Mercato (Lato 2015)
- mcsqrczybyk
- Juventino
Fan Club Sassuolo JP i Tego, Który Wszedł z Ławki w Finale Ligi Mistrzów zaraz Cię spali na stosie :twisted:
- PaoloRossi-1982
- Juventino
Wszedł z ławki w finale LM - dobrze napisane :C Aha - no i zdobył mistrzostwo czegośtam do lat 17 :lol: Simone Barone został Mistrzem Świata z Włochami w Niemczech, bo wszedł z ławki z 89 min meczu z Czechami... prawdziwy miszcz jak nasz Morata :lol:mcsqrczybyk pisze:Fan Club Sassuolo JP i Tego, Który Wszedł z Ławki w Finale Ligi Mistrzów zaraz Cię spali na stosie :twisted:
PS
Podobno Juve blisko wypożyczenia Lamparda, piszą o tym włoskie dzienniki :shock:
- tenAntek
- Juventino
Się śmiejesz z Simone Barone, ale to on został mistrzem świata a nie Ty. Podobnie jak np taki Weidenfeller z BVB rok temu też został mistrzem świata choć nie zagrał ani minuty.PaoloRossi-1982 pisze:Wszedł z ławki w finale LM - dobrze napisane :C Aha - no i zdobył mistrzostwo czegośtam do lat 17 :lol: Simone Barone został Mistrzem Świata z Włochami w Niemczech, bo wszedł z ławki z 89 min meczu z Czechami... prawdziwy miszcz jak nasz Morata :lol:mcsqrczybyk pisze:Fan Club Sassuolo JP i Tego, Który Wszedł z Ławki w Finale Ligi Mistrzów zaraz Cię spali na stosie :twisted:
Biorąc pod uwagę fakty takie jak:
-Hiszpania od ładnych kilku lat była najlepszą reprezentacją globu i to w każdej kategorii wiekowej
-dla tej Hiszpanii, jej drużyn młodzieżowych Morata ładował bramki jak na zawołanie (U18 2mecze/3bramki, U19 bilans 13/11, U21 bilans 13/13), co pokazuje nam że jest on jednym z(o ile nie zdecydowanie najbardziej) utalentowanych hiszpańskich atakujących młodego pokolenia.
-w drużynach młodzieżowych nie robiło mu różnicy czy gra towarzyski mecz, eliminacje czy też mecze turniejowe rangi mistrzowskiej, on po prostu strzelał bramki bez względu na rangę meczu
-Real Madryt jest jednym z najlepszych klubów świata, podobnie jak ich szkółka młodzieżowa. Gdyby ten sam Real nie wierzył w talent i umiejętności Alvaro to nie forsowali by wpisania klauzuli ponownego wykupu
-nie często przychodzi do Juventusu piłkarz który grał w finale Champions League i nie jest emerytem. Zresztą zawodników którzy zagrali kiedykolwiek w finale CL mamy w kadrze jedynie kilku, czy komuś się to podoba czy nie- jednym z nich jest właśnie Morata. Zdobywców największego klubowego trofeum mamy w kadrze aż dwóch-dziadka Pirlo i właśnie młodego Hiszpana.
Patrząc na powyższe fakty kibic Juve powinien być zadowolony, że taki piłkarz trafił do Juve. Chyba, że wolicie Anelki, Borrielle i inne Bendtnery.
Śmieszy mnie od miesięcy ta cała jatka o Morate. Anty-fani vs fani

- PaoloRossi-1982
- Juventino
Nie no, co argument... :lol: Chłopie, ja nie jestem piłkarzem! Więc jak mogę zostać mistrzem świata w pilce noznej? :lol: Co za idiotyzm.tenAntek pisze:śmiejesz z Simone Barone, ale to on został mistrzem świata a nie Ty.
Wole Borriello za darmo, niż jego hiszpanskiego klona za olaboga - 20 mln euro :doh:tenAntek pisze: Patrząc na powyższe fakty kibic Juve powinien być zadowolony, że taki piłkarz trafił do Juve. Chyba, że wolicie Anelki, Borrielle i inne Bendtnery.
PS
Myślę, że powinniśmy ściągnąć Malotellego - młody, zdolny, ogarny

- tenAntek
- Juventino
To był żaden argument, a jedynie stwierdzenie faktu. Stek argumentów na korzyść Moraty które wymieniłem pominąłeś, zapewne z braku kontrargumentów :roll:PaoloRossi-1982 pisze:Nie no, co argument... :lol: Chłopie, ja nie jestem piłkarzem! Więc jak mogę zostać mistrzem świata w pilce noznej? :lol: Co za idiotyzm.tenAntek pisze:śmiejesz z Simone Barone, ale to on został mistrzem świata a nie Ty.
Nie ma to jak stawiać włoskiego arcymistrza i super snajpera Borriello na równi z jednym z większych talentów hiszpańskiej piłki ostatnich latPaoloRossi-1982 pisze:Wole Borriello za darmo, niż jego hiszpanskiego klona za olaboga - 20 mln euro :doh:tenAntek pisze: Patrząc na powyższe fakty kibic Juve powinien być zadowolony, że taki piłkarz trafił do Juve. Chyba, że wolicie Anelki, Borrielle i inne Bendtnery.

