Mercato (2012-2014)
- Lypsky
- Juventino
Melo naskrobał na Twitterze, iż odchodzi do Galaty.
To może być dobry dzień
edit:
oczywiście chodzi o porozumienie zawodnika z klubem jak trafnie napisał bendzamin
To może być dobry dzień

edit:
oczywiście chodzi o porozumienie zawodnika z klubem jak trafnie napisał bendzamin
Ostatnio zmieniony 03 sierpnia 2012, 14:39 przez Lypsky, łącznie zmieniany 1 raz.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- bendzamin
- Redaktor
Melo oglosil na swoim twitterze, ze porozumial sie z Galata, co do warunkow kontraktu i teraz to, czy tam zagra, zalezy od tego, czy klubom uda sie osiagnac porozumienie. W Turcji panuje prawdziwa MeloMania, co stawia nas moim zdaniem w dosc korzystnej pozycji podczas negocjacji. Przeciez szaloni, tureccy fani nie wybacza swojemu prezydentowi, jesli transfer nie odbedzie sie dlatego, ze poskapil dodatkowego miliona euro 

- francois
- Juventino
Mimo wszystko raczej dobrze zapamiętam Krasicia. W pierwszych miesiącach w Juve praktycznie ciągnął naszą grę do przodu. Szkoda, że szybko się wypalił. Fenerbahce to dobry klub dla niego. 7 milionów to dobra cena. Wprawdzie nie jest to nawet połowa wydanej na niego kwoty, ale więcej po prostu się nie dało wyciągnąć.
PS Pamięta ktoś, jak pierwszej zimy Krasicia w Turynie Chelsea (ponoć) oferowała 30 mln?
PS Pamięta ktoś, jak pierwszej zimy Krasicia w Turynie Chelsea (ponoć) oferowała 30 mln?

Pamiętam, że w podobnym tonie Melo wypowiadał się już kilkanaście dni temu, więc nie wiem czy coś poszło do przodu. Ale Marotta na pewno nie powinien schodzić z ceny.bendzamin pisze:Melo oglosil na swoim twitterze, ze porozumial sie z Galata, co do warunkow kontraktu i teraz to, czy tam zagra, zalezy od tego, czy klubom uda sie osiagnac porozumienie. W Turcji panuje prawdziwa MeloMania, co stawia nas moim zdaniem w dosc korzystnej pozycji podczas negocjacji. Przeciez szaloni, tureccy fani nie wybacza swojemu prezydentowi, jesli transfer nie odbedzie sie dlatego, ze poskapil dodatkowego miliona euro
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
Ramirez jako wingback?Robaku pisze:Lichy do 3-5-2 przecież to tragedia, widzisz sprowadzenie Ramireza na miejsce Lichego to ok

Marottę też warto pochwalić. Dał im niskie kontrakty i dlatego poszło w miarę łatwo.Ouh_yeah pisze:Elia i Krasic mają świetnych agentów. Cały sezon na trybunach, przed tym również kiepskie miesiące a potrafili się sprzedać za rozsądne pieniądze do niezłych klubów i załatwić sobie kontrakty wyższe niż w Juve.
Jak to było, francois? Krasić wszedł na parę minut, więc zostaje w Juve? :lol:
- pan Zambrotta
- Juventino
od bartka88 i jego pomysłu z Giovinco jako b2b :lol:
- Łoles
- Juventino
Skończcie wybrzydzać.
Będzie RVP będzie
Przyjdzie Dzeko też będzie git, bylebyśmy nie zostali tylko z Matrim i Q bo gruncie rzeczy to o to tutaj chodzi żeby kupić kogoś kto ustrzeli te ~20goli w sezonie a czy to będzie Van Persie,Jovetic czy Dzeko to mi to obojętne.
Choć przyznam szczerze że licze na typową "9" która Jovetic nie jest i raczej nie zostanie.
Jeżeli miałbym natomiast wskazać kogo z dwójki RVP - Dzeko chciałbym w Juve to mój głos oddałbym na Robina.
Będzie RVP będzie

