Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- Cabrini_idol
- Juventino
700 euro w kielni i koczować na konika przed stadionem minumum 2 godziny przed meczem
tak czy siak powodzenia 

- howik
- Juventino
Panowie dostalem prezent - bilet na mecz z Palermo 17 kwietnia, czy ktos sie wybiera na mecz?
CLK 320...........350Z
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
www.butybialystok.za.pl posiadam wiecej modeli
- Maku
- Juventino
Podbijam, też chciałbym wybrać się na ten mecz. Tylko czy jest w ogóle szansa dostać się na sektor gości nie będąc zrzeszonym w stowarzyszeniu?Majkel93 pisze:Witam, jestem nowy na forum więc przepraszam za jakiekolwiek błędy związane z popełnieniem tego postu. Chciałbym zapytać czy może ktoś orientuje się jak kupić bilety na mecz 16-marca-2016? Z góry dzieki za odpowiedź.

- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Cześć i czołem, koledzy mam pytanie. Wybieram się na mecz
Mam dwie opcje, pierwsza to 01.05 z Carpi i druga 15.05 z Sampą. Ten drugi zapowiada się atrakcyjniej gdyż zapewne odbędzie się dekoracja Mistrzów :juve: I teraz pytanie: czy w związku z tym faktem bilety będą droższe bądź trudniej dostępne? Czy zakupienie karty za 50 ojro w czymś pomoże? Wszelakie porady mile widziane od tych którzy na JS już byli mile widziane.

Mam dwie opcje, pierwsza to 01.05 z Carpi i druga 15.05 z Sampą. Ten drugi zapowiada się atrakcyjniej gdyż zapewne odbędzie się dekoracja Mistrzów :juve: I teraz pytanie: czy w związku z tym faktem bilety będą droższe bądź trudniej dostępne? Czy zakupienie karty za 50 ojro w czymś pomoże? Wszelakie porady mile widziane od tych którzy na JS już byli mile widziane.

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
Chcesz jechać sam we własnym zakresie ? Jeżeli tak to na takie mecze bilety będą do nabycia w kasach i kupisz taniej niż 50 ojro. Gdyby to był mecz z czołówką to we własnym zakresie raczej nie dostaniesz się na stadion. Jak coś to pisz na priv...

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 205 razy
W tym przypadku nie da się bo musiałbyś do Drughi należeć więc wyjazd na własną rękę. Myślę, że na Sampę, Carpi dasz radę wejść na stadion z tym, że jeśli Juve zdobędzie scudetto ( co jest oczywiste ) to możesz się nie dostać bo biletów może już nie być a pierwszeństwo jak wiadomo mają posiadacze karnetów...możesz obserwować stronę :
http://www.listicket.com/ticketing/home.html
Załóż sobie konto i bądź czujny, uda Ci się wyjechać na mecz...karta kibica obowiązuje na meczach wyjazdowych...
Załóż sobie konto i bądź czujny, uda Ci się wyjechać na mecz...karta kibica obowiązuje na meczach wyjazdowych...

- Bobby X
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 9 razy
Właśnie konkretnie o to mi chodzi czy mecz z dekoracją jest trudniejszy do obejrzenia. W sensie kupna biletów. Dzięki alessandro1977.alessandro1977 pisze:W tym przypadku nie da się bo musiałbyś do Drughi należeć więc wyjazd na własną rękę. Myślę, że na Sampę, Carpi dasz radę wejść na stadion z tym, że jeśli Juve zdobędzie scudetto ( co jest oczywiste ) to możesz się nie dostać bo biletów może już nie być a pierwszeństwo jak wiadomo mają posiadacze karnetów...możesz obserwować stronę :

- juvemaroko
- Juventino
Na listicket.com bedzie ciezko zdobyc bilet na ostatnim spotkanie zwlaszcza jesli bedzie na 100% koronacja Juventus jako mistrza badz w razie wygranej to Juve zdobedzie scudetto niezaleznie od tego co sie zdarze gdzie indzie.
Jesli ci zalezy na ten mecz radze sprubowac jak najszybciej kupic bilet przez viagogo. Zaleta jest taka ze napewno ci sprzedaja bilet ale nie koniecznie na ten sektor gdzie chcialesz. Cena moze byc inna i efekt moze byc zupelnie inny niz sie spodziewalesz. Osobiscie wyprawa z Napoli byla nieco drozsza niz przewidywalem ale spedzic 2 godzinie w Curva Sud z kibicami Fan klubu Drughi bylo spelnienie moich marzen od prawie 35 lat szczegolnie po tym jak Zaza zdobyl gola i nasze zainkasowali komplet punktow i wyprzedzili Napoli na czele tabelii.
Moim zdaniem jesli cie stac, masz czas to warto doplacic i byc pewien ze bedzie na ten ostani mecz, napewno nie pozalujesz! :hellyes:
Jesli ci zalezy na ten mecz radze sprubowac jak najszybciej kupic bilet przez viagogo. Zaleta jest taka ze napewno ci sprzedaja bilet ale nie koniecznie na ten sektor gdzie chcialesz. Cena moze byc inna i efekt moze byc zupelnie inny niz sie spodziewalesz. Osobiscie wyprawa z Napoli byla nieco drozsza niz przewidywalem ale spedzic 2 godzinie w Curva Sud z kibicami Fan klubu Drughi bylo spelnienie moich marzen od prawie 35 lat szczegolnie po tym jak Zaza zdobyl gola i nasze zainkasowali komplet punktow i wyprzedzili Napoli na czele tabelii.
Moim zdaniem jesli cie stac, masz czas to warto doplacic i byc pewien ze bedzie na ten ostani mecz, napewno nie pozalujesz! :hellyes:
- Robaku
- Juventino
Bobby, żądne Drughi Ci nie jest potrzebne. Jakbyś gdzieś tam znalazł to masz kilka opcji:Bobby X pisze:Właśnie konkretnie o to mi chodzi czy mecz z dekoracją jest trudniejszy do obejrzenia. W sensie kupna biletów. Dzięki alessandro1977.alessandro1977 pisze:W tym przypadku nie da się bo musiałbyś do Drughi należeć więc wyjazd na własną rękę. Myślę, że na Sampę, Carpi dasz radę wejść na stadion z tym, że jeśli Juve zdobędzie scudetto ( co jest oczywiste ) to możesz się nie dostać bo biletów może już nie być a pierwszeństwo jak wiadomo mają posiadacze karnetów...możesz obserwować stronę :
a)nie masz żadnej karty i kupujesz ze sprzedazy otwartej, tj. nie masz preferencyjnego terminu zakupu. Kupujesz jak inni kibice nie posiadajacy karty. Na Carpi nie powinno być problemu, na Sampe jesli będzie świetowanie mistrzostwa problemy mogą być.
b) masz/ robisz kartę Juventus Member - ale tutaj jest problem do jej wyrobienia potrzebny jest wloski adres , wiec musisz miec jakiegos znajomka. Poniewaz karta wysyłana jest na adres włoski. Potem kupujesz w terminach preferencyjnych bilet na mecz. czyli bez problemu wchodzisz na Carpi i Sampe
c) robisz/masz kartę International Juventus Member - tutaj nie jest ci potrzebny zaden włoski adres i podobnie jak wyżej kupujesz bilet z pierszeństwem i nie martwisz się na brak biletu.
Info odnosnie JuveMemberow na stronie Juve
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
karpie 24.12 jak wzejdzie pierwsza gwiazdka 

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?