Mecze Juve w TV
- Nedved1983
- Juventino
mnie to wcale nie dziwi. taką mają politykę, nie zmienimy tego. ale powinni poczekać z wyborem do 1 meczu, w Paryżu pewno Barca rozwali P$G i rewanż będzie formalnością. dotychczas pokazali tylko 1 nasz mecz, do tego niestety nie na naszym stadionie. teraz będziemy grać w hitowym pojedynku, ale tak jak nie wybrali hitu w 1/8, tak nie wybrali go też w 1/4.
dobrze, że jest enka. ale szkoda, że większa publika znowu nie zobaczy naszych w akcji. pocieszające , że nasz mecz w następnej rundzie muszą pokazać, zagramy albo z Realem, albo Barcą albo BVB
dobrze, że jest enka. ale szkoda, że większa publika znowu nie zobaczy naszych w akcji. pocieszające , że nasz mecz w następnej rundzie muszą pokazać, zagramy albo z Realem, albo Barcą albo BVB

- pan Zambrotta
- Juventino
co to kuźwa jest ?Jony245 pisze:http://www.tvp.pl/prasa/programTVP1/p0410_1.txt

- God
- Juventino
Więc jednak w rewanżową środę TVP znów uraczy nas spotkaniem na Camp Nou. :doh:
Oczywiście nie przeszkodzi to w obejrzeniu Juve, ale wiadomo - fejm i te sprawy...
Jest szansa, że i tym razem Canale 5/Italia 1 nie zakoduje kanału i puści inny mecz niż ten w publicznej, co miało miejsce gdy graliśmy rewanż z Celtikiem.
Dla ciekawych, małe zestawienie meczów pokazywanych w TVP w tym sezonie LM (popołudniowa nuda
).
Oczywiście nie przeszkodzi to w obejrzeniu Juve, ale wiadomo - fejm i te sprawy...

Jest szansa, że i tym razem Canale 5/Italia 1 nie zakoduje kanału i puści inny mecz niż ten w publicznej, co miało miejsce gdy graliśmy rewanż z Celtikiem.
Dla ciekawych, małe zestawienie meczów pokazywanych w TVP w tym sezonie LM (popołudniowa nuda
Kod: Zaznacz cały
Champions League Group Stage:
2012-09-19 - Chelsea vs. Juventus
2012-10-03 - Man City vs. BVB
2012-10-24 - Real Madryt vs. BVB
2012-11-07 - Celtic vs. Barcelona
2012-11-21 - Ajax vs. BVB
2012-12-05 - Barcelona vs. Benfica
1/8 Champions League:
2013-02-13 - Szachtar vs. BVB
2013-02-20 - Milan vs. Barcelona
2013-03-06 - PSG vs. Valencia
2013-03-13 - Bayern vs. Arsenal
1/4 Champions League:
2013-04-03 - Malaga vs. BVB
2013-04-10 - Barcelona vs. PSG
5x - BVB
4x - Barcelona
2x - PSG
1x - Juventus
1x - Malaga
1x - Bayern
1x - Man City
1x - Real Madryt
1x - Szachtar
1x - Arsenal
1x - Milan
1x - Valencia
1x - Benfica
1x - Celtic
1x - Chelsea
1x - Ajax
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- krystiank
- Juventino
No ale skoro Npremium 1 czy 2 ma zniknac to mysle ze dojda nowe sportowe kanały bo naprawde nie wiem jak będziemy ogladac mecze Juventusu .... przeciez czasem te mecze sa na Npremium .... i to samo dotyczy LM ..... każdy inny mecz byl na dodatkowych kanałach ..... Ciekawe jak to teraz bedzie wygladać ... beda nadal te dodatkowe kanały czy nie
- mpolek
- Qualità Juventino
W zasadzie gdyby się uprzeć, to nawet można by było tą listę zawężyć, ponieważ nigdy by nie transmitowali meczów kilku z tych zespołów, jeśli te nie natknęłyby się po drodze na Barce lub BVB. Wykreśliłem, więc z tej listy wszystkich rywali FCB i BVB oprócz Realu i Milanu, bo w tych dwóch przypadkach owe pojedynki można po prostu obiektywnie uznać za szlagiery i jako zrozumiały wybór tvp.God pisze: Dla ciekawych, małe zestawienie meczów pokazywanych w TVP w tym sezonie LM (popołudniowa nuda).
Kod: Zaznacz cały
5x - BVB 4x - Barcelona 1x - PSG 1x - Juventus 1x - Bayern 1x - Real Madryt 1x - Arsenal 1x - Milan 1x - Valencia 1x - Chelsea
- PrzemasJuve
- Juventino
wprawdzie to nie JUVE, ale brazylia - ITALIA jutro w tvp sport
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- mateo369
- Juventino
Jutro szczegółowa oferta nc+

Jako użytkownik cyfry rozumiem to tak - chcesz oprócz tego co miałeś np. nSport - dopłać. Jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby za te same pieniądze był większy wybór kanałów nas interesujących. Oby tylko nie był jakiejś reorganizacji kanałów sportowych. Bo jakby mi kazali dopłacać chcąc oglądać to co miałem do tej pory w abonamencie, to bym się lekko zdenerwował. Choć w sumie wcale bym się nie zdziwił, jakby np. bardzo popularną ligę angielską, za prawa do której zapłacili ostatnio ogromne pieniądze, wrzucili do jakiegoś dodatkowo płatnego kanału premium. No ale to tylko gdybanie ale nerwówka jest. Zobaczymy co to jutro będzie. Oby nas miło zaskoczyliPrzedstawiciele nc+ zapewniają, że będzie to bardzo długa lista programów, której zawartość ma być jednym z głównych zalet fuzji. Zapowiadana jest też większa swoboda w zakresie wyboru kanałów, za które klient będzie płacił.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- Hoffman
- Juventino
Oferta już dostępna, przed chwilą na tvn24 skończyła się gala nc+, także można już przebierać w ofercie ;d
E: Nsport będzie dostepny w pakiecie za 59zł, także nie za wesoło, teraz płacę 19,90zł i mam Nsport HD i więcej kanałów niż w pakiecie za 39zł w nc+ ;P
E: Nsport będzie dostepny w pakiecie za 59zł, także nie za wesoło, teraz płacę 19,90zł i mam Nsport HD i więcej kanałów niż w pakiecie za 39zł w nc+ ;P
- Paulo
- Juventino
Póki co wygląda na to, że znika Canal + Gol i Canal + weekend i średnio mi się to widzi. Poza tym ciężko się zorientować o co chodzi na ich stronie. Myślę, że trzeba przeczekać pierwszy "boom" i zobaczyć co się stanie dalej. Myślicie, że dotychczasowym abonentom zmienią kanały ? Ciężko znaleźć o tym informację. Bo w sumie w programie nadal widnieją Canal + Gol i Canal + Weekend.