Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO
- Don Tom
- Juventino
115,215,114,214,113,213 to na 90%sektory gości (według tego źródła http://www.mcfc.co.uk/~/media/Files/141 ... Guide.ashx ).Jns pisze:Ja będę wiedział w piątek czy uda mi się zamienić wolne na dzień meczu
Trochę kijowo bo druga zmiana wypadła i może być problem
Ale jeśli się uda to wybieralibysmys ie we 2 z okolic Londynu, więc jak ktoś by był chętny na miejsce to dam znać w weekend.
Edit
Czy ktoś wie na jakich sektorach jest klatka gości?
Daj mi znać co i jak bo myślę, że lepiej usiąść w domowym sektorze lepiej w kilku w tych samych barwach.
tomsansei@gmail.com albo gg:3299139
Forza JUVE!
JUVE TI AMO!
SIAMO NOI ! SIAMO NOI! I CAMPIONI DELL'ITALIA SIAMO NOI !
- xcerberek_
- Juventino
Witam serdecznie. Mam w planie zrobić sobie prezencik i wybrać się na mecz Juventusu z Borussią M. oczywiście ten wyjazdowy. Gdzie można kupić bilety w sensownej cenie bo wydaje mi się, że źródła z ceną około 1000zł są przesadzone skoro na finał LM ceny zaczynały się od około 300zł. A na stronie Borussi M nie ma możliwości zakupu biletu na ten mecz. Dodam, że interesuje mnie zakup samego biletu na mecz bez przelotu, czy autokaru.
Z góry dziękuje za wszelką pomoc.
- Don Tom
- Juventino
Na stronie borussii będą pewnie jakiś tydzień przed meczem na sektory gości, na sektor gości pewnie bilety możesz kupić jak jesteś w Juve DOC.xcerberek_ pisze:Witam serdecznie. Mam w planie zrobić sobie prezencik i wybrać się na mecz Juventusu z Borussią M. oczywiście ten wyjazdowy. Gdzie można kupić bilety w sensownej cenie bo wydaje mi się, że źródła z ceną około 1000zł są przesadzone skoro na finał LM ceny zaczynały się od około 300zł. A na stronie Borussi M nie ma możliwości zakupu biletu na ten mecz. Dodam, że interesuje mnie zakup samego biletu na mecz bez przelotu, czy autokaru.
JUVE TI AMO!
- xam
- Juventino
A ja mam pytanie. Jak to jest na Juventus Stadium na sektorze Curva Nord. Czy jest zakaz wchodzenia w meczówce czy co?
- mazi26
- Juventino
Słusznie, jak ktoś jeszcze się wybiera na mecz z City lub z Torino to zapraszam na priv, ja będę na obydwu meczach.Marian. pisze:Napisałem Ci na priv, żeby tu zbytnio nie spamować.mazi26 pisze:To możemy się jakoś ustawić w TurynieKiedy lecisz i skąd?
- xam
- Juventino
Ja jadę na AC Milan ale uj wie czy wejdę. Niby wybrałem bilet dla skanu dowodu i znacznie droższy aniżeli z tifosi card. Okaże się się. Będę od soboty do poniedzialku w turynie tj. 21-23.
- kosciu88
- Juventino
Orientuje sie ktos czy aby zwiedzic Juventus Museum + Matchday Special Tour lub Juventus Museum + Stadium Tour musze wykupic to online czy mozna to zrobic bezposrednio na stadionie?
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- mazi26
- Juventino
Przed wejściem do muzeum na pewno są kasy, ja kupowałem tylko bilet do muzeum i od razu po zakupie wszedłem do środka na zwiedzanie, o ile pamiętam to były tam różne pakiety do wyboru, bo chyba zapytali mnie czy chcę tylko zwykłe wejście do muzeum. Ale nie wiem jak te Tour'y są organizowane, sam jestem ciekaw więc jak będę w Turynie na meczu z City to spróbuję się dowiedzieć.kosciu88 pisze:Orientuje sie ktos czy aby zwiedzic Juventus Museum + Matchday Special Tour lub Juventus Museum + Stadium Tour musze wykupic to online czy mozna to zrobic bezposrednio na stadionie?
- Majkel93
- Juventino
Witam, jestem nowy na forum więc przepraszam za jakiekolwiek błędy związane z popełnieniem tego postu. Chciałbym zapytać czy może ktoś orientuje się jak kupić bilety na mecz 16-marca-2016? Z góry dzieki za odpowiedź.