Jak radzą sobie byli Juventini
- Alfa i Omega
- Juventino
Koszula to to raczej nie jest, mankietów nie ma. Jakaś wariacja marynarkowa. No, w każdym razie ja bym takiej nie ubrał, a marynarki bardzo lubię.naros pisze:Raczej marynarka ale krój faktycznie przypominający koszulę.Arbuzini pisze:Mi to tam wygląda na koszulę
A gdzie teraz kopie Milos? Dalej w Fener? Urywa mi się jego wątek w momencie wypożyczenia do Bastii.
EDIT: No, tak podejrzewałem właśnie, że coś w tym stylu. No nic. Szkoda, sprawiał Juve bardzo pozytywne wrażenie jako człowiek. Mógłby mieć więcej talentu do gry w piłkę, ysz.
Ostatnio zmieniony 09 marca 2014, 19:02 przez Alfa i Omega, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Bastia we Francji, zdobył nawet gola czy dwa. Poza tym to ławka...Alfa i Omega pisze:Koszula to to raczej nie jest, mankietów nie ma. Jakaś wariacja marynarkowa. No, w każdym razie ja bym takiej nie ubrał, a marynarki bardzo lubię.naros pisze:Raczej marynarka ale krój faktycznie przypominający koszulę.Arbuzini pisze:Mi to tam wygląda na koszulę
A gdzie teraz kopie Milos? Dalej w Fener? Urywa mi się jego wątek w momencie wypożyczenia do Bastii.

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
obstawiam, że to kurtka jednak... taka marynarkowa, koszula zdecydowanie pod spodem więc nie wiem jak można pomyśleć, że całość to koszula ;]Alfa i Omega pisze:Koszula to to raczej nie jest, mankietów nie ma. Jakaś wariacja marynarkowanaros pisze:Raczej marynarka ale krój faktycznie przypominający koszulę.Arbuzini pisze:Mi to tam wygląda na koszulę
poza tym może i ty byś nie ubrał ale ty musisz się martwić o wygląd a on nie bo zarabia tyle, że o wygląd się martwić nie musi

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- pumex
- Juventino
Trudno nazwać Bendtnera Juventino, nawet byłym Juventino czy tymczasowym Juventino, ale po boiskach Vinovo parę razy pobiegał, więc wrzucam
http://weszlo.pl/news/18916-Taksowkowe_ ... ce_w_szyku
krótko mówiąc... Duńczyk radzi sobie... no, po prostu, jak każdy, raz pod wozem, raz na wozie
http://weszlo.pl/news/18916-Taksowkowe_ ... ce_w_szyku
krótko mówiąc... Duńczyk radzi sobie... no, po prostu, jak każdy, raz pod wozem, raz na wozie

- Brutalo
- Juventino
Przed chwilą Amauri strzelił piękną bramkę Milanowi. W stylu Grande Capitano ->
. Milan od początku w dziesiątkę wyrównał do 2:2 (piękna symulka Montolivo), ale Amauri daje prowadzenie Parmie. Jeszcze 10 minut.

- MichałJuve124
- Juventino
Strzelił z daleka ale ładnie :-Dnaros pisze:David Trezeguet ustalił wynik na 2:0 w meczu Newells Old Boys - Racing Club.
Również Camoranesi grał w tym meczu około 25 minut.
Dwie bardzo ważne bramki Trezegueta w Copa Libertadores
od(1:50) :-D

- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
U nas też w kilku pierwszych meczach strzelał aż miło. Potem przestał, bo cała drużyna zaczęła grać gorzej.wojczech7 pisze:Jeszcze nikt nie podniósł lamentu za Diego?
A u nas nie potrafił zza 16 dokopać...
Już w tej chwili jest do wzięcia za darmo, bo za 3 miesiące będzie wolnym zawodnikiem, ale to jest piłkarz do 4-3-1-2 lub 4-2-3-1, a Conte jeśli miałby odejść od 3-5-2 to chyba tylko na rzecz 4-3-3 lub 4-2-4.
Choć nie ukrywam, zawsze byłem ciekaw jak poradziłby sobie w roli Pirlo (cofniętego rozgrywającego) lub środkowego rozgrywającego, grającym między Vidalem, a Pogbą/Marchisio.
- deszczowy
- Juventino
Co brama to ja nie :shock:
Ja tam za tym gościem będę zawsze łezkę ronił. Myślę, że dziś mógłby spokojnie dyrygować naszą drugą linią.
Ja tam za tym gościem będę zawsze łezkę ronił. Myślę, że dziś mógłby spokojnie dyrygować naszą drugą linią.