są już w produkcji i prawdopodobnie będą u mnie w następnym tygodniu... mam jeszcze jedną informację
zaproponowali całkiem fajne polarki:
bo inaczej to polary będą gotowe na wiosnę...