Juventus Stadium
- jt10
- Juventino
Troszkę ;-)Andryk pisze:nie mylisz się.karpiu pisze:Juventus chyba dzierżawi od miasta teren, podpisał umowe na 99 lat, tak coś pamietam, niech mnie ktoś poprawi jeżeli sie myle.
Swoją drogą nie przypomina Wam lekko naszego narodowego stadionu jeśli chodzi o fasadę ?
Dużo ładniej prezentuje się niż np. stadion w Poznaniu, na pewno będzie najładniejszy we Włoszech, a w Polsce dorównać będą mu mogły co najwyżej wspomniany narodowy oraz stadion w Gdańsku.
btw. jeszcze dekadę temu wydawało się nieprawdopodobne porównywanie stadionów w Polsce i we Włoszech, a jednak... ;-) Dobrze też dla naszego kraju, że gonimy Europę i równamy do najlepszych.
- Mateuszello
- Juventino
:rotfl:karpiu pisze:Mateuszello napisał:Tu kiedyś był lasek, stąd własnie wycieli Amauriego, Poulsena itd..nie byłem pewien co to jest:
Możliwe, że był tu lasek, ale co tutaj BĘDZIE, że go wycieli?
- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Wstawią trzecią?bajbek17 pisze:Ciekawe co zrobią z dwoma gwiazdami jak wygramy 30 tytuł
Trochę widać po barwach tego stadionu to budowane ItalJuve.
Oby włoskich talentów tylko nie brakowało to będzie dobrze

Stadion niczego sobie, taka trochę oklepana już bryła ale mi się podoba. Pojemność w sam raz jak na ten klub, przynajmniej nie będzie straszył jak Delle Alpi :?
Już się nie mogę doczekać otwarcia

FORZA JUVE!!!
- karpiu
- Juventino
bajbek17 napisał :

Myśle że dostawienie 3 gwiazdy obok, to prawie że kosmetyczna zmiana, i wszyscy sobie życzą aby to nastąpiło jak njaszybciejA widzisz tam miejsce na nią? No chyba tylko niżej co wyglądało dużo gorzej niż obok.

WIDZEW
Bójcie się Chamy do Ekstraklasy wracamy!!!!
- Brutalo
- Juventino
karpiu pisze:bajbek17 napisał :Myśle że dostawienie 3 gwiazdy obok, to prawie że kosmetyczna zmiana, i wszyscy sobie życzą aby to nastąpiło jak njaszybciejA widzisz tam miejsce na nią? No chyba tylko niżej co wyglądało dużo gorzej niż obok.

Nie wiem jak proste by to było, ale chyba na to wpadli... Ciekawe w jakim stopniu są to części ruchome, ale dalej widać jakby luki, tak więc nie powinno być problemu...
Wesołych Świąt

- dawid1897
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
widzę obok, te elementy z pewnością są wymienne. Jeśli nie to najwyżej mogę podjechać do turynu z farbą, rusztowaniem i namaluje gdzie tylko będziesz chciałbajbek17 pisze:A widzisz tam miejsce na nią? No chyba tylko niżej co wyglądało dużo gorzej niż obok.dawid91 pisze:Wstawią trzecią?bajbek17 pisze:Ciekawe co zrobią z dwoma gwiazdami jak wygramy 30 tytuł

FORZA JUVE!!!
- bajbek17
- Juventino
Trzymam Cię za słowodawid91 pisze:widzę obok, te elementy z pewnością są wymienne. Jeśli nie to najwyżej mogę podjechać do turynu z farbą, rusztowaniem i namaluje gdzie tylko będziesz chciałbajbek17 pisze:A widzisz tam miejsce na nią? No chyba tylko niżej co wyglądało dużo gorzej niż obok.dawid91 pisze:
Wstawią trzecią?

- aroninho11
- Juventino
podacie mi wszystkie nazwiska którę zostaną podane na gwizdach na stadionie???
- Mateuszello
- Juventino
- tabo89
- Juventino
Ale nie musisz bo pojawiła się w komentarzach pod newsem:
Cayack pisze:Pietro Anastasi
Roberto Baggio
Romeo Benetti
Roberto Bettega
Carlo Bigatto
Zbigniew Boniek (póki co)
Giampero Boniperti
Felice Placido Borel II
Sergio Brio
Gianluigi Buffon
Antonio Cabrini
Umberto Caligaris
Mauro Camoranesi
Fabio Capello
Franco Causio
John William Charles
Giampiero Combi
Antonio Conte
Antonello Cuccureddu
Alessandro Del Piero
Luis Del Sol
Didier Deschamps
Angelo Di Livio
Ciro Ferrara
Giseppe Furino
Claudio Gentile
John Hansen
Paolo Montero
Pavel Nedved
Raimundo Bibiani Orsi
Carlo Parola
Angelo Peruzzi
Gianluca Pessotto
Michel Platini
Pietro Rava
Fabrizio Ravanelli
Virginio Rosetta
Paolo Rossi
Sandro Salvadore
Gaetano Scirea
Lucidio Sentimenti IV
Omar Enrique Sivori
Alessio Tacchinardi
Stefano Tacconi
Marco Tardelli
Moreno Torricelli
David Trezeguet
Gianluca Vialli
Zinedine Zidane
Dino Zoff
- tabo89
- Juventino
Tak wynika z sondażu z VecchiaSignora. Ale to nie jest oficjalne info..deszczowy pisze:Jeśli dobrze rozumiem, co TUTAJ piszą, to swoją gwiazdę otrzyma Edgar, tak?
W miarę aktualne zdjęcia:

- deszczowy
- Juventino
Oby niedługo było. Na złość tej rudej.... osobietabo89 pisze:Tak wynika z sondażu z VecchiaSignora. Ale to nie jest oficjalne info..deszczowy pisze:Jeśli dobrze rozumiem, co TUTAJ piszą, to swoją gwiazdę otrzyma Edgar, tak?
- LuckyLuciano
- Juventino
Witam, ma ktoś jakieś info co do nazwy obiektu? Ponoć ma nie być Delle Alpi a jakaś inna (od sponsora czy cuś mi się tam obiło o uszy), to prawda?
Ave Juve! Ave!