Kontuzje
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Rinaudo miał operację w październiku i miał wrócić po 3 miesiącach w styczniu. Taka była oficjalna wersja. A My w marcu [!] dowiadujemy się, że przeszedł kolejną operację i znowu 3 miesiące do powrotu sprawności.
De Czelje doznał kontuzji w meczu z Milanem pod koniec października i przerwa miała potrwać 3 miesiące. Czyli miał wrócić na początku Lutego. Mamy 4 marca i nie zanosi się na to, że zostanie powołany na rewanż [!] z Milanem.
Nasz sztab medyczny to jakiś kabaret.
De Czelje doznał kontuzji w meczu z Milanem pod koniec października i przerwa miała potrwać 3 miesiące. Czyli miał wrócić na początku Lutego. Mamy 4 marca i nie zanosi się na to, że zostanie powołany na rewanż [!] z Milanem.
Nasz sztab medyczny to jakiś kabaret.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Ha!
Dopadła mnie klątwa Vinovo.
Zerwałem więzadło w kolanie.

- Donnie
- Juventino
Zapomniałem już, że mamy w ogóle takiego grajka, jak De Ceglie. Czy jego powrót wniósłby jakąś jakość do defensywy? Kwestia dyskusyjna. O Rinaudo to nawet nie wspominam, ciężko go w ogóle nazwać naszym zawodnikiem. Pewnie zamknie swój bilans meczów w naszych barwach na jednym występie.
- Eric6666
- Juventino
właśnie za mało alkoholu ;d po alkoholu ciało człowieka staje się mniej kontuzjogenne, byłeś świadkiem jak koleś potrącił pijaczka przy koło 100 km/h wywaliło dziadka w powietrze i przeżył, bo miał taką ilość alkoholu w sobie;d więc nic tylko dbać o zdrowie i pić;dLypsky pisze:Mniej alkoholu.Juras_Senat pisze:Ha!
może to byłby lek Juventusu? Krasic w końcu odzyskałby fantazję w dryblingu;d Iaquinta widziałby 2 bramki, to może raz na 2 strzały trafiałby w właściwą? Melo odradzam, bo skoro na trzeźwo jest agresywny, to po alkoholu nie chce wiedzieć co by robił;d
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Po alkoholu jestem nieśmiertelny i śpię w skarpetkach. :CEric6666 pisze:właśnie za mało alkoholu ;d po alkoholu ciało człowieka staje się mniej kontuzjogenne, byłeś świadkiem jak koleś potrącił pijaczka przy koło 100 km/h wywaliło dziadka w powietrze i przeżył, bo miał taką ilość alkoholu w sobie;d więc nic tylko dbać o zdrowie i pić;dLypsky pisze:Mniej alkoholu.Juras_Senat pisze:Ha!
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Budowa nowego stadionu się kończy to chyba czas by pomyśleć nad jakimś nowy ośrodkiem treningowym zdala od Vinovo. Niestety, ale tu się już nic nie da zrobić kogo byśmy nie zatrudnili to nic to nie da...
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Pamiętam jak Real, w 2000 roku, sprzedał tereny na których był ich ówczesny ośrodek treningowy miastu za 400 mln euro i zbudował nowy, gdzieś na obrzeżach Madrytu, za połowę tej ceny. Może dało by się przeprowadzić podobną operację u nas?Moonk pisze:Budowa nowego stadionu się kończy to chyba czas by pomyśleć nad jakimś nowy ośrodkiem treningowym zdala od Vinovo. Niestety, ale tu się już nic nie da zrobić kogo byśmy nie zatrudnili to nic to nie da...

Oczywiście nasza sytuacja jest zgoła inna, o ile pamiętam oni uzyskali taką cenę dzięki temu, że ich baza treningowa była umiejscowiona w ścisłym centrum miasta,.
- deszczowy
- Juventino
- jarmel
- Redaktor
Tylko, że nasz ośrodek już jest na jakimś totalnym zadupiuJuras_Senat pisze:Pamiętam jak Real, w 2000 roku, sprzedał tereny na których był ich ówczesny ośrodek treningowy miastu za 400 mln euro i zbudował nowy, gdzieś na obrzeżach Madrytu, za połowę tej ceny. Może dało by się przeprowadzić podobną operację u nas?Moonk pisze:Budowa nowego stadionu się kończy to chyba czas by pomyśleć nad jakimś nowy ośrodkiem treningowym zdala od Vinovo. Niestety, ale tu się już nic nie da zrobić kogo byśmy nie zatrudnili to nic to nie da...![]()
Myślę, że jak zakończy się budowa stadionu to wezmą się w końcu za te Vinovo, bo chyba tylko ślepy nie widzi tego problemu.
#AllegriOut
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Pytanie za 100 pkt. O czym rozmawiał Elkann z DeCeglie podczas wizyty w Vinovo?
a) O tym, kiedy wraca, bo sztab medyczny nie wie.
b) O tym, jaki świetny mecz zagrał z Milanem w październiku.
c) O tym, czy Ashton Kutcher to jakaś dalsza rodzina.
d) O tym, że jego powrót będzie naszym największym wzmocnieniem a on sam jest ważną częścią obecnego projektu.
a) O tym, kiedy wraca, bo sztab medyczny nie wie.
b) O tym, jaki świetny mecz zagrał z Milanem w październiku.
c) O tym, czy Ashton Kutcher to jakaś dalsza rodzina.
d) O tym, że jego powrót będzie naszym największym wzmocnieniem a on sam jest ważną częścią obecnego projektu.