Morata choć 10 lat młodszy od hipstera Marco B. to już wygrał więcej niż Włoch. Borriello w wieku Moraty tułał się po wypożyczeniach i mając 22lata strzelił zawrotną liczbę 2 bramek w 30-stu występach w Serie A. No i jeszcze coś-Włoch pod wodzą Conte strzelił aż DWIE bramki dla Juventusu, młody Hiszpan ma już ich kilka na koncie.
Nasz rywal w Champions League BVB może jedynie marzyć o posiadaniu napastnika klasy Moraty, który gdyby był w Dortmundzie to miałby tam pewny plac. Podobnie gdyby Alvaro był Włochem-zdecydowanie byłby podstawowym atakującym Squadra Azurra.
- PaoloRossi-1982
- Juventino
Porównaj sobie dotychczasowe statystyki w karierze moraty i Immobile. Dziękuje, dobranoc.tenAntek pisze: Nasz rywal w Champions League BVB może jedynie marzyć o posiadaniu napastnika klasy Moraty, który gdyby był w Dortmundzie to miałby tam pewny plac. Podobnie gdyby Alvaro był Włochem-zdecydowanie byłby podstawowym atakującym Squadra Azurra.
- Shadow Marshall
- Juventino
Allan, Vasquez i Dybala - same koty w worków. Już lepiej wziąć jakichś typów z łapanki. Wolałbym już wydać fortunę na Verrattiego i Pastore niż na te wynalazki.
- Don Paolo
- Juventino
Immobile w wieku Moraty strzelał gole dla Genoi.PaoloRossi-1982 pisze:Porównaj sobie dotychczasowe statystyki w karierze moraty i Immobile. Dziękuje, dobranoc.tenAntek pisze: Nasz rywal w Champions League BVB może jedynie marzyć o posiadaniu napastnika klasy Moraty, który gdyby był w Dortmundzie to miałby tam pewny plac. Podobnie gdyby Alvaro był Włochem-zdecydowanie byłby podstawowym atakującym Squadra Azurra.
- Wojtek
- Juventino
Dokładnie! Vazquez w wieku 25 lat gra dopiero pierwszy dobry sezon?! Nie wiem jak grał i gdzie grał wcześniej ale słychać o nim nie było...Zampariani nieźle na nim zarobi a goścu za rok-dwa zniknie ;D Lepiej brać kogoś pewniejszego i ogranego już w LM.Shadow Marshall pisze:Allan, Vasquez i Dybala - same koty w worków. Już lepiej wziąć jakichś typów z łapanki. Wolałbym już wydać fortunę na Verrattiego i Pastore niż na te wynalazki.
- tenAntek
- Juventino
...będąc jej podstawowym napastnikiem Włoch będący w wieku Moraty zdobył zawrotną liczbę 5 bramek i do tego 3 asysty, w 33 meczach i 2070minutach gry. Beznadziejny i przesłaby Morata w obecnym sezonie na 1092 minuty gry ma 8 goli i 3 asysty. Więc śmiało można powiedzieć, że Hiszpan w czasie o połowie krótszym wykręcił wynik o 3 bramki lepszy niż Ciro.Don Paolo pisze:Immobile w wieku Moraty strzelał gole dla Genoi.PaoloRossi-1982 pisze:Porównaj sobie dotychczasowe statystyki w karierze moraty i Immobile. Dziękuje, dobranoc.tenAntek pisze: Nasz rywal w Champions League BVB może jedynie marzyć o posiadaniu napastnika klasy Moraty, który gdyby był w Dortmundzie to miałby tam pewny plac. Podobnie gdyby Alvaro był Włochem-zdecydowanie byłby podstawowym atakującym Squadra Azurra.
Porównując statystyki z obecnego sezonu gdzie obaj mają po 8 goli i 3 asysty tak czy siak lepiej wypada Hiszpan, albowiem strzela bramkę 30 minut częściej niż Włoch.
Ty naprawdę jesteś hejterem Moraty skoro nawet jego nazwisko piszesz z małej litery w przeciwieństwie do nazwiska nieruchomego Włocha :doh:
Heh... Widzę, że słynny skrzydłowy Jorge "Malaka" Martinez ciągle odbija się czkawką fanom Juve i tamten koszmarny transfer budzi obawy co do sensu kupowania innych piłkarzy jednego sezonuWojtek pisze:Dokładnie! Vazquez w wieku 25 lat gra dopiero pierwszy dobry sezon?! Nie wiem jak grał i gdzie grał wcześniej ale słychać o nim nie było...Zampariani nieźle na nim zarobi a goścu za rok-dwa zniknie ;D Lepiej brać kogoś pewniejszego i ogranego już w LM.Shadow Marshall pisze:Allan, Vasquez i Dybala - same koty w worków. Już lepiej wziąć jakichś typów z łapanki. Wolałbym już wydać fortunę na Verrattiego i Pastore niż na te wynalazki.
Juras_Senat pisze:
Malaka to był gość
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2015, 13:30 przez tenAntek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
To ciekawe, bo rzeczony Pastore przed transferem do PSG za gruby hajs zagrał jeden dobry sezon, w tej samej drużynie co Dybala i Vasquez. :roll:Shadow Marshall pisze:Allan, Vasquez i Dybala - same koty w worków. Już lepiej wziąć jakichś typów z łapanki. Wolałbym już wydać fortunę na Verrattiego i Pastore niż na te wynalazki.
Malaka to był gość "jednej bramki", no może "jednego meczu".tenAntek pisze:Heh... Widzę, że słynny skrzydłowy Jorge "Malaka" Martinez ciągle odbija się czkawką fanom Juve i tamten koszmarny transfer budzi obawy co do sensu kupowania innych piłkarzy jednego sezonuWojtek pisze: Dokładnie! Vazquez w wieku 25 lat gra dopiero pierwszy dobry sezon?! Nie wiem jak grał i gdzie grał wcześniej ale słychać o nim nie było...Zampariani nieźle na nim zarobi a goścu za rok-dwa zniknie ;D Lepiej brać kogoś pewniejszego i ogranego już w LM.

