Mercato (Zima 2017)
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Naturalnie, że pamiętam i całkiem szczerze muszę przyznać, że po Maxie nie jechałem. Nie byłem zadowolony z powodu całego zamieszania jakie miało miejsce ale złego słowa o Allegrim nie napisałem. Może źle oceniam Souse ale nie widzę go na ławce Juve, wątpię w jego autorytet.TheDreamer pisze: @alessandro1977, nie chce być złośliwy, ale zapewne pamiętasz hejty jakie szły na Maxa z początku, mieszano go z g...

- gregor_g4
- Juventino
http://m.onet.pl/sport/pilka-nozna/francja,nk9c8r
Pewnie to tylko plotka, ale wg mnie taka wymiana bylaby ciekawa opcja.
- mateo369
- Juventino
Piłkarsko Krycha jest dużo lepszy od Witsela (chyba nikt nie ma zamiaru tego kwestionować?) ale Belga możemy mieć za darmo w czerwcu lub półdarmo w styczniu, Alex mógłby grać w LM od stycznia a Grzesiek od następnego sezonu. No i sprawa najważniejsza - nie za Mario w tak KAPITALNEJ* formie.gregor_g4 pisze:http://m.onet.pl/sport/pilka-nozna/francja,nk9c8r
* tak, wg "doktoranta" i Małego od niego tylko piłka odbija się przypadkowo, dziwnym zbiegiem okoliczności genialnie od 5-6 meczów z rzędu. No ale oni mają swój świat i swoje kredki więc nikt na szczęście nie bierze ich zdania na poważnie.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Lubię Krychowiaka i z chęcią zobaczyłbym go tutaj ale Witsel wciąga go nosem. gdyby nie to, że Axel ma do nas dołączyć byłbym na tak ale uważam osobiście, że Belg jest zdecydowanie lepszym zawodnikiem i w destrukcji i pod bramką rywala.

- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 18 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Kiepski żartgregor_g4 pisze:http://m.onet.pl/sport/pilka-nozna/francja,nk9c8r

