Mercato (Lato 2016)
- gucio_juve
- Juventino
Media w Hiszpanii informują, że Valencia chce 60 milionów €, za transfer Gomesa 
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 22 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Nie doczekasz się - najlepiej odpuść sobie czytanie wszelkich forów dyskusyjnych. Polecam wyłącznie newsy na stronie i broń boże nie zaglądaj do komentarzy. Albo jeszcze lepiej, przeglądaj telegazetę, 0 opinii, 0 przemyśleń, 0 dyskusji, 0 płaczu, 0 lamentumibor pisze:Ciekawe czy doczekam się jakiegoś tematu bez lamentu na tym forum...

Chcąc wpisać się w nowy trend... wspaniała wiadomość i okazja dla Marotty. Bardzo się cieszę, gdyż jest to promocja, a sam zawodnik spokojnie mógłby pójść za 80-100 mlngucio_juve pisze:Media w Hiszpanii informują, że Valencia chce 60 milionów €, za transfer Gomesa

Szkoda, że nie bardzo potrafisz korzystać z opcji cytuj, najlepiej będzie jak to potrenujeszmibor pisze:Szkoda że nie bardzo przyswajasz tekst pisany, najlepiej będzie jak to potrenujesz

Ostatnio zmieniony 05 maja 2016, 13:57 przez jackop, łącznie zmieniany 4 razy.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- cooler
- Juventino
Hoho, jeśli to prawda, to może się skomplikować sprawa transferu tego gościa do nas.gucio_juve pisze:Media w Hiszpanii informują, że Valencia chce 60 milionów €, za transfer Gomesa
Ufam jednak Marotcie i nie będę narzekał na to, co będzie robił na rynku transferowym (w skrajnych przypadkach będę się starał powstrzymywać :p )
- mibor
- Juventino
Nie doczekasz się - najlepiej odpuść sobie czytanie wszelkich forów dyskusyjnych. Polecam wyłącznie newsy na stronie i broń boże nie zaglądaj do komentarzy. Albo jeszcze lepiej, przeglądaj telegazetę, 0 opinii, 0 przemyśleń, 0 dyskusji![]()
Szkoda że nie bardzo przyswajasz tekst pisany, najlepiej będzie jak to potrenujesz

Juve, storia di un grande amore
- jackop
- Juventino
Od razu przejrzyściej
Może trzeba zmienić nazwę tego tematu na np. "Zbiór wszystkich plotek, niepotwierdzonego info, spekulacji i domysłów dotyczących transferów Juventusu, z możliwością opatrzenia ich własnym komentarzem". Chyba na tym polega cel działu transfery
Niczym nie różni się on od forów Barcelony, Realu, Romy czy jakiegokolwiek innego klubu, więc nie rozumiem zdziwienia i lamentowania nad lamentowaniem, które tu występuje.
Info o Aurierze cieszy mnie głównie z tego względu, że potwierdza nasze zainteresowanie Francją, jako rejonem poszukiwań potencjalnych wzmocnień w najbliższym okienku.

Jaki zawodnik, taki komentarz - czego oczekujesz? Przecież każda podana przez dziennikarzy informacja odnośnie mercato to spekulacja, do momentu gdy zawodnik nie przejdzie badań medycznych i nie podpisze kontraktu. Nie podoba się? Przeglądaj wyłącznie dyskusje pod newsami o oficjalnym podpisaniu kontraktu z nowym piłkarzem. Na pewno pojawi się temat w TYM dziale.mibor pisze:czyste spekulacje a tu juz placz lament że ten nie taki że ten to nie wypal...
Może trzeba zmienić nazwę tego tematu na np. "Zbiór wszystkich plotek, niepotwierdzonego info, spekulacji i domysłów dotyczących transferów Juventusu, z możliwością opatrzenia ich własnym komentarzem". Chyba na tym polega cel działu transfery

28 #nomercymibor pisze:Ludzie... litości... ile Wy macie lat ?
Info o Aurierze cieszy mnie głównie z tego względu, że potwierdza nasze zainteresowanie Francją, jako rejonem poszukiwań potencjalnych wzmocnień w najbliższym okienku.

