Kontuzje

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2011, 12:46

stahoo pisze:
Kubba pisze: Ale ciekawe co z Melo? Oby wszystko ok...
(...) po meczu zacieszał na płycie boiska latając od "przybitej piatki" do "przybitej piatki". Więc mam nadzieję, że nic poważnego :)
Tego akurat nie widziałem. Także chyba to dobry znak i nic mu nie jest :smile:

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2011, 17:00

Ufff ale odetchnąłem z ulgą kiedy okazało się ze z Matrim wszystko OK i zagra w natępnym meczu! Bez niego byłaby znowu lipa w ataku.

Mam nadzieje że kontuzja go nie spotka przynajmniej do końca sezonu.
GRANDE MATRI!

playmaker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2011, 17:04

<<W@jTEk>> pisze:Ufff ale odetchnąłem z ulgą kiedy okazało się ze z Matrim wszystko OK i zagra w natępnym meczu! Bez niego byłaby znowu lipa w ataku.
Bullshit!
DP i Toni daliby radę, i Iaq wrocił

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lutego 2011, 17:09

pmx10 pisze:
<<W@jTEk>> pisze:Ufff ale odetchnąłem z ulgą kiedy okazało się ze z Matrim wszystko OK i zagra w natępnym meczu! Bez niego byłaby znowu lipa w ataku.
Bullshit!
DP i Toni daliby radę, i Iaq wrocił
Del Piero nie wytrzymuje całego meczu, a gry Iaquinty z wczorajszego meczu nie chce nawet komentować!!

Smok-u

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 lutego 2011, 19:05

pmx10 pisze: DP i Toni daliby radę, i Iaq wrocił
Vicek to największy ogór w drużynie. Radzę zacząć to dostrzegać. Czekam na info, że odszedł i nie wróci, dlatego bardzo się cieszę ,że Matri nie połamał tych żeber! :)

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 17:47

Aque tracimy na 2 kolejki, szkoda, że nie zagra z Milanm, bo teraz gdy jest pod presją i ....pod formą, taki mecz byłby dobrą odpowiedzią co do jego wykupu. Niemniej jednak i tak nie nałapał tych kontuzji dużo :roll:

Sissoko wypada na 2 miechy, czyli praktycznie ma już po sezonie. Akurat teraz, kiedy mógłby wskoczyć na miejsce Alberto i pokazać, że umie grać. Osobiście odbieram tę informację jako koniec przygody Momo z Juventusem.

Obrazek
nowik92

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2011, 21:21

Już widzę, że po meczu z Bolognia pożegnamy się i z VI, ale jakoś mnie to nie boli...

Obrazek
Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2011, 19:15

Sissoko zakończył sezon, a na listę kontuzjowanych trafili Grosso i Hasan.

http://www.tuttosport.com/calcio/serie_ ... +Grosso+ko

Ale chyba już nikogo to nie dziwi? ;)

Simi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2011, 19:18

Sissoko tą kontuzją przypieczętował to że odejdzie po sezonie. Na co komu w klubie piłkarz który będzie się non stop leczył. Szkoda bo kiedyś grał bardzo dobrze.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 01 marca 2011, 21:54

Simi pisze:Sissoko tą kontuzją przypieczętował to że odejdzie po sezonie. Na co komu w klubie piłkarz który będzie się non stop leczył. Szkoda bo kiedyś grał bardzo dobrze.
Dokładnie, zresztą sam o tym wspomnialem.
Mnie natomiast boli, że milan ma zlatana, inter eto'o, napoli Cavaniego, udinese Di Natale, my mieliśmy Quaglierelle to oczywiście nasz najlepszy strzelec doznał tak poważnej kontuzji a Ci grają non stop. Jakby tego było mało, Di Natale był u nas już jedną nogą :roll:
Zwracam na to uwagę, ponieważ w moim odczuciu, analizując wszystkie kontuzje, to właśnie ta Fabio, miał największy wpływ na nasz upadek :|

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2011, 22:47

Dragon pisze:
Simi pisze:Sissoko tą kontuzją przypieczętował to że odejdzie po sezonie. Na co komu w klubie piłkarz który będzie się non stop leczył. Szkoda bo kiedyś grał bardzo dobrze.
Dokładnie, zresztą sam o tym wspomnialem.
Mnie natomiast boli, że milan ma zlatana, inter eto'o, napoli Cavaniego, udinese Di Natale, my mieliśmy Quaglierelle to oczywiście nasz najlepszy strzelec doznał tak poważnej kontuzji a Ci grają non stop. Jakby tego było mało, Di Natale był u nas już jedną nogą :roll:
Zwracam na to uwagę, ponieważ w moim odczuciu, analizując wszystkie kontuzje, to właśnie ta Fabio, miał największy wpływ na nasz upadek :|
Dokładnie, kontuzja Fabio jest swego rodzaju cezurą. Do meczu z Parmą, graliśmy bardzo dobrze, zdarzały się słabsze wyniki ale powodów do narzekania było mało. Potem, zaczęła się powtórka z zeszłego sezonu, i zamiast pytania, czy walczymy o coś więcej niż 3 miejsce pojawiło się standardowe dla ostatnich lat "będzie Liga Mistrzów?"

Co do Sissoko - akurat ta kontuzja może wszystko schrzanić. Nie wiem czy znajdzie się jakiś klub dający stosowne pieniądze za Malijczyka w takiej sytuacji. Momo chyba będzie potrzebna taka zmiana, w Juventusie chyba już nie zabłyśnie :(

blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 marca 2011, 23:06

Mniej kontuzji mielibyśmy trenując w pierwszym lepszym parku w Turynie. Vivono zaorać i zasolić żeby tam nic więcej nie urosło. Fizycznie odstajemy od większości zespołów w lidze. Nie wiem dlaczego nikt na poważnie nie przyjrzał się jeszcze tej sprawie.

Obrazek
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2011, 16:46

Wygrzebałem sobie czerwcowy wywiad z "Panem bez kontuzji".
Co do nowych nabytków, wrażenie zrobił na mnie Jorge Martinez - ten człowiek to istna maszyna atletyczna, w meczach przeciwko nam przebiegał zawsze 12 kilometrów, ze średnią prędkością ponad 20 kilometrów na godzinę!
Sie Nam ta maszyna atletyczna trochę... :smile:

PS. A tutaj jest wywiad z lutego.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 marca 2011, 23:52

Dla porządku: [url=http://www.juvepoland.com/news.php?id=17332[/url]

Btw: znacie gościa? :think:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
strong return

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2011, 00:02

Nie znam, ale chcę go tym bardziej zapomnieć.
Czy DeCzelie jeszcze żyje, czy też się gdzieś zahibernował, bo miał już wrócić? Nie no z ciekawości pytam, nie żebym wiązał z nim jakieś nadzieje...

Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
ODPOWIEDZ