- PaoloRossi-1982
- Juventino
Boże, widzisz i nie grzmisz... prosty przykład - morata nigdy, ale to przenigdy nie strzelił w sezonie więcej niż 10 bramek. 10 bramek! Będąc hiszpanem wychowanym w lidze hiszpanskiej, gdzie 10 goli to napastnicy strzelają w 5 kolejek czasami...tenAntek pisze: pierdoły o mega statsach moraty
Immobile - 22 bramki w zeszłym sezonie, bedac tylko rok starszym od Moraty, król strzelców cięzkiej dla napastników Serie A.
Jeszcze jakieś pytania? Czy przytoczycie statystyki moraty z turnieju U12?
:lol:
- zahor
- Juventino
Ja mam pytanie. Na jakiej podstawie piszesz ze Serie A jest "ciezka dla napastnikow", skoro goli pada w niej mniej wiecej podobna ilosc co w Hiszpanii, a poziom jest nizszy?PaoloRossi-1982 pisze: Immobile - 22 bramki w zeszłym sezonie, bedac tylko rok starszym od Moraty, król strzelców cięzkiej dla napastników Serie A.
Jeszcze jakieś pytania?
- PaoloRossi-1982
- Juventino
To pytanie to prowokacja, prawda? Interesujesz się ligą włoską i piłką w ogóle, dłuzej niz od 2009 roku? :lol: Pytanie jest aż tak absurdalne, że nie wiem co odpowiedzieć, więc przemilczę.zahor pisze: Ja mam pytanie. Na jakiej podstawie piszesz ze Serie A jest "ciezka dla napastnikow", skoro goli pada w niej mniej wiecej podobna ilosc co w Hiszpanii, a poziom jest nizszy?
PS
Tuttosport pisze dziś o tym, że interesujemy się Vasquezem - kolejny po moracie noname.
- PlanetJuve
- Juventino
Podaj dwa przykłady Hiszpańskiego napastnika który strzela 10 bramek w 5 kolejkachPaoloRossi-1982 pisze:Boże, widzisz i nie grzmisz... prosty przykład - morata nigdy, ale to przenigdy nie strzelił w sezonie więcej niż 10 bramek. 10 bramek! Będąc hiszpanem wychowanym w lidze hiszpanskiej, gdzie 10 goli to napastnicy strzelają w 5 kolejek czasami...tenAntek pisze: pierdoły o mega statsach moraty
Immobile - 22 bramki w zeszłym sezonie, bedac tylko rok starszym od Moraty, król strzelców cięzkiej dla napastników Serie A.
Jeszcze jakieś pytania? Czy przytoczycie statystyki moraty z turnieju U12?
:lol:

Immobile chyba grał już któryś rok z kolei w Serie A, a pierwszy jaki miał to już ci kolega wyżej napisał...
Napisał koleś który zadał to pytanie:PaoloRossi-1982 pisze:To pytanie to prowokacja, prawda? Interesujesz się ligą włoską i piłką w ogóle, dłuzej niz od 2009 roku? :lol: Pytanie jest aż tak absurdalne, że nie wiem co odpowiedzieć, więc przemilczę.zahor pisze: Ja mam pytanie. Na jakiej podstawie piszesz ze Serie A jest "ciezka dla napastnikow", skoro goli pada w niej mniej wiecej podobna ilosc co w Hiszpanii, a poziom jest nizszy?
Jak dobrze że masz już dwie kartki. Widać, że po nie udnych dla ciebie walentynkach odbijasz sobie na forum 8) Skończ tą marność i dorośnij panie "dojrzały"..PaoloRossi-1982 pisze:
Chciało ci sie to pisać kiepie?
Ostatnio zmieniony 17 lutego 2015, 13:59 przez PlanetJuve, łącznie zmieniany 2 razy.