- mibor
- Juventino
Zrozum mnie dobrze proszęjackop pisze:Od razu przejrzyściej
Jaki zawodnik, taki komentarz - czego oczekujesz? Przecież każda podana przez dziennikarzy informacja odnośnie mercato to spekulacja, do momentu gdy zawodnik nie przejdzie badań medycznych i nie podpisze kontraktu. Nie podoba się? Przeglądaj wyłącznie dyskusje pod newsami o oficjalnym podpisaniu kontraktu z nowym piłkarzem. Na pewno pojawi się temat w TYM dziale.mibor pisze:czyste spekulacje a tu juz placz lament że ten nie taki że ten to nie wypal...
Może trzeba zmienić nazwę tego tematu na np. "Zbiór wszystkich plotek, niepotwierdzonego info, spekulacji i domysłów dotyczących transferów Juventusu, z możliwością opatrzenia ich własnym komentarzem". Chyba na tym polega cel działu transferyNiczym nie różni się on od forów Barcelony, Realu, Romy czy jakiegokolwiek innego klubu, więc nie rozumiem zdziwienia i lamentowania nad lamentowaniem, które tu występuje.
28 #nomercymibor pisze:Ludzie... litości... ile Wy macie lat ?

jak czytam że Marotta to Marotta tamto,choć biedny jeszcze nic nie zrobił ( albo zrobil a my nie wiemy)i oczywiście komentarze ( wybacz nie bede cytowal) że to nazwisko czy to nazwisko mnie przeraża, że ten slaby, ten nie taki, ten sie nie nadaje itp... to mało poważne... może inaczej na to wszystko patrze... nie wiem nie podniecam sie tak kazdym nazwiskiem rzuconym przez pismaki...
Juve, storia di un grande amore
- jackop
- Juventino
Sorry, ale naprawdę nie rozumiem. Co tutaj robisz i jakie są Twoje oczekiwania? Jaki kontent próbujesz znaleźć przeglądając ten temat?mibor pisze:to nazwisko czy to nazwisko mnie przeraża, że ten slaby, ten nie taki, ten sie nie nadaje itp... to mało poważne... może inaczej na to wszystko patrze... nie wiem nie podniecam sie tak kazdym nazwiskiem rzuconym przez pismaki...
I nie, to nie jest mało poważne, przynajmniej nie dla mnie. To jest komentowanie potencjalnych kandydatur, które są nam serwowane przez media, jedyne źródło (dla tych którzy nie siedzą na np. VS.com) dostępne dla "Januszy" mercato. Lubię poznawać opinie innych osób o futbolu. A czy dyskutuje prowadzi się w domu, barze przy piwku, czy na forum - nie ma znaczenia. Lubię to robić, inni fani na całym świecie też lubią, więc daj się podniecać w spokoju.
Znów... co zrobił, a czego nie zrobił Beppe dowiesz się na 100% po zakończeniu mercato. Nie wchodź w ten temat jeśli nie interesują Cię spekulacje. Mam do niego zadzwonić, by mieć pewność gdzie aktualnie przebywa i kogo obserwuje?mibor pisze:jak czytam że Marotta to Marotta tamto,choć biedny jeszcze nic nie zrobił ( albo zrobil a my nie wiemy)
Nie wiem dlaczego czepiasz się forumowiczów... Miej pretensje do gazet i portali, za info jakie wypuszczają w świat.
http://bleacherreport.com/articles/2637 ... op-rumours
120 mln € za Pogbę - bierzemy?

