Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Cabrini_idol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 grudnia 2015, 20:21

700 euro w kielni i koczować na konika przed stadionem minumum 2 godziny przed meczem ;) tak czy siak powodzenia :)

Obrazek
howik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2015, 21:15

Panowie dostalem prezent - bilet na mecz z Palermo 17 kwietnia, czy ktos sie wybiera na mecz?

CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
Maku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 grudnia 2015, 11:10

Majkel93 pisze:Witam, jestem nowy na forum więc przepraszam za jakiekolwiek błędy związane z popełnieniem tego postu. Chciałbym zapytać czy może ktoś orientuje się jak kupić bilety na mecz 16-marca-2016? Z góry dzieki za odpowiedź.
Podbijam, też chciałbym wybrać się na ten mecz. Tylko czy jest w ogóle szansa dostać się na sektor gości nie będąc zrzeszonym w stowarzyszeniu?

Obrazek
mazi26

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 18 stycznia 2016, 16:52

Siema, a czy ktoś się wybiera do Turynu na mecz z Romą w niedzielę?

mazi26

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 lutego 2016, 21:52

Siema, ktoś się wybiera do Turynu na mecz z Napoli?

Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 9 razy

Nieprzeczytany post 04 marca 2016, 12:55

Cześć i czołem, koledzy mam pytanie. Wybieram się na mecz :dance:
Mam dwie opcje, pierwsza to 01.05 z Carpi i druga 15.05 z Sampą. Ten drugi zapowiada się atrakcyjniej gdyż zapewne odbędzie się dekoracja Mistrzów :juve: I teraz pytanie: czy w związku z tym faktem bilety będą droższe bądź trudniej dostępne? Czy zakupienie karty za 50 ojro w czymś pomoże? Wszelakie porady mile widziane od tych którzy na JS już byli mile widziane.

:allegri: na śmietnik
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 04 marca 2016, 14:19

Chcesz jechać sam we własnym zakresie ? Jeżeli tak to na takie mecze bilety będą do nabycia w kasach i kupisz taniej niż 50 ojro. Gdyby to był mecz z czołówką to we własnym zakresie raczej nie dostaniesz się na stadion. Jak coś to pisz na priv...

Obrazek
Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2016, 16:32

A da się inaczej niż nie we własnym zakresie? Karta kibica nie ułatwi w kupieniu biletów? Rozumiem, że żadnej sprzedaży przez internet nie będzie?

MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 04 marca 2016, 17:47

W tym przypadku nie da się bo musiałbyś do Drughi należeć więc wyjazd na własną rękę. Myślę, że na Sampę, Carpi dasz radę wejść na stadion z tym, że jeśli Juve zdobędzie scudetto ( co jest oczywiste ) to możesz się nie dostać bo biletów może już nie być a pierwszeństwo jak wiadomo mają posiadacze karnetów...możesz obserwować stronę :

http://www.listicket.com/ticketing/home.html

Załóż sobie konto i bądź czujny, uda Ci się wyjechać na mecz...karta kibica obowiązuje na meczach wyjazdowych...

Obrazek
gawron

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2016, 17:56

Nie chcę wyjść na gnoja, ale ten temat był już poruszany i dam sobie serce wyjąć, że z łatwością znajdziesz odpowiedzi na te pytanie. Wiem, bo sam pytałem 4 lata temu. :prochno:

Bobby X

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2016, 18:06

alessandro1977 pisze:W tym przypadku nie da się bo musiałbyś do Drughi należeć więc wyjazd na własną rękę. Myślę, że na Sampę, Carpi dasz radę wejść na stadion z tym, że jeśli Juve zdobędzie scudetto ( co jest oczywiste ) to możesz się nie dostać bo biletów może już nie być a pierwszeństwo jak wiadomo mają posiadacze karnetów...możesz obserwować stronę :

Załóż sobie konto i bądź czujny, uda Ci się wyjechać na mecz...karta kibica obowiązuje na meczach wyjazdowych...
Właśnie konkretnie o to mi chodzi czy mecz z dekoracją jest trudniejszy do obejrzenia. W sensie kupna biletów. Dzięki alessandro1977.

juvemaroko

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 marca 2016, 11:16

Na listicket.com bedzie ciezko zdobyc bilet na ostatnim spotkanie zwlaszcza jesli bedzie na 100% koronacja Juventus jako mistrza badz w razie wygranej to Juve zdobedzie scudetto niezaleznie od tego co sie zdarze gdzie indzie.
Jesli ci zalezy na ten mecz radze sprubowac jak najszybciej kupic bilet przez viagogo. Zaleta jest taka ze napewno ci sprzedaja bilet ale nie koniecznie na ten sektor gdzie chcialesz. Cena moze byc inna i efekt moze byc zupelnie inny niz sie spodziewalesz. Osobiscie wyprawa z Napoli byla nieco drozsza niz przewidywalem ale spedzic 2 godzinie w Curva Sud z kibicami Fan klubu Drughi bylo spelnienie moich marzen od prawie 35 lat szczegolnie po tym jak Zaza zdobyl gola i nasze zainkasowali komplet punktow i wyprzedzili Napoli na czele tabelii.
Moim zdaniem jesli cie stac, masz czas to warto doplacic i byc pewien ze bedzie na ten ostani mecz, napewno nie pozalujesz! :hellyes:

Robaku

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2016, 12:07

Bobby X pisze:
alessandro1977 pisze:W tym przypadku nie da się bo musiałbyś do Drughi należeć więc wyjazd na własną rękę. Myślę, że na Sampę, Carpi dasz radę wejść na stadion z tym, że jeśli Juve zdobędzie scudetto ( co jest oczywiste ) to możesz się nie dostać bo biletów może już nie być a pierwszeństwo jak wiadomo mają posiadacze karnetów...możesz obserwować stronę :

Właśnie konkretnie o to mi chodzi czy mecz z dekoracją jest trudniejszy do obejrzenia. W sensie kupna biletów. Dzięki alessandro1977.
Bobby, żądne Drughi Ci nie jest potrzebne. Jakbyś gdzieś tam znalazł to masz kilka opcji:
a)nie masz żadnej karty i kupujesz ze sprzedazy otwartej, tj. nie masz preferencyjnego terminu zakupu. Kupujesz jak inni kibice nie posiadajacy karty. Na Carpi nie powinno być problemu, na Sampe jesli będzie świetowanie mistrzostwa problemy mogą być.
b) masz/ robisz kartę Juventus Member - ale tutaj jest problem do jej wyrobienia potrzebny jest wloski adres , wiec musisz miec jakiegos znajomka. Poniewaz karta wysyłana jest na adres włoski. Potem kupujesz w terminach preferencyjnych bilet na mecz. czyli bez problemu wchodzisz na Carpi i Sampe
c) robisz/masz kartę International Juventus Member - tutaj nie jest ci potrzebny zaden włoski adres i podobnie jak wyżej kupujesz bilet z pierszeństwem i nie martwisz się na brak biletu.
Info odnosnie JuveMemberow na stronie Juve

zoff

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 11 marca 2016, 10:54

Mam pytanie. Kiedy ustalona będzie data i godzina z Carpi?
Ostatnio zmieniony 11 marca 2016, 13:40 przez zoff, łącznie zmieniany 2 razy.

Obrazek
Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 11 marca 2016, 13:15

karpie 24.12 jak wzejdzie pierwsza gwiazdka ;)

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
ODPOWIEDZ