Forumowicz od A do Z - vol.2
- January
- Juventino
SpokojnieKamex22 pisze:Wiem, wiemJuveR pisze:To jest chyba jednak Pan JanuaryKamex22 pisze:Ja głosuję na pana StyczniaPowód chyba zna, ostatnio mu go przedstawiłem
Zresztą nie wiem. Parę postów temu była dyskusja o tym imieniu.
Zresztą co za różnica, grunt, że wiadomo o kogo chodzi
Jakbym miał kumpla Januarego też bym mówił per "Styczeń", chyba że by się wkurzał na to. Tak więc jeśli obraziłem Pana Januarego, to przepraszam i nie miałem takiego zamiaru

Już po raz drugi rozwinęła się dyskusja na temat mojego nicku

Ps. Za 4 dni mam imieniny

:rotfl:jakiś geniusz z fcinter.pl pisze: co do Taidera to zagrał super - w swojej strefie czyścił praktycznie wszystko i te piły kilkudziesięciometrowe grane co do milimetry majstersztyk - powiedziałbym, że był nawet lepszy od tego vidala
- Majos
- Juventino
Ludzi, przecież z tymi Imieninami zakrawa o przekupstwo ! Mam dla Was lepszego kandydata, jestem nim jaJanuary pisze:SpokojnieKamex22 pisze:Wiem, wiemJuveR pisze: To jest chyba jednak Pan JanuaryZresztą nie wiem. Parę postów temu była dyskusja o tym imieniu.
Zresztą co za różnica, grunt, że wiadomo o kogo chodzi
Jakbym miał kumpla Januarego też bym mówił per "Styczeń", chyba że by się wkurzał na to. Tak więc jeśli obraziłem Pana Januarego, to przepraszam i nie miałem takiego zamiaru
Ja sie nie obrażam
Może być Styczeń
A co do mojej kampanii to muszę powiedzieć chłopakom żeby zamiast "tera" śpiewali "teraz" bo to wstyd...
Już po raz drugi rozwinęła się dyskusja na temat mojego nicku
Ps. Za 4 dni mam imieniny

- Kamex22
- Juventino
Majos z tego co zauważyłem to przepis na sukces jest bardzo prosty
Wstawiasz do avataru fajną laskę, a na forum chwalisz się publicznie zdolnościami własnego odbytu
przynajmniej 30 dodatkowych głosów zapewnione 

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Rozumiem, że to taki nowy kretyński top trend dzięki któremu dzisiejsza młodzież czuje się bardziej freszi/dżezi w gronie swoich psiapsiółek?Kamex22 pisze:a na forum chwalisz się publicznie zdolnościami własnego odbytu![]()
- Jack
- Juventino
nie,to po prostu kolejny dowód na kretyństwo dzisiejszej młodzieży.Siewier pisze:Rozumiem, że to taki nowy kretyński top trend dzięki któremu dzisiejsza młodzież czuje się bardziej freszi/dżezi w gronie swoich psiapsiółek?Kamex22 pisze:a na forum chwalisz się publicznie zdolnościami własnego odbytu![]()
- Kamex22
- Juventino
Nie, to po prostu nawiązanie do poprzedniej ankiety, gdzie większość tak właśnie tłumaczyła wybór osoby, na którą głosowała... To że ankiety są prowadzone w sposób humorystyczny i bez kopania pod sobą dołków, nie oznacza, że "ta" młodzież jest skretyniała... Ciekawe ile lat ma Jack, na pewno z 50, a całą młodość spędził ucząc się, żeby zostać poważnym człowiekiem, który boi się choćby luźnych powiązań z kretynami...Jack pisze:nie,to po prostu kolejny dowód na kretyństwo dzisiejszej młodzieży.Siewier pisze:Rozumiem, że to taki nowy kretyński top trend dzięki któremu dzisiejsza młodzież czuje się bardziej freszi/dżezi w gronie swoich psiapsiółek?Kamex22 pisze:a na forum chwalisz się publicznie zdolnościami własnego odbytu![]()
Tak psiapsiółki lecą na różne zdolności anusów...
- Azrael
- Juventino
Siewier pisze:Rozumiem, że to taki nowy kretyński top trend dzięki któremu dzisiejsza młodzież czuje się bardziej freszi/dżezi w gronie swoich psiapsiółek?
Nie no proszę Was. Nie róbcie z 70-letnich emerytów narzekających "na tą dzisiejszą młodzież". Pisane takich frazesów przez Was, przybiera to nieco ironiczną formę... 8)Jack pisze:nie,to po prostu kolejny dowód na kretyństwo dzisiejszej młodzieży.
No i co "kretyńskiego" jest w odbytnicy? Zwykła część ciała, jak każda. :C
Pozdrawiam!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Głos na Januarego. Walcz!
Dla mnie Skinhead to buractwo.
Tak, dobrze rozumiesz, jestem dzisiejszą młodzieżą i dobrze mi z tym, nie czuję się gorszy od wczorajszej. Napisałem, że "umiem czytać dupą", aby poczuć się lepiej w gronie forumowiczów. Ankietę wygrałem, sam przyznałem, że nie przypuszczałem, iż głosy na mnie będą oddawane w takich okolicznościach przyznając nawet, że to żałosne.Siewier pisze:Rozumiem, że to taki nowy kretyński top trend dzięki któremu dzisiejsza młodzież czuje się bardziej freszi/dżezi w gronie swoich psiapsiółek?Kamex22 pisze:a na forum chwalisz się publicznie zdolnościami własnego odbytu![]()
Dla mnie Skinhead to buractwo.
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Oczywiście, że ktoś nazwie te wasze pożal się boże /trudno to nazwać/ kretynizmem to ma 70 lat na karku i za grosz poczucia humoru, racjaAzrael pisze:Nie no proszę Was. Nie róbcie z 70-letnich emerytów narzekających "na tą dzisiejszą młodzież". Pisane takich frazesów przez Was, przybiera to nieco ironiczną formę... 8)