- jakku1
- Juventino
Krychowiakiem interesujemy sie juz od jakiegos czasu, ale nie jest to zainteresowanie jakies "ogromne". Owszem, pytalismy o niego jak jeszcze wystepowal w Sevilli, ale nigdy nie zamierzalismy dawac z Grzeska jakichs bardzo duzych pieniadzy (30m...).
W PSG, podobnie jak w City, po sezonie bedzie mala rewolucja i kilku pilkarzy moze byc do wyciagniecia. Wymiana na Mandzukicia niby ma sens i niby moglibysmy byc nia zainteresowani, ale najbardziej lakomym kaskiem ze stajni paryzan jest... Verratti. Tak, jestesmy nim zainteresowni bardzo mocno. Czy do nas trafi? Malo prawdopodobne, ale jednak mozliwe.
Agnelli i Marotta wyraznie chca dolozyc do obecnej kadry kilku wartosciowych i perspektywicznych Wlochow, aby rownowaga nie zostala zachwiana. Caldara, Gagliardini (tez bardzo blisko nas, plotki kraza, ze Allegri preferuje Wlocha a nie Kessiego), byc moze Berardi, byc moze ktoś jeszcze (Belotti, Verratti, De Sciglio).
Oczywiscie, kazdy zdaje sobie sprawe, ze niektore transfery beda bardzo ciezkie do przeprowadzenia i trzeba miec to na uwadze. Zainteresownie i rozmowy rzadko kiedy = transfer.
W PSG, podobnie jak w City, po sezonie bedzie mala rewolucja i kilku pilkarzy moze byc do wyciagniecia. Wymiana na Mandzukicia niby ma sens i niby moglibysmy byc nia zainteresowani, ale najbardziej lakomym kaskiem ze stajni paryzan jest... Verratti. Tak, jestesmy nim zainteresowni bardzo mocno. Czy do nas trafi? Malo prawdopodobne, ale jednak mozliwe.
Agnelli i Marotta wyraznie chca dolozyc do obecnej kadry kilku wartosciowych i perspektywicznych Wlochow, aby rownowaga nie zostala zachwiana. Caldara, Gagliardini (tez bardzo blisko nas, plotki kraza, ze Allegri preferuje Wlocha a nie Kessiego), byc moze Berardi, byc moze ktoś jeszcze (Belotti, Verratti, De Sciglio).
Oczywiscie, kazdy zdaje sobie sprawe, ze niektore transfery beda bardzo ciezkie do przeprowadzenia i trzeba miec to na uwadze. Zainteresownie i rozmowy rzadko kiedy = transfer.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 81 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
@Jacky @Robaku
Pisałem to już kilka razy, ale powtórzę. Zenit nie ma wcale ciśnienia na sprzedaż Witsela już w zimie, bo i tak max co im zaoferujemy to wg mnie 8 mln. Niby lepiej dostać te 8 baniek niż w lecie nie dostać nic. Jednakże Witsel jest u nich zawodnikiem pierwszego składu, a Zenit będzie walczył o zwycięstwo w lidze, co się wiąże z udziałem w LM i dużo większą kasą niż mogą za niego dostać. Nie zapominajmy też, że wciąż grają w Lidze Europy, a dodatkowo to Juve będzie mieć ciśnienie żeby go ściągnąć już w zimie w związku z wyjazdem Asamoaha i Leminy na PNA.
Pisałem to już kilka razy, ale powtórzę. Zenit nie ma wcale ciśnienia na sprzedaż Witsela już w zimie, bo i tak max co im zaoferujemy to wg mnie 8 mln. Niby lepiej dostać te 8 baniek niż w lecie nie dostać nic. Jednakże Witsel jest u nich zawodnikiem pierwszego składu, a Zenit będzie walczył o zwycięstwo w lidze, co się wiąże z udziałem w LM i dużo większą kasą niż mogą za niego dostać. Nie zapominajmy też, że wciąż grają w Lidze Europy, a dodatkowo to Juve będzie mieć ciśnienie żeby go ściągnąć już w zimie w związku z wyjazdem Asamoaha i Leminy na PNA.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- CzeczenCZN
- Juventino
No ale przeciez juz ogarneli transfer jego nastepcy. Chca sie potargowac, to normalne. My za kogos tez bysmy chcieli. Po naszej stronie jest tez wola zawodnika.dimebag11 pisze:@Jacky @Robaku
Pisałem to już kilka razy, ale powtórzę. Zenit nie ma wcale ciśnienia na sprzedaż Witsela już w zimie, bo i tak max co im zaoferujemy to wg mnie 8 mln. .
Z PSG byloby bosko wyrwac Di Marie...
Stawiam ze z PSG wyrwiemy Matuidiego latem.
- jakku1
- Juventino
Jest swieze dosc info od Agrestiego. To znaczy, Agresti sugeruje, ze pozyskamy wiecej, niz jednego pomocnika zimą.
Wychodziłoby wiec na to, ze oprocz Witsela ktoś jeszcze do nas dolaczy.
Wychodziłoby wiec na to, ze oprocz Witsela ktoś jeszcze do nas dolaczy.
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- kawek
- Juventino
Na TJ podają że chcemy Galiardiniego SUBITO tylko że nocha próbują wcisnąć miszczowie z MediolanuRobaku pisze:Po tym co się dzieje z Bergamo strzelam, że Galiardiniego. Ale pewnie będzie tak jak z Caldarą.
Jeśli przyjdzie doświadczony Witsel to będę się cieszył jesli tym drugim będzie jakiś mlodzian, styczeń nie jest miesiącem na transfery do podboju LM
Szkoda że raczej odpuszczamy Kessiego dzisiaj po raz kolejny zagrał bardzo dobry mecz ale nie będziemy wdawać się w licytację i po raz kolejny ufam Beppe
- Łukasz
- Juventino
No, ciekawa. Choć Krycha, jeśli coś z nami jest na rzeczy, to pewnie interesuje nas, a raczej PSG, w ramach wypożyczenia (co byłoby świetną opcją).gregor_g4 pisze:http://m.onet.pl/sport/pilka-nozna/francja,nk9c8r
Axelmateo369 pisze: Alex
Pamiętaj, że to jednak tylko Mario - kawał chłopa i niewiele więcej. No i ma 30 lat.nie za Mario w tak KAPITALNEJ* formie.
Odważne, biorąc pod uwagę, w jakiej dyspozycji był na Euro i w Sevilli.alessandro1977 pisze:Lubię Krychowiaka i z chęcią zobaczyłbym go tutaj ale Witsel wciąga go nosem.
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
jakku1
mam do Ciebie pytanie odnośnie naszych młodych zawodników na wypożyczeniach. Czy napotkałeś się z jakimiś informacjami u swoich źródeł o Cassacie z Ascoli - chłopak gra w każdym meczu, czy są jakieś plany co do niego, jakieś wypowiedzi i opinie z samego wnętrza klubu? Te same pytania mam odnośnie Tello z Empoli, Romagni z Novary i Vitale z Cesseny - każdy z tej trójki ma mniejsze bądź większe problemy z regularną grą.
Jakbyś miał informację o innych zawodnikach na wypożyczeniach to też chętnie się zapoznam
mam do Ciebie pytanie odnośnie naszych młodych zawodników na wypożyczeniach. Czy napotkałeś się z jakimiś informacjami u swoich źródeł o Cassacie z Ascoli - chłopak gra w każdym meczu, czy są jakieś plany co do niego, jakieś wypowiedzi i opinie z samego wnętrza klubu? Te same pytania mam odnośnie Tello z Empoli, Romagni z Novary i Vitale z Cesseny - każdy z tej trójki ma mniejsze bądź większe problemy z regularną grą.
Jakbyś miał informację o innych zawodnikach na wypożyczeniach to też chętnie się zapoznam