Wszystko o AS Roma
- annihilator1988
- Juventino
Dokładnie, przestanie padać i co ? Mogą przejechać "walcami" po murawie, ale pytanie czy jej nie zniszczą. Całe rozstawienie sprzętu itd itd. Odrobią te 30 minut kędyś indziejDonnie pisze:Za parę minut ma zapaść ostateczna decyzja, na razie spotkanie jest przerwane tylko chwilowo. Aczkolwiek chyba nikt się nie łudzi, że zostanie dzisiaj dokończone.Dragon pisze:Dawno nie było podobnej sytuacji, aczkolwiek decyzja słuszna.
Co teraz? Będzie dokańczane spotkanie?
- RuTeK
- Juventino
Roma demoluje :o 3 brami w pierwszych 10 minutach polecam obejrzeć Mecz!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Wojtek
- Juventino
Spokojnie. Pamiętam jak to my strzeliliśmy trzy bramki w pierwszych 10 minutach (ze Sieną) i wszyscy wiedzą jak to się skończyłoDante93 pisze:O tfu Roma sie rozkręca na dobre, to bardzo zły znak.

e: już 3-1.
- pumex
- Juventino
Ja bym chętnie zobaczył jeszcze raz, jak poradziłaby sobie Roma bez Tottego. Gdy ten miał kontuzję na początku sezonu, Giallorossi grali cieniznę. Jednak można usprawiedliwiać to "trudnym początkiem", nowym trenerem etc. Jednak jak Totti pojawiał się na boisku, nawet w trudnych momentach, wszystko zaczynało wyglądać lepiej. Ciekawy jestem, jakby teraz wyglądała gra Rzymian bez Francesco
Czy drużyna jest już gotowa radzić sobie bez swojego kapitana, czy znowu graliby mizerię?

- couec
- Juventino
Ciężko oglądać 3 mecze na raz, ale z tego co widziałem to radził sobie przyzwoicie. Jego grę dziś bym porównał do inteligentniejszej wersji De Jonga, często przycinał trawnik na wślizgu, ale nie ograniczał się tylko podaniem do najbliższego partnera.kosciu88 pisze:A jak Nainggolan gral? ogladal ktos?
- Donnie
- Juventino
Wydawało się, że po remisie z nami Roma będzie się już tylko rozkręcać a tu dołują strasznie ostatnio. Cóż, chyba rzeczywiście to nie jest jeszcze zespół na nic więcej, niż LE. Styl już wyrabiają, brakuje jeszcze jakości.
- eXoN
- Juventino
http://www.manusite.pl/?co=aktualnosci&id=31618
Nie wiem ile w tym prawdy, ale mieć De Rossiego w drużynie to chyba każdy by chciał :-D
Nie wiem ile w tym prawdy, ale mieć De Rossiego w drużynie to chyba każdy by chciał :-D