- PrzemasJuve
- Juventino
Kto wie czy oprócz całości kasy nie będą chcieli wpleść swojego zawodnika.
"According to the latest transfer speculation, Juventus could be on the brink of signing Chelsea’s Nemanja Matic, as the player is now willing to make the lucrative switch to Serie A."
"According to the latest transfer speculation, Juventus could be on the brink of signing Chelsea’s Nemanja Matic, as the player is now willing to make the lucrative switch to Serie A."
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Przyznam szczerze, ze Maticia znam wlasciwie tylko z nazwiska. Ponoc ostatni sezon tragiczny, ale wartosc na transfermarkt.de nakazuje przypuszczac, ze gosc ma smykalke. Prawda to? Ktos ogladal go wczesniej regularnie? Taki dryblas swietnie radzacy sobie jako przecinak czy ma cos jeszcze w zanadrzu?
Info o Maticiu jest o tyle ciekawe, ze pojawilo sie nagle przy calej tej nadmuchanej historii z Gomesem. Marotta raczej woli dzialac po cichu i fakt, ze potwierdzil nasze zainteresowanie Portugalczykiem raczej by nam nie pomogl w negocjacjach z Valencia.
- Marcello Carli (dyrektor sportowy Empoli) poinformowal, ze po sezonie Tonelli, Mario Rui i Saponara na pewno opuszcza klub. Jakis czas temu czytalem wywiad z jakims dzennikarzem (niestety nie pamietam nazwiska), ktory powolywal sie na kogos dobrze poinformowanego w srodowisku Empoli i informowal, ze ten ostatni przeniesie sie wlasnie do nas. W typerze wrzucilem nazwisko Saponary, bo jak dla mnie jego transfer do Juve jest calkiem prawdopodobny.
Info o Maticiu jest o tyle ciekawe, ze pojawilo sie nagle przy calej tej nadmuchanej historii z Gomesem. Marotta raczej woli dzialac po cichu i fakt, ze potwierdzil nasze zainteresowanie Portugalczykiem raczej by nam nie pomogl w negocjacjach z Valencia.
- Marcello Carli (dyrektor sportowy Empoli) poinformowal, ze po sezonie Tonelli, Mario Rui i Saponara na pewno opuszcza klub. Jakis czas temu czytalem wywiad z jakims dzennikarzem (niestety nie pamietam nazwiska), ktory powolywal sie na kogos dobrze poinformowanego w srodowisku Empoli i informowal, ze ten ostatni przeniesie sie wlasnie do nas. W typerze wrzucilem nazwisko Saponary, bo jak dla mnie jego transfer do Juve jest calkiem prawdopodobny.
- panlider
- Juventino
Co do Matica, to jest to typowy przecinak w stylu Krychowiaka. Jak słusznie zauważyłeś, obecny sezon ma zwyczajnie tragiczny, ale w poprzednim był obok Hazarda i Fabregasa wiodącą postacią mistrzowskiej ekipy (zresztą u Mourinho często DPM ma duże znaczenie). Osobiście uważam, że taki piłkarz jest nam kompletnie niepotrzebny.CavAllano pisze:Przyznam szczerze, ze Maticia znam wlasciwie tylko z nazwiska. Ponoc ostatni sezon tragiczny, ale wartosc na transfermarkt.de nakazuje przypuszczac, ze gosc ma smykalke. Prawda to? Ktos ogladal go wczesniej regularnie? Taki dryblas swietnie radzacy sobie jako przecinak czy ma cos jeszcze w zanadrzu?
Co do Sapponary, to na ławkę mógłby przyjść, bo nie jestem przekonany, że prezentuje odpowiedni poziom na nasz pierwszy skład.
"Vincere Non È Importante È L'Unica Cosa che Conta"
rammstein pisze:dobrze, że nikt nie zakładał tematu "Polskie kluby w rozgrywkach europejskich 2017/2018"
- pablo1503
- Juventino
