Mercato (Lato 2015)
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Akurat w ostatnim czasie (mecze z Chievo czy Udinese) słowem tragedia wypadałoby opisać grę Teveza właśnie. Dużo strzałów, bardzo niecelnych strzałów. A wczoraj mógł strzelić zwycięskiego gola. Gdyby tę piłkę miał na nodze, no nie wiem Pereyra i zagrał podobnie, byłby po nim ostry i suchy pojazd.Cabrini_idol pisze:TO swiadczy o poziomie naszego ataku (poza Tevezem). TRAGEDIA.
Także Matri spoko. Musimy wreszcie wygrać ten Puchar Włoch, a i przy ciężkim terminarzu (a będzie taki moment, że taki dla nas on będzie) może się przydać.
- Cabrini_idol
- Juventino
szczypek, tylko, ze Tevezowi to sie zdarza niezbyt często, jest naszym najlepszym strzelcem, i mimo ze zdarzaja mu sie slabsze mecze, to w swietle Llorente, Moraty czy nieskutecznego Pereyry wyglada jak Inzaghi
.

- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
nie martwcie sie to nie koniec naszego okienka; w kolejce do powrotu stoją Martinez, Amauri i Peluso
wiadomo było że nie sprowadzimy teraz Zaze, licze ze wroci do nas latem, podobnie jak Berardi i Rugani. Quagliarella wczoraj ustrzelił hattricka a my kogo bierzemy? Matriego. ale fakt, musze przyznać że brakowało mi Alle Allehandro w wykonaniu Zullianiego:
i Federiki rzecz jasna

i Federiki rzecz jasna

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- Kamil_on
- Juventino
A ja tam się cieszę, lubię Matriego
Za wiele nie pogra, a kto wie, czy nie przegoni Llorente w hierarchii napastników (na chwilę obecną trudne to nie będzie). A tak na marginesie, to uśmiech mi się pojawia na twarzy jak sobie przypomnę jaki interes na Matrim zrobił Milan <11mln> :C

"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Robaku
- Juventino
23 letni bramkarz Ternany podpisał z Juve, który dołączy do nas 1 lipca.
Po co ? nie wiem, kumam, że to jakas kwestia pokrycia transferu Masiego, no ale...
http://forzaitalianfootball.com/2015/02 ... -brignoli/
Po co ? nie wiem, kumam, że to jakas kwestia pokrycia transferu Masiego, no ale...
http://forzaitalianfootball.com/2015/02 ... -brignoli/
- AdiJuve
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 20 razy
Ten bramkarz to za połówkę Masiego, którego chyba mamy prawo odkupu. Być może latem odejdzie nie tylko Storari ale też Rubinho.
Nasze mercato bardzo zachowawcze, latem też nie ma co się spodziewać fajerwerków bo Pereyra, Berardi i Zaza to potencjalnie wydatek ponad 40 baniek, chyba,że z kogoś zrezygnujemy, byleby nie z Berardiego, bo nawet jak nie wypali to można będzie spokojnie 15 baniek odzyskać a w przypadku pozostałej dwójki nie jestem tego zdania.
Nasze mercato bardzo zachowawcze, latem też nie ma co się spodziewać fajerwerków bo Pereyra, Berardi i Zaza to potencjalnie wydatek ponad 40 baniek, chyba,że z kogoś zrezygnujemy, byleby nie z Berardiego, bo nawet jak nie wypali to można będzie spokojnie 15 baniek odzyskać a w przypadku pozostałej dwójki nie jestem tego zdania.
- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nostradamus?Ouh_yeah pisze:Mercato 2017 - Juventus wypożycza Sebastiana Giovinco, który do końca sezonu zastąpi odchodzącego do Realu Sociedad Alvaro Moratę.

Glupie mercato letnie bylo.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Dybala 4ever
- Juventino
Tyle jęków i narzekań na tego Matriego. Jak dla mnie to ok ruch:
- zna szatnię Juve, więc nie będzie problemu z aklimatyzacją
- szatnia go lubi, a dobra atmosfera jest ważna przy wynikach
-nie wydajemy ani grosza na jego wypożyczenie, nie ma też musu wykupu, zrobi więc swoje i w czerwcu się pożegnamy
-zarobki na połowę z Milanem to wyjdą groszowe sprawy, bo w przypadku Gio więcej byśmy wydali
- będzie mógł zagrać na wiosnę w LM, co z kolei przy Osvaldo nie byłoby możliwe, no i sporo meczów przed nami, więc swoje szanse dostanie
-stastystyki ma naprawdę przyzwoite na 16 meczów 7 goli i 5 asyst- Llorente ma gorsze
Moim zdaniem i tak zaliczamy progres. Kiedyś byli Anelka czy Borriello. Zawodnik jeszcze wie jak się strzela gole. Ruch jak najbardziej na plus.
- zna szatnię Juve, więc nie będzie problemu z aklimatyzacją
- szatnia go lubi, a dobra atmosfera jest ważna przy wynikach
-nie wydajemy ani grosza na jego wypożyczenie, nie ma też musu wykupu, zrobi więc swoje i w czerwcu się pożegnamy
-zarobki na połowę z Milanem to wyjdą groszowe sprawy, bo w przypadku Gio więcej byśmy wydali
- będzie mógł zagrać na wiosnę w LM, co z kolei przy Osvaldo nie byłoby możliwe, no i sporo meczów przed nami, więc swoje szanse dostanie
-stastystyki ma naprawdę przyzwoite na 16 meczów 7 goli i 5 asyst- Llorente ma gorsze
Moim zdaniem i tak zaliczamy progres. Kiedyś byli Anelka czy Borriello. Zawodnik jeszcze wie jak się strzela gole. Ruch jak najbardziej na plus.
- mcsqrczybyk
- Juventino
Mam już dość człowieka, który dokonuje transferów niczym handlarz na targowisku. Marzę o kimś, kto nie będzie co pół roku klękał przed piłkarskimi odrzutami. Juve zasługuje na twardego gracza z wizją.