Byleś już z tym u jakiegoś terapeuty czy dopiero zaczynasz się żalić?szczypek pisze:Dla mnie Skinhead to buractwo.
Z mojej strony EOT.
- Azrael
- Juventino
Kolego, jeśli miałeś takie dobre intencje (a nie obrażanie kogoś) to popełniłeś podstawowy błąd: nie "podciągniesz" poziomu żadnej dyskusji, czy to na forum, czy to w Sejmie, czy to na podwórku, jeśli zamiast argumentów będziesz używał inwektyw i obrażał innych. Nie tędy droga!Siewier pisze:Oczywiście, że ktoś nazwie te wasze pożal się boże /trudno to nazwać/ kretynizmem to ma 70 lat na karku i za grosz poczucia humoru, racjaDzięki takim pierdołom zabawa znowu padnie, bo większość zaglądająca tutaj widząc takie ihy i ahy w kółku wzajemnego odzbytu nie ma ochoty dalej się w lekturę tematu zagłębiać, i mają rację. Jak dalej to będzie tak wyglądać to zabawa przestanie być reklamowana na stronie i będziecie ponownie kisić się we własnym gronie, panowie cwaniaczkowie. Tak jak generalnie jakoś szczególnie mnie ta zabawa nie rusza, tak pomóc chciałem, bo wiem, że innych to interesuje, jak i inne tego typu zabawy. Nie mniej, czegoś takiego reklamować na stronie zamiaru nie mam - jakiś względny poziom musi być - pieprzenie o odbytach przez kilka stron takowego nie trzyma
Poza tym to (na miłość boską!

Pozdrawiam!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Liczba głosów a ankiecie nie spada poniżej 50. Jeśli nie chcesz reklamować zabawy na stronie, to nie rób tego. Ja przez cały tydzień trwania ankiety, gdy sam w niej byłem, czekałem na taki gest z Twojej strony i się nie doczekałem, więc przy takim szantażu u mnie nic nie wskórasz.Siewier pisze:Jak dalej to będzie tak wyglądać to zabawa przestanie być reklamowana na stronie i będziecie ponownie kisić się we własnym gronie, panowie cwaniaczkowie.
Dopiero zaczynam. Więcej znajdziesz już za kilkanaście dni w moim alfabecie.Siewier pisze:Byleś już z tym u jakiegoś terapeuty czy dopiero zaczynasz się żalić?szczypek pisze:Dla mnie Skinhead to buractwo.
- Mrówa
- Juventino
Kurde Siewier, weź się lepiej zacznij bać.Ty, Ty, Ty...obmierzły Skinheadzie :!:szczypek pisze:Dopiero zaczynam. Więcej znajdziesz już za kilkanaście dni w moim alfabecie.Siewier pisze:Byleś już z tym u jakiegoś terapeuty czy dopiero zaczynasz się żalić?szczypek pisze:Dla mnie Skinhead to buractwo.

- mnowo
- Qualità Juventino
To czemu nie założymy od razu kilku tematów w dziale "Kibice", może o jakichś wydzielinach z uszu albo tego typu rzeczach, w końcu nic co ludzie nie jest mi obce! Ludzie... Czy naprawdę już tak nisko upadliśmy?... :doh:Azrael pisze:Poza tym to (na miłość boską!), ten temat jest o kibicach, o nas samych. Każdy (lub prawie każdy) z nas ma odbyt, pije wódkę, przeklina, uprawia seks, a niektórzy może nawet mają upodobania w seksie analnym. Skoro ten temat ma być naprawdę o NAS, to nie powinniśmy tworzyć jakichś tematów tabu i dyskutować tylko o sprawach "politycznie poprawnych", bo to tworzy sztuczną atmosferę.
W pełni zgadzam się z Siewierem, przykro mi...
- Azrael
- Juventino
Stary, jeśli interesują wydzieliny z uszu, jeśli znajdziesz do tego rozmówców (ja się mogę przyłączyćmnowo pisze:To czemu nie założymy od razu kilku tematów w dziale "Kibice", może o jakichś wydzielinach z uszu albo tego typu rzeczach, w końcu nic co ludzie nie jest mi obce! Ludzie... Czy naprawdę już tak nisko upadliśmy?... :doh:
W pełni zgadzam się z Siewierem, przykro mi...
Przykro Ci się zgadzać z Siewierem?

Pozdrawiam!