Wszystko o Squadra Azzurra
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
To są typowe mięśniówki. Moim zdaniem Prandelli zastosował zbyt duże obciążenia. Szczególnie tym graczom, którzy ten sezon mieli faktycznie najdłuższy. Nie wiem. Chciałbym się mylić. Zresztą to wszystko będzie widać w meczu. Ale to nie jest dobry objaw kiedy dwóch graczy łapie tego samego typy kontuzje w bardzo krótkim odstępie czasowym. Nie wyobrażam sobie tej kadry dzisiaj bez Pirlo. Mam nadzieję, że to wszystko jakoś pozytywnie się wyklaruje w niedzielę błękitny trykot z numerem '21' wybiegnie na murawę PGE Areny w Gdańsku.
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Chwała Bogu. Ale ten Thiagomotta... No ok, nie można mieć wszystkiegobendzamin pisze:Spoko, Pirlo juz dzisiaj trenowal. Gazzetta po raz kolejny donosi o 3-5-2 - na Hiszpanie ma byc De Rossi w obronie, Thiago Motta w pomocy.

- Il Fenomeno
- Juventino
@D@$ pisze:@Il fenomeno - może masz rację, zobaczymy. Póki co Leo nie grał chyba nigdy jako półprawy a De Rossi jako stoper w trzyosobowym bloku obronnym.
Dobry Mudżyn pisze:Myslisz ze treneiro bedzie mial na tyle wielkie jajca, zeby zmienic taktyke ktora gral od dawna, na mecz z Hiszpanami?
A teraz klękać przed królem. Szczególnie Ty murzynie, boś miał jeszcze czelność się, ze mnie śmiać.

- wojczech7
- Juventino
I tak najlepsi są Ci, którzy mówili, że kadra Włochów tragiczna i po meczu z Hiszpanią nie będzie czego zbierać.Il Fenomeno pisze:@D@$ pisze:@Il fenomeno - może masz rację, zobaczymy. Póki co Leo nie grał chyba nigdy jako półprawy a De Rossi jako stoper w trzyosobowym bloku obronnym.Dobry Mudżyn pisze:Myslisz ze treneiro bedzie mial na tyle wielkie jajca, zeby zmienic taktyke ktora gral od dawna, na mecz z Hiszpanami?
A teraz klękać przed królem. Szczególnie Ty murzynie, boś miał jeszcze czelność się, ze mnie śmiać.
Balotelli fajnie truchtał przy tym sam na sam.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Łukasz
- Juventino
Bonuc grał, w Genui.@D@$ pisze:@Il fenomeno - może masz rację, zobaczymy. Póki co Leo nie grał chyba nigdy jako półprawy a De Rossi jako stoper w trzyosobowym bloku obronnym.
- Il Fenomeno
- Juventino
Przecież Bonucci nie zdążył zagrać w Genoi.

- Łukasz
- Juventino
Popierdzielilo mi sie i to podwójnie. Raz - mialem na mysli Bari. Dwa - przejrzalem sklady i nie gral polprawego. Sorry za zamet.Il Fenomeno pisze:Przecież Bonucci nie zdążył zagrać w Genoi.
- Tharp
cholera, Lukasz, starzejesz sie...Łukasz pisze:Popierdzielilo mi sie i to podwójnie. Raz - mialem na mysli Bari. Dwa - przejrzalem sklady i nie gral polprawego. Sorry za zamet.Il Fenomeno pisze:Przecież Bonucci nie zdążył zagrać w Genoi.
rozwalil mnie nowy tatuaz De Rossiego, tymbardziej jak sie okazalo ze faktycznie sobie to wydziaral

- Alfa i Omega
- Juventino
- Vimes
- Juventino
Całkiem niedawno pojawiły się newsy, że Prandelli napisał przedmowę do jakieś książki o homośkach w sporcie i nawet apelował do tęczowych, żeby się ujawnili, a tu Cassano tak sabotuje jego wysiłki
- yamakasi
- Juventino
http://www.calcioblog.it/post/5986/chie ... ile-coppiaMachnes pisze:Widział ktoś kiedyś zdjęcie Chielliniego z jakąś dziewczyną?
To My Jesteśmy JUVENTUSEM