Reprezentacja Polski - sparingi
- deszczowy
- Juventino
To byli kelnerzy, fakt, ale Teodorczyk pokazał, że umie się znaleźć pod bramką. Moim zdaniem, ma lepsze papiery na grę, niż ten cały Milik.
- deszczowy
- Juventino
Ciekawe kto dziś stanie w bramce - Szczęśniak czy Boruc?
- Myzarel
- Juventino
Podejrzewam że w pierwszej 11 wyjdzie Szczęsny. A szkoda bo chciałbym aby cały mecz zagrał Boruk, lubię tego wariata 
@ D-Rose
Oby
@ D-Rose
Oby

Ostatnio zmieniony 06 lutego 2013, 16:20 przez Myzarel, łącznie zmieniany 1 raz.
Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
Szczena przypomina mi De Ceglie, no nie był by sobą gdyby czegoś nie zmaścił.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- pablo1503
- Juventino
Ma szczęście, że nie dostał czerwieni, bo były ku temu podstawy. Wejście na szybkim wślizgu z wyprostowaną nogą na wysokości piszczela. Pan Szpakowski zastanawiał się, czy to był w ogóle faul na żółtą, bo przecież poszkodowanemu nic wielkiego się nie stało :doh:baka pisze:Glik widzę , że od meczu z nami nie zmądrzał ani ciutkę , gdyby to nie był sparing to już by brał prysznic , chory człowiek.
Obraniak w reprezentacji mnie dobija. Musimy poszukać nowego traqueristy.

- meda11
- Juventino
Glik w meczach o stawkę powinien grywać do pierwszej żółtej kartki lub nie występować w ogóle. Gość potrafi grać bardzo dobrze na granicy faulu, na wyprzedzenie, nieźle gra w powietrzu... Tylko że po 3-4 dobrych odbiorach kosi rywala równo z trawą, otrzymuje żółtko i już w następnej akcji wbija w przeciwnika z łapami na wysokości twarzy. Koleś gotuje się w ekspresowym tempie i zaczynam się zastanawiać czy aby nadaje się na podstawowego stopera. Zmieniać piłkarza w 20-30 minucie meczu to głupota ale jeszcze większą głupotą jest zostawić na boisku tykającą bombę.
- deszczowy
- Juventino
Czyżby Lewy miał być kolejnym przykładem "napastnika klubowego", pokroju Dziekana czy (tfu) Kowalczyka? 

- baka
- Juventino
Wiecie co jest najlepsze , że zawodnikiem meczu według kibiców został UWAGA Robert Lewandowski utwierdza mnie to w przekonaniu , że media kreują rzeczywistość bo Lewandowski ten tytuł zdobył chyba tylko dzięki ostatniemu meczowi w Bundeslidze i dzięki naszym portalom internetowym 

Pewnie większości głosów oddana była przez dzieciaków, za nazwisko, 3 miejsce miał np. Szczęsny.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- KondzioJuveFans
- Juventino
Wawrzyniak na lewej obronie to samobójstwo 

Fino Alla Fine Forza Juventus!