:eusa: Defensywy pomocnik posiadający świetny odbiór, potrafi posłać bardzo dobrą piłkę i mający niezłe kopyto w lewej nodze. Daleko mu do typowego przecinaka. Nie jest może wirtuozem futbolu, ale technikę ma na naprawdę dobrym poziom. Gdyby była pewność, że wróci do swojej formy sprzed roku, to wielkie tak dla tego pana. Takie combo Busquetsa i Marchisio.panlider pisze:Co do Matica, to jest to typowy przecinak w stylu Krychowiaka.
Ostatnio zmieniony 05 maja 2016, 17:27 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- gucio_juve
- Juventino
Heh, procedura informacji transferowych w angielskich gazetach wygląda mniej/więcej tak:
- Jedziemy teraz z Chelsea, mieli fatalny sezon, nie będzie Ligi Mistrzów, Roman będzie sprzedawał.
- Kto tam gra fatalnie?
- Yyyy..Nooo,nooo... Terry, Ivanović, Fabregas, Hazard.
- Oni już byli, kto jeszcze?
- Falcao, Costa, Oscar, Matić.
- Matić! O Matić. Jaka to narodowość?
- Serb.
- Serb...Kto będzie trenerem Chelsea?
- Conte.
- Kogo trenuje?
- Reprezentacje Włoch.
- Matić grał w pierwszej reprezentacji Serbii?
- Prawie 30 razy.
- Czyli nie damy info, że Matić na Euro 2016 będzie mógł reprezentować Włochy.
- Kogo Conte trenował wcześniej?
- Juventus.
- O! Juventus! Pogba. To środkowy pomocnik, on odejdzie, a w jego miejsce damy info, że sprowadzają Maticia. Dżony odpalaj wordpressa i pisz. Nemanja Matić za 25 milionów w Juventusie.
Proszę Was. Pozostawiliśmy Leminę. Jest Sturaro, Pogba, Khedira, Marchisio, Asamoah, Pereyra, Hernanes. Matić to raczej wyrobnik, a nie piłkarz w stylu Claudio. Info wzięte z dupy.
- Jedziemy teraz z Chelsea, mieli fatalny sezon, nie będzie Ligi Mistrzów, Roman będzie sprzedawał.
- Kto tam gra fatalnie?
- Yyyy..Nooo,nooo... Terry, Ivanović, Fabregas, Hazard.
- Oni już byli, kto jeszcze?
- Falcao, Costa, Oscar, Matić.
- Matić! O Matić. Jaka to narodowość?
- Serb.
- Serb...Kto będzie trenerem Chelsea?
- Conte.
- Kogo trenuje?
- Reprezentacje Włoch.
- Matić grał w pierwszej reprezentacji Serbii?
- Prawie 30 razy.
- Czyli nie damy info, że Matić na Euro 2016 będzie mógł reprezentować Włochy.
- Kogo Conte trenował wcześniej?
- Juventus.
- O! Juventus! Pogba. To środkowy pomocnik, on odejdzie, a w jego miejsce damy info, że sprowadzają Maticia. Dżony odpalaj wordpressa i pisz. Nemanja Matić za 25 milionów w Juventusie.
Proszę Was. Pozostawiliśmy Leminę. Jest Sturaro, Pogba, Khedira, Marchisio, Asamoah, Pereyra, Hernanes. Matić to raczej wyrobnik, a nie piłkarz w stylu Claudio. Info wzięte z dupy.
- squinter
- Juventino
Szczerze mówiąc dziwi mnie liczba pochlebnych komentarzy w stronę Maticia. Oglądałem Chelsea dość często zarówno rok temu, jak i w tym sezonie i ten gość nigdy nie zrobił na mnie wrażenia. Powiem więcej, zastanawiałem się co on robi w takim zespole. Fakt, przecinak niezły, fajnie czyta grę i jest dobry fizycznie, nie widziałem jednak tego jego młota w lewej nodze albo ciekawego wyprowadzania piłki. Z czwórki Marchisio, Khedira, Pogba, Matić ten ostatni jest moim zdaniem zdecydowanie najsłabszy i nie widzę w tym transferze żadnego wzmocnienia, zwłaszcza za 20 mln funtów.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Juventus pozyskal Ganza. Swego czasu sporo sie o nim pisalo. Potwierdzil to dzis ojciec pilkarza - zawodnik podpisal z nami na 4 lata, ale z miejsca pojdzie na wypozyczenie albo do Serie B, albo A.