Przyjdzie Dzeko też będzie git, bylebyśmy nie zostali tylko z Matrim i Q bo gruncie rzeczy to o to tutaj chodzi żeby kupić kogoś kto ustrzeli te ~20goli w sezonie a czy to będzie Van Persie,Jovetic czy Dzeko to mi to obojętne.
Choć przyznam szczerze że licze na typową "9" która Jovetic nie jest i raczej nie zostanie.
Jeżeli miałbym natomiast wskazać kogo z dwójki RVP - Dzeko chciałbym w Juve to mój głos oddałbym na Robina.
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Szczerze kwoty sprzedaży nie powalają na kolana ale myślę, że są naprawdę niezłe:
- Elia - 5,5mln
- Krasic - 7mln
Jeszcze sprzedać Melo za najmniej 7mln+bonusy lub powyżej 8mln i będzie naprawdę przyzwoicie.
- Elia - 5,5mln
- Krasic - 7mln
Jeszcze sprzedać Melo za najmniej 7mln+bonusy lub powyżej 8mln i będzie naprawdę przyzwoicie.
- Castiel
- Juventino
Może i w Fiorentinie opchnął Joveticia. Puścili za małe pieniądze Behramiego, a niedawno Gamberiniego za 2 mln. Nie kojarze tych nowych nabytków. Został im Jovetic i pewnie on też pożegna się z Juve. Co do napastnika to obojętne czy będzie to Dżeko, RVP czy Jovetic. Kto by to nie był na pewno nie będzie gorzej jak z Matrim i Quagiem. Miejmy nadziję, że najczęściej w ataku będą grali Gio i Vucinic. Co z tego, że nie pasuje...lepsze to niż postawić na któregoś z wypalonych Włochów.
- annihilator1988
- Juventino
Wypada życzyć powodzenia, może w przyszłości jeszcze bardziej się rozwinie i osiągnie poziom Giaccheriniego.Wtedy mógłby zostać pełnowartościowym rezerwowym Juventusu. Póki co, lepiej wydać 5 mln euro na Armero.eastsider pisze:podobno Estigarribia niebawem w Sampdorii za piątkę.
- Castiel
- Juventino
Teraz gdy transfer Krasicia doszedł do skutku, a Melo najprawdopodobniej też mamy już troszkę pieniążków i to może przyśpieszyć transfer Armero. Jeśli uda się kupić 50% i potem wykup po sezonie to będzie dobrze.annihilator1988 pisze:Wypada życzyć powodzenia, może w przyszłości jeszcze bardziej się rozwinie i osiągnie poziom Giaccheriniego.Wtedy mógłby zostać pełnowartościowym rezerwowym Juventusu. Póki co, lepiej wydać 5 mln euro na Armero.eastsider pisze:podobno Estigarribia niebawem w Sampdorii za piątkę.
- Bartek88
- Juventino
W sensie, ze cos przeoczylem, kupilismy Esti za 9 baniek i teraz sprzedajemy Sampie za piataka, czy po prostu zakonczylismy jego wypozyczenie ?
Ktoś jeszcze chce się ze mną kłócić i bronić tezy, ze Marotta umie sprzedawać, tylko Secco?Krasic 15mln / 7mln
Elia 9 mln / 5.5 mln
o Martinezie nie wspomne
Z Fabio cos jeszcze bedzie, Matri nie jest wypalony, po prostu jak to mowią miał szczęście początkującego. Nigdy nie strzelal zresztą z tego szczęscia spektakularnych goli...lepsze to niż postawić na któregoś z wypalonych Włochów.
- rosomak
- Juventino
Ja chcialbym cos zauwazyc.
Nasi sprzedali Melo i Krasica, kupili Pogbe w przeciagu dwoch dni.
Czyzby sie bali banicji malej agnellego?na wszelki wypadek to zrobili?
zastanawia mnie ta sytuacja, wczseniej nam sie tak nie spieszylo.
Nasi sprzedali Melo i Krasica, kupili Pogbe w przeciagu dwoch dni.
Czyzby sie bali banicji malej agnellego?na wszelki wypadek to zrobili?
zastanawia mnie ta sytuacja, wczseniej nam sie tak nie spieszylo.
- Szaq
- Juventino
1.Nie wykupiliśmy Chelo.Bartek88 pisze:W sensie, ze cos przeoczylem, kupilismy Esti za 9 baniek i teraz sprzedajemy Sampie za piataka, czy po prostu zakonczylismy jego wypozyczenie ?Ktoś jeszcze chce się ze mną kłócić i bronić tezy, ze Marotta umie sprzedawać, tylko Secco?Krasic 15mln / 7mln
Elia 9 mln / 5.5 mln
o Martinezie nie wspomne
2.Ile on według Ciebie powinien wyciągnąć za Elię, który rozegrał w zeszłym sezonie 153 minuty i Milosa - 372 minuty. O Martinezie nie wspomnę.