Liga Mistrzów 2011/12

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 marca 2012, 23:13

w tym sezonie inter zawsze potrafi poprawić mi zepsuty humor po naszym meczu :D nie mogli przejść dalej ale jednocześnie zdobyli punkty do rankingu :D jak zobaczyłem tą bramkę to prawie padłem :rotfl: :bravo:
odpaść w takim stylu, grając na własnym stadionie, liczę że w najgorszym razie interiści nie obejrzą swojej ekipy w LM minimum przez 1,5 roku( do początku sezonu 2013/14 :smile: ). po wypowiedziach na ich forum wnioskuję że wielu z nich tego nie wytrzyma :D my wytrwaliśmy tyle czasu, oni będą musieli do tego przywyknąć :smile: :bravo:

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2012, 23:15

Padnięcie na murawe przez Stankovica przy golu na 1:1 BEZCENNE! :smile:
Brawo OM , ale wątpie żeby z taką grą coś zdziałali. Napoli by ich rozwaliło.

Jednak mecz na który patrzałem na Bayern-Basel i nie żałuje. Kapitalne zawody Riberiego który zaliczył trzy asysty. Szkoda jednak że Gomezowi nie udało się strzelić piątego gola wtedy Messi nie byłby sam.

Fajnie że Bayern przeszedł bo oni obok Milanu,Barcy i Realu mają realne szanse za zwojowanie CL. Ja jednak chciałbym końcowego triumfu Napoli w Champions League.

Pluto

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 11 razy

Nieprzeczytany post 13 marca 2012, 23:26

Milito strzela, Inter odrabia straty, przeprowadza kolejne ataki, San Siro szaleje, realizator pokazuje Ranieriego a ja mysle sobie - nie ma szans, nie z tym gosciem na lawce. :smile:
Dziekuje Marsylii za ten piekny wieczor i Brandao za to jak uciszyl mediolanczykow.

dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 13 marca 2012, 23:29

a jutro polsat pokazuje Real - CSKA. Żenada.

FORZA JUVE!!!
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2012, 23:32

A niektórzy tutaj twierdzili lub twierdzą, że Gomez to "drewniak niegodny Juve"... :roll:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
mateusz6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2012, 23:41

deszczowy pisze:A niektórzy tutaj twierdzili lub twierdzą, że Gomez to "drewniak niegodny Juve"... :roll:
Pamiętam, że zostałem wyśmiany jak napisałem po pierwszym sezonie Gomeza w Bayernie, że chciałbym go w Juve. Byli eksperci, którzy pisali, że to drugi Amauri. Gomez może techniką nie powala, ale ma ten zmysł. Z nim w składzie zamiast Matriego pewnie byśmy mieli z 8 pkt więcej.

Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2012, 23:45

Jakoś zawsze byłem sceptyczny do Gomeza. Jak po bokach latają Robben z Riberym, a za plecami Muller, do tego Schwaini to nie dziwne, że pakuje bramke za bramką. Ale to tylko moja odosobniona opinia.
Co do LM to granda, że Polsat nie pokaże spotkania Napoli.

Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 marca 2012, 23:48

Nie porównujmy Matriego do Gomeza , bo to jakby porównać Pazziniego do Inzagiego.

Obrazek
mateusz6

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2012, 00:06

Też się mocno zdenerwowałem, że nie będzie Napoli w TV. Emocje na Santiago skończą się po 30 minutach gdy Ronaldo wbije drugą bramkę. Pewnie na kwadrans przed końcem będę już spał. Chelsea będzie chciała do końca wyrwać awans. To by było po stokroć ciekawsze spotkanie od Real-CSKA

Kiss

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 marca 2012, 01:44

Emocje sie juz dawno skonczyly, chyba ze ktos emocnjonuje sie tym ile Real wbije. Wtopa Polsatu dosc powazna.
A z tym Napoli w finale to nieprzesadzajmy. Za slaba defensywa i bramkarz, musieliby miec mase szczescia by ograc taka Barcelone. Nawet jesli atak maja lepszy od Katalonczykow to z tylu i na srodku jest cieniutko.

AVE JUVE!!!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2012, 06:57

Jak w polsacie moga pracowac tacy idioci zeby wybrac mecz Realu do jednej bramki , zamiast emocje z Londynu ? :/ mam gdzies ich marna stacje skusze sie na Napoli po sieci :P

Sorek21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2012, 07:23

Borek jest fanem Realu.Może mu obiecali wyjazd na mecz.

Marianb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2012, 10:35

kiss pisze:A z tym Napoli w finale to nieprzesadzajmy. Za slaba defensywa i bramkarz, musieliby miec mase szczescia by ograc taka Barcelone.
...albo masę szczęścia i trafić na kogoś z trójki Benfica, Apoel, Marsylia. :)
Takie drużyny jak np. Real, Bayern, czy Barcelona będzie ciężko im ograć.
dawid91 pisze:a jutro polsat pokazuje Real - CSKA. Żenada.
Dante93 pisze:Co do LM to granda, że Polsat nie pokaże spotkania Napoli.
mateusz6 pisze:Też się mocno zdenerwowałem, że nie będzie Napoli w TV.
Mecz Chelsea - Napoli będzie zdecydowanie ciekawszy. Chelsea po wtopie na wyjeździe, zależy na awansie. Chelsea będzie za wszelką cenę chciała ratować honor angielskich drużyn. W Lidze Europejskiej też za dobrze się narazie nie wiedzie angielskim klubom (np. porażki Manchesteru City i Manchesteru United)
Jeśli chodzi o Real na Polsacie to dali pod publiczkę :doh:

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2012, 10:53

Wiadomo, Gomez to napastnik przynajmniej o klasę lepszy od Matriego a ich skuteczność jest nieporównywalna, jednak pamiętajmy, kto jednemu i drugiemu wypracowuje sytuacje. Gomez sam sobie bardzo rzadko coś stwarza a asystują mu Robben, Ribery, Muller, Kroos, Schweinsteiger. Tymczasem Matri musi liczyć na Pepe, Vucinica, Pirlo i tylko ten ostatni zazwyczaj wywiązuje się ze swojej roli. Tak czy siak, jeśli mielibyśmy zawodnika Bayernu zamiast Matriego to i tak mielibyśmy teraz parę punktów więcej.

Co chodzi o Inter: Ranieri znowu pokazał swoje nieudacznictwo. Tak naprawdę można by tutaj nie winić Siwego, jednak jego drużyny mają w sobie to coś, że potrafią frajerzyć w sposób niesamowity.
To co zrobił Lucio ze Stankoviciem to jakaś porażka

Obrazek
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2012, 11:09

Przewidywałem, że Bayern pokona i wyeliminuje Basel, ale jednak 7:0 robi wrażenie :shock: W Bundeslidze ciężko będzie im dogonić rozpędzoną Borussię, więc zapewne skupią się na CL. Właśnie w Bayernie, a także Milanie i Realu upatruję zespoły, które są w stanie pokonać Barcę.

Emocjonująca końcówka w Mediolanie, ale jednak Marsylia górą. Brandao ostatnio przeżywa mały renesans :wink:

Nie uważam, że mecz Realu z CSKA będzie mniej emocjonujący niż mecz w Londynie. Real będzie chciał zapewne atakować, ale CSKA też pewnie się nie podda. Z kolei nie zdziwię się, jeśli Napoli postawi na defensywną taktykę, a mecz będzie twardy i nudny.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
ODPOWIEDZ