Mecze Juve w TV
- Lypsky
- Juventino
Też jestem ciekaw jak to będzie i kiedy spodziewać się zmiany kanałów.Paulo pisze:Myślicie, że dotychczasowym abonentom zmienią kanały ? Ciężko znaleźć o tym informację. Bo w sumie w programie nadal widnieją Canal + Gol i Canal + Weekend.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- meda11
- Juventino
Gol i Weekend nie znikają tylko zmieniają nazwy na te Family i Family 2 + do swojej ramówki dostają to co było w kanałach nPremium. Tak ja to rozumiem.
Szczerze mówiąc te 119 zeta za ofertę sportową Canal+ i dodatkowo LM oraz zakupione niedawno prawa do ligowego żużla to nie jest wielka tragedia. Inna sprawa to to, że bajki o dopasowaniu pakietu do swoich oczekiwań za rozsądną cenę można o kant stołu...
Szczerze mówiąc te 119 zeta za ofertę sportową Canal+ i dodatkowo LM oraz zakupione niedawno prawa do ligowego żużla to nie jest wielka tragedia. Inna sprawa to to, że bajki o dopasowaniu pakietu do swoich oczekiwań za rozsądną cenę można o kant stołu...
- mateo369
- Juventino
nie jest tragedia? :shock: przecież do tej pory aby mieć wszystkie kanały sportowe c+ (nie licząc eurosportu) wystarczyło mieć abonament za 42 czy 48 zł (dokładnie nie pamiętam). Teraz żeby mieć to samo plus LM i Serie A które są na N-ce będę musiał dopłacać przeszło 70 zł?meda11 pisze:Szczerze mówiąc te 119 zeta za ofertę sportową Canal+ i dodatkowo LM oraz zakupione niedawno prawa do ligowego żużla to nie jest wielka tragedia.
Ostatnio zmieniony 21 marca 2013, 12:33 przez mateo369, łącznie zmieniany 2 razy.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- meda11
- Juventino
Nie, nie jest. Dostajesz LM, Serie A i Speedway Ekstraligę dodatkowo do oferty Canal+. Za ile Ty byś chciał te 3 dodatki (w tym ten moloch pt. LM)? Za 15-20 zł?mateo369 pisze:nie jest tragedia? :shock: przecież do tej pory aby mieć wszystkie kanały sportowe c+ (nie licząc eurosportu) wystarczyło mieć abonament za 42 czy 48 zł (dokładnie nie pamiętam). Teraz żeby mieć to samo plus LM i Serie A które są na N-ce będę musiał dopłacać przeszło 70 zł?meda11 pisze:Szczerze mówiąc te 119 zeta za ofertę sportową Canal+ i dodatkowo LM oraz zakupione niedawno prawa do ligowego żużla to nie jest wielka tragedia.
- mateo369
- Juventino
Ja aktualnie płacę 71 zł miesięcznie i mam wszystkie kanały filmowe i sportowe c+, mam eurosporty i pakiet HBO. Wg nowej oferty dokładnie to samo + TYLKO nSport będzie kosztować 199 zł :lol: Umówmy się, serie A i żużel jest w Polsce bardzo mało popularne, czyli za samą LM (którą nawiasem mówiąc mam teraz przez pół roku w wersji testowej za free) będę musiał dopłacić 130 zł. Paranojameda11 pisze:Nie, nie jest. Dostajesz LM, Serie A i Speedway Ekstraligę dodatkowo do oferty Canal+. Za ile Ty byś chciał te 3 dodatki (w tym ten moloch pt. LM)? Za 15-20 zł?
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Alex_10
- Juventino
mateo369 pisze:Ja aktualnie płacę 71 zł miesięcznie i mam wszystkie kanały filmowe i sportowe c+, mam eurosporty i pakiet HBO. Wg nowej oferty dokładnie to samo + TYLKO nSport będzie kosztować 199 zł :lol: Umówmy się, serie A i żużel jest w Polsce bardzo mało popularne, czyli za samą LM (którą nawiasem mówiąc mam teraz przez pół roku w wersji testowej za free) będę musiał dopłacić 130 zł. Paranojameda11 pisze:Nie, nie jest. Dostajesz LM, Serie A i Speedway Ekstraligę dodatkowo do oferty Canal+. Za ile Ty byś chciał te 3 dodatki (w tym ten moloch pt. LM)? Za 15-20 zł?
Ciekawie to u mnie wygląda. Głównie zależało mi aby mieć C+ sporty, umowę mam do sierpnia i przez 9 miechów mam płacić 28 zł(później 3 miesiące 56) i w tym mam wszystkie C+ filmowe i sportowe, dodatkowo teraz ten N sport i wszystko w HD. Sam jestem ciekawy czy będę mógł dociągnąć tą umowę do końca czy przystać na ich nowe warunki i płacić 5 razy tyle w moim przypadku.

- meda11
- Juventino
Nie możemy porównywać pakietów dla nowych (bo o migrujących na razie cisza) z pakietami, które otrzymaliśmy/wywalczyliśmy przy kończącej się umowie. Ceny obecne są dla ludzi, których na to stać, są noł-lajfami siedzącymi przed TV po kilka godzin dziennie i wszelkiej maści januszy, którzy rzuca się na "nowe". Minie kilka miesięcy, wejdą promocje i wtedy będziemy gadać. Co nie zmienia faktu, że parowanie kart z dekoderami i działanie multiroomu ssie. Ciekaw jestem jak będzie z tymi migracjami - niektórzy mają ponad rok ważne umowy na korzystnych warunkach i w dobie pakietów nc+ właściciele platformy są stratni.
- Alex_10
- Juventino
No racja, ale powiedzmy że dostanę pismo przed zakończeniem umowy że przechodzę do nc+ na oferowanych warunkach to im podziękuję. Jeszcze są negocjacje ale jeśli widzę że c+ sport dostępny jest od 119 zł to dużo pewnie nie ugram i pewnie nie tylko ja podziękuję im za taką współpracę..
Ciekawe też jak to będzie wyglądało z tym C+ sport, jeśli jest 1 sportowy kanał a transmisji na weekendzie mnóstwo już nie mówię o trwających w tym samym czasie.
Ciekawe też jak to będzie wyglądało z tym C+ sport, jeśli jest 1 sportowy kanał a transmisji na weekendzie mnóstwo już nie mówię o trwających w tym samym czasie.
- meda11
- Juventino
- pan Zambrotta
- Juventino
tak.Bukol87 pisze:Czyli 119zł miesięcznie za to by móc oglądać to co jest teraz w C+ i N?
Naprawdę ktoś uważał, że oni się łączą po to, by klient miał taniej ? :lol:
Ogólnie uważam telewizję za rozrywkę dla Januszów, na wymarciu wśród ludzi bardziej ogarniętych. Za nc+ i inne cyfrowe polsaty dziękuję, nie skorzystam. Siedzieć po pracy z piwem w łapie i oglądać jakieś tańce na lodzie czy inne Megahity na polsacie nie jest moją definicją odpoczynku i spędzania wolnego czasu. Oferta nc+ tylko mnie utwierdziła w tym przekonaniu. Mecz w HD obejrzę w necie, filmy też z neta, informacje ze świata też z neta. Miesięcznie za internet płacę 60 zł, naprawdę komuś się chce jeszcze dopłacać za telewizję śniadaniową ?