Muzyka - tutaj wszystko.
- deszczowy
- Juventino
Red Hot Chili Peppers w Polsce w lipcu!
)))
Chyba trzeba zacząć odkładać kasę, bo ceny biletów to ponoć 200+

- Łukasz
- Juventino
Trzeba olać. Za tyle kasy, to tylko z Fru.deszczowy pisze:Red Hot Chili Peppers w Polsce w lipcu!)))
- deszczowy
- Juventino
A bodaj Ci Orlika zamknęli, taki synu!Łukasz pisze:Trzeba olać. Za tyle kasy, to tylko z Fru.deszczowy pisze:Red Hot Chili Peppers w Polsce w lipcu!)))

Kurna, ceny są z kosmosu. Bilet w strefie vip to przeszło 7 stów. Ale RHCP to jednak RHCP.
- przemal
- Juventino
Kilka lat temu Papryczki były zdecydowanie moim ulubionym zespołem, jednak teraz... o ile 'Stadium Arcadium' słuchałem jeszcze z zaciekawieniem, o tyle 'I'm With You' nie przemawia do mnie wcale. Pojechałbym w sumie z sentymentu i z nadzieją na usłyszenie starszych utworów w ich wykonaniu, np. Higher Ground, Give It Away, czy Coffee Shop, ale cena biletów mnie trochę odstrasza... 
Osobiście muszę polecić płytę Johna Frusciante z Omarem Rodriguezem Lopezem, porcja ciekawej, eksperymentalnej, gitarowej muzyki. Klik!
BTW, strasznie mnie bawi TO zdjęcie

Osobiście muszę polecić płytę Johna Frusciante z Omarem Rodriguezem Lopezem, porcja ciekawej, eksperymentalnej, gitarowej muzyki. Klik!
BTW, strasznie mnie bawi TO zdjęcie

- Łukasz
- Juventino
Coś mi się widzi, że nie tylko brzmieniowo panowie eksperymentowali.przemal pisze: Osobiście muszę polecić płytę Johna Frusciante z Omarem Rodriguezem Lopezem, porcja ciekawej, eksperymentalnej, gitarowej muzyki. Klik!

- LordJuve
- Juventino
Do 200 zł to kosztowały bilety na "The Wall" Watersa. Legendarną rock operę, której przeżycie na żywo (koncerty odbyły się na wiosnę tego roku w Polsce) było czymś unikalnym i niepowtarzalnym.deszczowy pisze:A bodaj Ci Orlika zamknęli, taki synu!Łukasz pisze:Trzeba olać. Za tyle kasy, to tylko z Fru.deszczowy pisze:Red Hot Chili Peppers w Polsce w lipcu!)))
Kurna, ceny są z kosmosu. Bilet w strefie vip to przeszło 7 stów. Ale RHCP to jednak RHCP.
Natomiast ceny na RHCP (czyli świetną kapelę jakich wiele) to przegięcie.
- przemal
- Juventino
Żaden z nich nie jest zadeklarowanym 'wesołkiem'Łukasz pisze:Coś mi się widzi, że nie tylko brzmieniowo panowie eksperymentowali.przemal pisze: Osobiście muszę polecić płytę Johna Frusciante z Omarem Rodriguezem Lopezem, porcja ciekawej, eksperymentalnej, gitarowej muzyki. Klik!
Z tym się nie można nie zgodzić, podobną cenę miały bilety na Sonisphere Festival (też na Bemowie), tam było kilka zespołów, a na scenie działo się dużo od 16 do późnej nocy... Wywindowana cena okropnie.LordJuve pisze:Natomiast ceny na RHCP (czyli świetną kapelę jakich wiele) to przegięcie.
- Łukasz
- Juventino
Ciężko mówić na heroinistów per "wesołki", chyba że Fru już nie bierze. Z Lopezem nie wiem jak jest, ale biorąc pod uwagę muzykczny charakter Mars Volty, można snuć pewne przypuszczenia.przemal pisze: Żaden z nich nie jest zadeklarowanym 'wesołkiem'ale wykluczyć tego nie można.

- deszczowy
- Juventino
Fru jest czysty (jak sam mówi) gdzieś tak od Kalifornizacji.Łukasz pisze:Ciężko mówić na heroinistów per "wesołki", chyba że Fru już nie bierze.przemal pisze: Żaden z nich nie jest zadeklarowanym 'wesołkiem'ale wykluczyć tego nie można.
Przesadzasz. Posłuchaj sobie np. angielskiego rave'u, albo dubstepu i zobaczysz, kto jest "wesołkiem"Łukasz pisze:Z Lopezem nie wiem jak jest, ale biorąc pod uwagę muzykczny charakter Mars Volty, można snuć pewne przypuszczenia.

- przemal
- Juventino
Czytałem wywiad z Lopezem jakiś czas temu, mówił że stracił wiele przez narkotyki, a po śmierci Jeremiego Warda (jeden z członków zespołu) zakończył swoje eksperymenty. Co nie zmienia faktu, że pierwsza płyta (De-loused In The Comatorium) i trochę materiału wykorzystanego w późniejszych wydawnictwach zostały nagrane przed tym incydentem.Łukasz pisze: biorąc pod uwagę muzykczny charakter Mars Volty, można snuć pewne przypuszczenia.
- Alfa i Omega
- Juventino
Nie sądziłem, że Kazik jeszcze kiedykolwiek nagra cokolwiek, co będzie strawialne... A tu proszę - bardzo przyjemny kawałek. Aż obczaję resztę.deszczowy pisze:Ej, ludzie! 3 dni temu wyszła nowa płytka KNŻ. Posłuchajcie tego kawałka na próbę, ale sadzę, że to może być dobre!
KLIK
Serio nikt tu się nie interesuje nowym albumem Toma Waitsa?
- Azazel
- Juventino
Wczoraj trafiła do mnie całość płyty, jako wielki fan Kazika przypadła mi bardzo do gustu (znacznie bardziej niż poprzednie jego płyty które były mocno średnie). Mocne brzmienie, dobre teksty - tak, polecam. A wy jakieś wczoraj nowe płyty?deszczowy pisze:Ej, ludzie! 3 dni temu wyszła nowa płytka KNŻ. Posłuchajcie tego kawałka na próbę, ale sadzę, że to może być dobre!
KLIK