Jak radzą sobie byli Juventini
- bendzamin
- Redaktor
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Matri ustrzeli hattrick i Milanisci beda przezywac 

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- meda11
- Juventino
Tak jak system liczy się też klasa zespołu. Dla Matriego, Quaga, Vucinicia i Giovinco taki klub jak Fiorentina czy Lazio jest odpowiedni. Wtedy może być faktycznie pierwszoplanową postacią czy nawet gwiazdą. W większych klubach gdzie wymagania i presja na wynik są o wiele większe to w najlepszym wypadku mogą być pierwszymi do wejścia z ławki.
- Cabrini_idol
- Juventino
Tylko, że na dzien dzisiejszy Viola jest o wiele lepszym zespolem od Milanu, przynajmniej w pomocy, tam ma kto robic gre na napastnikow,
Matri tatatatatatta
Matri tatatatatatta

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
No dokładnie. Poza tym, że oprócz tego, że Matri strzelił w jednym spotkaniu dwa razy więcej bramek niż w Milanie przez pół sezonu to miał również zdecydowanie więcej piłek. Jak oglądałem Milan to zawsze pojawiałą się sytuacja, gdzie Birsa wolał sam kończyć sytuację lub grać na gwałt do Robinho, który ewidetnie uciekał od gry niż ją szukał. Później jak grał Mario też lepiej nie było. Taki rzetelny mecz Matriego. I samej Violi. Generalnie nieźle się ich mecze ogląda.Cabrini_idol pisze:Tylko, że na dzien dzisiejszy Viola jest o wiele lepszym zespolem od Milanu, przynajmniej w pomocy, tam ma kto robic gre na napastnikow,
Matri tatatatatatta
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Conte wciąż żałuje, że sprzedali mu Matriego. Miałby jeszcze jednego napastnika do wpuszczania na 4 minuty.
Oż kurde, przełączyłem Bologne jak Kone dostał czerwoną, a oni jeszcze zdołali wyrównać
Oż kurde, przełączyłem Bologne jak Kone dostał czerwoną, a oni jeszcze zdołali wyrównać

- Lucas87
- Juventino
Ooo czyżby to tylko miłe złego początki, czy jednak dojdzie do takiej metamorfozy, że będą dyskusje, dotyczące nawet ewentualności wyjazdu Matriego na MŚ
Szczególnie gdyby (odpukać) Rossi nie doszedł do siebie na czas, albo Super Mario jeszcze bardziej zjechał z formą...

SANCTI PER FIDEM VICERUNT REGNA OPERATI SUNT IUSTITIAM.
- Arbuzini
- Juventino
W zeszłym sezonie "wyższość" Milanu też była dość kontrowersyjna.Cabrini_idol pisze:Tylko, że na dzien dzisiejszy Viola jest o wiele lepszym zespolem od Milanu, przynajmniej w pomocy, tam ma kto robic gre na napastnikow
- Eric6666
- Juventino
brawo Matri. Ciekawe, czy zacznie zdobywać regularnie bramki, gdyby tak trafił z 3 bramki w 3 spotkaniach to byłoby już coś
Matri do powrotu Gomeza i Rossiego musi pokazać swoją użyteczność, a kto wie co się z nim dalej stanie

Matri do powrotu Gomeza i Rossiego musi pokazać swoją użyteczność, a kto wie co się z nim dalej stanie

"The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
Mark Twain
Mark Twain
- jareckik
- Juventino
http://livetv.sx/showvideo/172910_catania_fiorentina/
No coś czuję, że Fiora będzie miała pociechę z naszego byłego bombardiera... Nawet przypomina Toniego w tej koszulce :p
No coś czuję, że Fiora będzie miała pociechę z naszego byłego bombardiera... Nawet przypomina Toniego w tej koszulce :p
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Nie no ludzie dajcie już spokój. Lubię Matriego, ale trochę rozsądku. Są napastnicy reprezentacyjni, są napastnicy ligowi. Niech Matri będzie tym ligowym, a jeśli już kogoś szukać w zastępstwo np. kontuzjowanego Rossiego to poszukałbym wśród ludzi U23, bo w tym sezonie jest ciekawych kąsków w Serie A jeśli brać takie kryterium.
Matri szczery facet, dziękuje rodzinie. Oby nie za szybko, ale styl Violi może mu pasować. Życzę mu jak najlepiej.
Matri szczery facet, dziękuje rodzinie. Oby nie za szybko, ale styl Violi może mu pasować. Życzę mu jak najlepiej.
- @D@$
- Juventino
Przeglądałem sobie artykuły o Juve na seriea.pl, ogólnie chciałem poczytać komentarze a tu takie coś: http://www.seriea.pl/index.php?dzial=ak ... kul=269448 Wie ktoś coś więcej? Było już o tym i mi umknęło?
- Crunny
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Przypadkowo obejrzałem dziś mecz Werder - Braunschweig ( http://www.whoscored.com/Matches/723875 ... aunschweig) i oczywiście specjalnie skupiałem się na Elii. Wiedziałem, że w tym sezonie zdarzyło mu się już kilka dobrych występów:
- np. przeciwko Mainz
http://www.whoscored.com/Matches/723860 ... n-Mainz-05
- czy przeciwko Norymberdze
http://www.whoscored.com/Matches/723782 ... n-Nurnberg).
Elia strzelił dziś nawet gola, ale mu nie uznali, bo sędzia odgwizdał spalonego, którego nie było. To niesprawiedliwe ocenianie zawodnika tak po jednym meczu, ale wydaje mi się, że jego dzisiejszy występ dobrze pokazywał, co nie pasowało mu w nim Conte. Chłopak jest szybki, ma bajeczną technikę i potrafi dryblować na małej przestrzeni, ale widać, że z ciężko u niego z myśleniem i grą zespołową. Kompletnie nie podaje do lepiej ustawionych partnerów, rozwiązuje akcje bardzo samolubnie i ewidentnie nie zależy mu na tym, by za wszelką cenę odebrać piłkę przeciwnikowi, który nawet nonszalancko przebiega z nią obok niego. Tak sobie dziś pomyślałem, że jeśli Elia w ten sam sposób zachowywał się na treningach, to Conte musiało to strasznie wkurzać. Dziś momentami wydawało mi się, że Elia ma za wysokie ego i uważa się za drugiego Messiego.
- np. przeciwko Mainz
http://www.whoscored.com/Matches/723860 ... n-Mainz-05
- czy przeciwko Norymberdze
http://www.whoscored.com/Matches/723782 ... n-Nurnberg).
Elia strzelił dziś nawet gola, ale mu nie uznali, bo sędzia odgwizdał spalonego, którego nie było. To niesprawiedliwe ocenianie zawodnika tak po jednym meczu, ale wydaje mi się, że jego dzisiejszy występ dobrze pokazywał, co nie pasowało mu w nim Conte. Chłopak jest szybki, ma bajeczną technikę i potrafi dryblować na małej przestrzeni, ale widać, że z ciężko u niego z myśleniem i grą zespołową. Kompletnie nie podaje do lepiej ustawionych partnerów, rozwiązuje akcje bardzo samolubnie i ewidentnie nie zależy mu na tym, by za wszelką cenę odebrać piłkę przeciwnikowi, który nawet nonszalancko przebiega z nią obok niego. Tak sobie dziś pomyślałem, że jeśli Elia w ten sam sposób zachowywał się na treningach, to Conte musiało to strasznie wkurzać. Dziś momentami wydawało mi się, że Elia ma za wysokie ego i uważa się za drugiego Messiego.