Nowy Trener?
- Wojtek
- Juventino
I to się nazywa zarząd z jajami, mimo iż Magath wprowadził Schalke do 1/4 LM wyleciał...Trezeguet 17 pisze:Jak zarząd ma jaja to zatrudnią zwolnionego w Trybie natychmiastowym Magath'a ! Tylko rodzi się pytanie czy zarząd ma JAJA ?
BRAĆ GO!
- jakku1
- Juventino
To ja juz wole DN niz Conte ; /
Jesli mamy sie meczyc z obecnym trenejro do konca sezonu - to w porzadku. Przezyje. Byle w czerwcu/lipcu przyszedl ktos, kto naprawde sie nadaje na stolek trenera Juve (Deschamps, etc).
Zmiana na Conte czy Gasperiniego, nic nie pomoze. Bedzie to samo, co rok temu z Zaccheronim.
Jesli mamy sie meczyc z obecnym trenejro do konca sezonu - to w porzadku. Przezyje. Byle w czerwcu/lipcu przyszedl ktos, kto naprawde sie nadaje na stolek trenera Juve (Deschamps, etc).
Zmiana na Conte czy Gasperiniego, nic nie pomoze. Bedzie to samo, co rok temu z Zaccheronim.
- kosciu88
- Juventino
A o DD cyz Boasie ni widu ni slychu. Orientuje sie ktos jaka taktyke preferuje Conte w Sienie?banan1919 pisze:Mam nadzieje ze to nie prawda ...http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... _conte.php czy my naprawde nie mozemy sprowadzic jakiegos uznanego trenera ? Od lat to samo...
- daroo89
- Juventino
Magath do wzięcia od zaraz. Niemiec jest w moim odczuciu takim "niemieckim Capello", więc może przy nim nasze chłopięta chodziłyby jak szwajcarskie zegarki.
Ostatnio zmieniony 16 marca 2011, 14:26 przez daroo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- Castiel
- Juventino
Ooo Magatha to bym chętnie widział w Juve.daroo89 pisze:Magath do wzięcia od zaraz. Niemiec jest dla w moim odczuciu takim "niemieckim Capello", więc może przy nim nasze chłopięta chodziłyby jak szwajcarskie zegarki.
- Pan Mietek
- Juventino
Przypomnę tylko, że Schalke zajmuje 10 miejsce w lidze. Nadal tak chcecie tego Magatha?
Mam nadzieję, że przyjdzie Didier, bo z Marsylią raczej daleko nie zajedzie, o czym się wczoraj przekonał, a w Juve może odbudować potęgę.
Mam nadzieję, że przyjdzie Didier, bo z Marsylią raczej daleko nie zajedzie, o czym się wczoraj przekonał, a w Juve może odbudować potęgę.
- strong return
- Juventino
Myślę, że koledzy powyżej wzięliby każdego kto coś wygrał w życiu. No i w sumie racja, bo choć Magath potrafi zarówno budować, jak i niszczyć to dużo więcej zbudował niż zniszczył. Aczkolwiek Didier byłby faktycznie chyba lepszą opcją do odbudowy klubu. Marzy mi się, bowiem ktoś na więcej niż 2-3 sezony. Tak apropo Magatha jeszcze to przeczytałem dziś, że maczał paluszki przy transferach i efekty były jakie były-rewolucja w składzie i "10" miejsce. Najlepszy model to pewnie ten gdzie dyrektor działa w porozumieniu z trenerem, ale żaden nie działa przy tym "samopas".
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
1. Poza tym wydaje mi się, że Magath tylko po krzyżacku gaworzy... Cała kariera piłkarska i trenerska w Niemczech.Mietson pisze:Przypomnę tylko, że Schalke zajmuje 10 miejsce w lidze. Nadal tak chcecie tego Magatha?
2. Didier jak najbardziej. Martwi mnie tylko, że kibice na meczach Juve najczęściej skandują dwa nazwiska: Moggi i... Conte :shock:
Ostatnio zmieniony 16 marca 2011, 14:42 przez yanquez, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Upieramy się na wloskiego trenera niemiłosiernie
Nie widać światełka w tunelu z tymi kandydatami. Conte? nie gwarantuje niczego innego niż obecny i byli. Dobry na slabe drużyny gdzie nie ma presji wyniku. Na Del neriego przynajmniej mozna poprzeklinać, na Conte niebardzo przez wielkie zasługi... ehhh.
Tak dla Maghata.

Tak dla Maghata.

- deszczowy
- Juventino
No Magath byłby dobrym rozwiązaniem. Przynajmniej by wziął ekpię za pysk. Tylko, że nasz zarząd nie ma jaj 

- blackadder
- Juventino
http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... el-neri-in
Goal.com powołując się na źródło bliskie klubu pisze że zarząd od stycznia szuka następcy Delneriego a faworytem ma być Spalletti, nie wyklucza się też Deschampsa.
Goal.com powołując się na źródło bliskie klubu pisze że zarząd od stycznia szuka następcy Delneriego a faworytem ma być Spalletti, nie wyklucza się też Deschampsa.

- Eric6666
- Juventino
zarząd nie weźmie Magatha bo on ma jaja a oni nie i jak to tak? lepiej jak będą tacy przyjaciele jak Del Neri i Marotta

Ps. jakim trzeba być idiotą by nie zauważać, że Francesco Guidolin jest średnim trenerem, a miejsce Udine jest w 80% zasługa duetu Sanchez Di natale? zamiast ściągać trenera niech ściągną piłkarzy. Jeżeli ten zarząd zastanawia się nad takimi rozwiazaniami ( Conte itd. ) to nic tylko pogratulowac ambicji i niesamowitej nauki po własnych błędach.

mat01 chcesz to oglądać co mecz?

Ps. jakim trzeba być idiotą by nie zauważać, że Francesco Guidolin jest średnim trenerem, a miejsce Udine jest w 80% zasługa duetu Sanchez Di natale? zamiast ściągać trenera niech ściągną piłkarzy. Jeżeli ten zarząd zastanawia się nad takimi rozwiazaniami ( Conte itd. ) to nic tylko pogratulowac ambicji i niesamowitej nauki po własnych błędach.

mat01 chcesz to oglądać co mecz?
Ostatnio zmieniony 16 marca 2011, 21:33 przez Eric6666, łącznie zmieniany 1 raz.
"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain